Jump to content

Vreau sa fac stickere pt membri

Clasicul
 Share

Postare recomandată

Am vazut ca e mare discutie despre stickere pe masini. Chiar am vazut si pe strada multe masini.

Eu lucrez la o firma de etichete si taiere de autocolant.

As putea sa fac pe diverse culori, din resturile care imi raman de la comenzi mai mari.

Nu am vazut niciodata unul de aproape. presupun ca sunt decupate la cutter si sunt din PVC, nu din hartie sau serigrafiate cu negru pe o bucata alba dreptunghiulara, de exemplu.

Eu as putea sa le fac la fel cum sunt inscriptionate masinile, in mod normal, doar litere.

As vrea sa imi dea cineva grafica in Corel, sau daca nu, macar fontul cu care este scrisul.

Si in functie de culorile pe care le am, o sa va anunt cand am ceva, eventual sa va lipesc eu.

Eu nu am sticker dar lucrez in domeniul asta. O sa imi lipesc si eu unul.

Va ajut cu placere!!

tot vorind de stickere am observat un sticker pe un renault megane. scria asa: FORUM.RENO.RO

deci si ei sunt cu "ale lor" ;) mai stiti si de alte forumuri?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Anuntul acesta ar putea fi la "Prestari servicii + oferte extinse", caz in care ar trebui stabilit eventual si un pret. Sau sunt oferta gratuita ? ;)

Clasicul: Uite aici Corel-ul -

Link către comentariu

am descarcat. este ok.

cam ce dimensiuni si culori sunt mai uzuale?

am sa le fac gratis, bineinteles.

astept eventual dimensiuni si culori de la doritori.

Link către comentariu

salut...vezi in topicul cu stickere despre dimensiuni si doritori...cu siguranta vei deveni popular daca aduci la intalniri..;)

pe mine m-ar interesa unul alb de exterior...

Link către comentariu

Clasicul: Sigur te vei bucura de stima si prietenia tuturor pentru oferta gratuita de stickere ! ;)

Link către comentariu

• 1 month later...

Clasicul > mai este valabila oferta ta?as vrea si eu un sticker pe viitor... :Driver:

Modificat de Bizonul
Link către comentariu

clasicul, vreau si eu 2 stickere rosii, de interior, ca sa pot pune pe luneta si pe parbriz :huh:, cam ce marimi poti face?

Link către comentariu

Daca mai e valabila oferta ma inscriu si eu la un sticker... :huh:

Link către comentariu

AZI o sa fac inventarul si postez aici ce culori si marimi am, interior/exterior. la intalnire o sa vi le dau.

Link către comentariu

problema este ca eu sunt din resita...se pot trimite si prin posta ??

Link către comentariu

problema este ca eu sunt din resita...se pot trimite si prin posta ??

se poate numai ca trebuie sa gasim un baiat care sa aibe timp sa se duca pana la posta... :blink:

Modificat de Bizonul
Link către comentariu

bine, hai ca ma duc eu la posta dar unde este Clasicul? eu cred ca ne-a uitat.... :)

Modificat de Bizonul
Link către comentariu

nu v-am uitat.

nu prea pot sa ajung la intalnire.

daca m-as putea intalni cu cineva sa i le dau ar fi mai bine.

ma puteti suna la 0765.440.621

am o multime de stickere si de toate culorile (incl. verrrrrde, pentru un lupo, de m-a rugat mai demult)

va astept

Link către comentariu

Eu mi-am facut stckere contra cost si a trebuit sa-mi faca 3 bucati (300 X 50 mm) ca sa poata sa ma taxeze si ei cu suma colosala de...2,2 lei. Plus ca mi le-au si pus pe masina: una in spate si celelalte doua pe portierele din fata sub ornamente. :blink:

Link către comentariu

Deci se intalneste cineva cu el sa ia stickere?

Link către comentariu

sa nu utati si de mine:), resiteanul.

2 stickere mari de interior rosii :rolleyes:

Link către comentariu

TazVW frate, daca te intalnesti cumva inaintea mea ia-mi si mie unul mare pentru luneta ..eu stau in capat si ma gandeam ca suntem vecini.... :rolleyes:

Modificat de Bizonul
Link către comentariu

TazVW frate, daca te intalnesti cumva inaintea mea ia-mi si mie unul mare pentru luneta ..eu stau in capat si ma gandeam ca suntem vecini.... :rolleyes:

m-am intalint eu cu el, ne vedem maine la Polivalenta.

Link către comentariu

pai aici este problema ca nu o sa pot ajunge..da-mi un nr de tel si te sun eu sa vedem cum facem

Link către comentariu

• 3 years later...
LuCy_Medias

Salut as dori si eu unu lungime 18 cm si latime 3 cm pe culoarea CREM!Dami un mesaj daca se poate!

Link către comentariu

Salut as dori si eu unu lungime 18 cm si latime 3 cm pe culoarea CREM!Dami un mesaj daca se poate!

salut

dupa cum vezi... ultimele posturi erau din anul 2006 :Driver:

totusi mai am de atunci niste stickere. daca esti din medias nu stiu cum pot trimit la tine.

mai simplu este sa iti dau fisierul si sa il faci tu acolo la o firma de colantare taximetre.

mai mult de 5-10 lei nu cred ca te costa.

Link către comentariu

• 1 month later...

Nu se poate pune fisierul pe forum, ca sa poata scoate cine vrea, de ex eu vreau :P :salut:

Link către comentariu

• 2 weeks later...

si pe mine m-ar interesa:D daca se poate

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!