Jump to content

A aparut noua Fabia 2007

gigipedala
 Share

Postare recomandată

:)

Am dat intamplator peste site-ul skoda-fabia.com, aici sunt cateva poze cu noua fabia 2007, foarte interesante.Spun ca or sa fie dotate cu motoare noi , 2.0 TDI , 1.4 TSI.

http://www.skoda-fabia.com/

Am pus doua fotografii.

Ce parere aveti? Mie la mi se pare ca aduce putin la spate cu Felicia dar....?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 361
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• rvacaru

24

• bebeko

20

• kelu

17

• saboteur

14

Top Posters In This Topic

Posted Images

gigipedala , ala e un site neoficial, scrie in josul paginii, iar pozele sunt facute pe calculator. Nu mai vreau sa zic de functia SEARCH a forumului. Daca citeai aici vedeai ca poza aia e postata de prin ianuarie http://vwforum.ro/index.php?showtopic=4358&hl= . ceva adevar este, dar pana nu vedem o fabie 2 in tabla si rotzi, nu credem :). Daca vrei sa vezi cumva o prefigurare a noii fabia, poate te inspira joyster:

Modificat de saboteur
Link către comentariu

stiu ca e putin off topic, dar nah

OHOHOHOOH.....cum arata:)...putin a ne-fabia.....:)....e ok...dar park..park prea mult pentru skoda

Link către comentariu

Am gasit o simulare pe o pagina britanica.. poate fi aproape de adevar avand in vedere cum arata Roomster-ul.

18566104982.jpg

Link către comentariu

Pai cum dar parca a vazut cineva noua Fabia , pe drumuri , undeva prin Moldova, parca Bacau daca nu ma insel :salut: Scria in alt topic .... :)

Da , asta nu arata deloc rau !

Modificat de bebeko
Link către comentariu

Arata binishor. Intr-adevar aduce un pic a Felicia, parca linia de curbare a spatelui...

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Iata ce va insemna noua Fabia.. (poze-spion facute de baietii de la autorevue.cz)

Link către comentariu

In mare seamana cu ce se preconiza. Nu imi plac stalpii negri in fata.

Link către comentariu

mda... nici pe mine nu ma incanta... aduce a Suzuki Stift. Dar era de asteptat, roomsterul a fost o indicatie clara incotro se va mege cu designul. Ramane sa o vedem live....

Link către comentariu

joyster e altceva, va fi hatchbackul compact de la skoda, adica concurent cu golf.

Link către comentariu

Totusi este o noua schimbare de design fata de cea veche. Astept sa o vad si live pt a-mi face o parere mai exacta

Link către comentariu

Masina asta aduce foarte mult cu un suzuki swift cu fatza de skoda roomster. Nici una nu ma incanta. Trebuia vw sa dea cu mucii in skoda, prea le'au luat'o in fatza. Daca iesea mai mishto ca polo, o puneau elegant.

Link către comentariu

sincer mie imi place noul trend in design al celor de la Skoda , trebuie sa recunoastem ca cel putin este original si d.p.m.d.v. chiar arata bine si Roomsterul... sper ca Fabia sa fie dragalasha sa prinda la romance :lol: , in fond e o masina de oras si trebuie sa aiba un aer modern , tineresc ,simpatic.

Link către comentariu

• 3 weeks later...

Mie imi place,dar fata asta de Roomster mi se pare cam "dragalase",adica cam feminina... Astept vRS-ul,din cate stiu o sa fie un 1.4TSI de 170PS si un diesel de....nu stiu cat :D

Link către comentariu

zici ca e suzuki din spate. ce naspa. nu puteau sa deseneze ceva de la ei? pana acum au fost inovatori, dar se mai uita si in gradina vecinului :(

Link către comentariu

Nu-mi place :(

Spatele cu numarul jos in bara arata ca naiba iar fatza cu farurile alea mari arata ca un broscoi. Stalpii A in negru iarasi nu arata ok. Ce sa mai...e nasoala TOATA! Actuala genertatie, cel putin in fatza, prin forma farurilor avea un aer mai agresiv dar versinea pare bleaga.

Oricum masina urmatoare va fi cu o clasa mai sus asa ca... :(

Link către comentariu

NU imi place de nici o culoare.....prefer actualul model, serios. La modelul asta nu se imbina liniile, botul rotunjit si se termina cu un spate ascutit, cu stalpii tot in genul asta....hidoasa :(

Probabil la anu voi comanda vechiul model in defavoarea celui nou...pacat

Modificat de goldeye3002
Link către comentariu

Partea frontala o gasesc reusita. Din spate, mai putin...dar linia generala e mult mai armonioasa. Si da, chiar aduce a Suzuki Swift din cateva unghiuri... :D

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!