Jump to content

Bine am venit ! ;-)

nae

Postare recomandată

Salut si bine v-am gasit ! Sint nou venit in lumea VW forum, insa nu si in lumea VW. Prin alianta oarecum ca am condus citiva ani un Superb 1.9 TDI

Acum insa fac un pas mai decis, renunt la Renault Megane si trec la ....noul Passat :D

Pe scurt, am plasat comanda, imi vine in iunie si cica vom fi numai 5 in Bucuresti care avem aceeasi masina:

Passat V6 FSI DSG, 4 Motion - 250 CP

Yuppii... pina vine insa si va pot da la "cald" primele impresii, voi cauta sa imi imbogatesc bagajul de date relativ la VW si Passat mai ales.

Respekt.

Nae

Link către comentariu

Avioane la joasa altitudineeeeee!

superba masina!

sa o stapanesti sanatos..si asteptam rectii...

poze..nici nu mai zic.. :tomato:

Link către comentariu
Avioane la joasa altitudineeeeee!

superba masina!

sa o stapanesti sanatos..si asteptam rectii...

poze..nici nu mai zic.. :D

mersi ! andREI are dreptate. e noul motor V6 3.2 FSI, politia are si V6 TDI de 180 CP motorina insa au si vechile V6 2.8 benzina -- se mai gasesc in oferta Skoda Superb acum, daca tin eu bine minte.

Daca le-o mai da nemtii si din astea noi, atunci vor avea si ei :)

Astept si eu cu nerabdare sa vina, vreau sa fac o plimbare Bucuresti-Cluj-Arad-Bucuresti dupa ce vine, sa ce imprietenim la drum. :D

Poze clar... oricum e ALL BLACK metalizat, trapa, interior crem. Sincer din toata masina cel mai mult sint curios sa vad cum e noua cutie de viteze DSG, ca am citit multe despre ea si in general de bine.

Link către comentariu

wow, pot spune ca e intr-adevar un avion la joasa altitudine - V6 250 CP cu DSG si 4motion ... parca e GolfR32 .. doar ca e Passat ;) R32 daca mi se permite ...

Cred ca te omoara asteptarea, eu daca as fi in locul tau m-as urca pe pereti :P sa stiu ce ma asteapta ..

Modificat de vrajit de fabia
Link către comentariu
wow, pot spune ca e intr-adevar un avion la joasa altitudine - V6 250 CP cu DSG si 4motion ... parca e GolfR32 .. doar ca e Passat :( R32 daca mi se permite ...

Cred ca te omoara asteptarea, eu daca as fi in locul tau m-as urca pe pereti :o sa stiu ce ma asteapta ..

.....adevarul e ma ca ma cam urc pe pereti.. atit ca nu am ce face. daca vine in iunie zic mersi :offtopic:

era bun si R32, dar sint familist si trebuie spatiu in portbagaj sa bag caruciorul :o

Link către comentariu
.....adevarul e ma ca ma cam urc pe pereti.. atit ca nu am ce face. daca vine in iunie zic mersi ;)

era bun si R32, dar sint familist si trebuie spatiu in portbagaj sa bag caruciorul ;)

spatiu in portbagaj pt carucior ......... suna bine, nu uita sa comanzi si un scaun RECARO pt bebe, sa suporte mai bine G urile :)

sa o stapinesti sanatos !!

PS: adauga si un detector de radar, face bine la portofel !!

Link către comentariu
spatiu in portbagaj pt carucior ......... suna bine, nu uita sa comanzi si un scaun RECARO pt bebe, sa suporte mai bine G urile :)

sa o stapinesti sanatos !!

PS: adauga si un detector de radar, face bine la portofel !!

mersi !

bbm, cred ca ti-am vazut ieri masina prin oras...prin cotroceni, linga spitalul de urgenta, e un restaurant... leon cupra rosie cumva ? ( daca gresesc, iertare - or fi mai multi ciini scurti de coada )

cit despre scaun de copil... am deja - cu sustinere laterala ... insa o iau mai incet ca daca vomita asta mica pe tapiteria din piele cred ca pling o luna :P

detector de radar va fi prima chestie pe care o montez pe masina. a doua va fi sistem de navigatie de la i-go.

Link către comentariu
frumos. pacat ca nu avem preturi la benzina ca la americani :(

cat zici a a costat?

pretul CIP a fost pe la 36.000 EUR ( cu optionalele incluse )

Link către comentariu

Mersi Danny ! Poblema e ca articolul e in germana iar eu tufa la limba lui Goethe. Anyway, m-am prins ca va consuma intre 13-15% :lol:

Link către comentariu
  • 1 month later...

M-au sunat azi... masina e in zona libera Curtici... inca un pic...si o am ! :)

Link către comentariu

felicitari pentru alegere! este intr-adevar altceva decat cumpara toata lumea (Tdi) :)

ce te-a facut sa alegi motorul asta? cred ca o sa iti placa! mai ales cu DSG-ul cred ca o sa faca treaba buna

Link către comentariu

Andrei, in primul rind da-mi voie sa te felicit pentru alegerea ta. Vorba unui prieten, cind voi creste mare asta vreau sa imi iau, un RS4 :)

M-am saturat de cit aud in ziua de astazi despre diesele, acum citiva ani cumparai o revista de auto si nu s-ar fi atins de diesel nici intr-un milion de ani. acum au cazut in extrema cealalta, benzinarele sint de 2 lei.

La inceput motivatia era economia, acum insa nu mai sta nimeni sa faca un calcul, cu cit plateste in plus pe motorul diesel si revizii mai scumpe daca se scoate la pompa. Eu cred ca trebuie sa faci prea multi km. ca sa te scoti, cei mai multi nu fac atitia insa. Pur si simplu cred ca e la moda acum.

Eu insa stiu ce imi place...iar asta e benzina, am avut si diesel vreo 3 ani si stiu ce vorbesc ( 1.9 TDI - 130 CP ).

Desigur insa ca daca vrei sa te satisfaca un motor pe benzina trebuie musai sa fie puternic asa ca uitindu-ma si in buzunar am vazut ca un passat 3.2 FSI e exact ce imi pot permite :-)

DSG e bomboana de pe tort, sincer m-am saturat de amestecat schimbatorul de viteza in mijlocul traficului infernal din Bucuresti. De asemenea vroiam 4Motion...pentru siguranta activa pe care o da.

Am visat ceva timp la un Audi A6 3.2 FSI, insa diferenta de pret era prea mare pentru mine acum.

Asa ca acum astept sa vina jucaria, am sperante ca pina de ziua mea o am ( sfirsitul lui mai ). :D

Link către comentariu

Nae, multumesc pentru felicitari!

Iti doresc multi, multi km impreuna cu maisnutza cea noua! Sa ne spui cand o iei! Ar trebui curand daca este deja in Curtici!

Succes! :scratch:

Link către comentariu
  • 3 weeks later...
Publicat (modificat)

In sfirsit a venit masinutza. Primele poze sint mai jos..urmate de primele impresii !

De fapt mai bine incep cu primele impresii. Masina e excelent realizata, sint impresionat de cit de lin poate sa mearga... Cutia de viteze DSG e senzationala, am incercat-o numai in modul Drive si putin in modul Sport, cel putin pina ii fac rodajul.

In Sport e alta masina, nu stiu ce se schimba insa raspunde altfel la comenzi, mult mai brutal. De asemenea schimba mai sus.

Inca nu am incercat modul tiptronic sau padelele, imi vine ciudat rau fara ambreiaj si schimbator de viteze... Va trebui sa ma obisnuiesc undeva la drum intins.

Culoarea interioara e superba, stiu ca unii nu sint fani lemn insa combinatia cu piele bej si pappelmaster e extraordinara. Presuletele sint condamnate la schimbare rapida, nu sint pentru Romania.. prea deschise la culoare.

Modificat de nae
Link către comentariu

bravo nene. pt presuri vezi tot la VW unele de cauciuc, merita sa ai grija de mocheta aia.

Link către comentariu

super tare :) Poate dai o tura pe la intalniri sa ne-o arati si noua :D

Link către comentariu
super tare :D Poate dai o tura pe la intalniri sa ne-o arati si noua :P

clar incerc sa vin la urmatoarea intilnire :-)

cit despre presuri, mi-au dat astia de la Porsche un catalog cu diverse chestii, aveau de pisla negre si de cauciuc pentru iarna... evident imi iau :P

de asemenea mi-au placut niste praguri pe care scrie PASSAT, erau simpatice foc. :D

am mai mers azi in modul SPORT... ce distractie e... :) parca e alta masina, asa imi place cum se aude motorul... nu pot decit sa ma gindesc cum se aude un V8 !

Link către comentariu

Sa o folosesti sanatos, si sa ai parte de senzati sportive "in familie" :)

Cam cat consuma? :)

Link către comentariu

Iti spun sincer... inca nu m-am uitat. Insa pot sa iti spun altceva. Vineri seara cind am luat-o de la Porsche am facut un plin ochi. De atunci am mers vreo 150 Km. Am consumat mai mult de 30% din rezervor.

Am mers si bine ( a se citi economic ) si aiurea ( a se citi blana ) si pe modul Drive si pe Sport, plus ca inca nu e rodata.. stiu si eu cum o fi mai incolo.

De indata ce ma prind cum afiseaza consumul mediu pe computerrul de bord va spun exact. :P

Sa o folosesti sanatos, si sa ai parte de senzati sportive "in familie" :P

Cam cat consuma? :P

E super ,mai pune poze cu ea

Mai pun, cu interiorul mai ales ca imi place mult... Sa le fac insa mai intii :P

O sa incerc sa vin si eu la intilnirea de vara, chiar si daca numai o zi.

Link către comentariu
  • 3 months later...

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!