Jump to content

Audi A3 S-Line

ANdi B.

Postare recomandată

Multumesc Ice, inca o scurta intrebare tu ia schimbat unitate de clima?

Link către comentariu
  • Replies 315
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• ANdi B.

155

• Dr.G.Silviu

15

• xht20

13

• Circoloco

10

Top Posters In This Topic

Posted Images

Status Update

Modificarile care vor venii destul de repede pentru acesta masina sunt:

- bara fata + grila S3 cu emblema desigur S-Line, tot ansamblul fata il cumpar de la Hofele

- bara spate originala S3

- ornamente Tips-uri ca la S3

- Kit Xenon 4300 sau 5000, producator Well Done - stiti ceva de acest producator? Singurul lucrur pe care il stiu eu este ca produce si baterii pentru device-urile Asus :offtopic:

Stau in dubii cu pragurile de S3, nu stiu daca acestea se vor potrivii deoarece din cate am inteles aripile de la A3-ul normal nu sunt atat de "incovoiate" ca cele de pe S3.

Multumesc,

ANdi

Link către comentariu

Update

Zilele urmatoare intentionez sa imi vopsesc etrierii de la tiu-tiu, dar am o mare dilema in legatura cu, culoarea. Rosu stiu sigur ca nu merge la culoarea masinii, aveti vreo idee?

Multumesc

Link către comentariu

O sa-ti urmaresc topicul pentru ca si eu vreau sa-i vopsesc si din cate vad avem aceeasi culoare la autovehicule. Eu unul ma gandeam la albastru inchis (ca la R32).

Link către comentariu

Ai idee ce tip de vopsea pot folosii? :D

Modificat de ANdi B.
Link către comentariu

Exista kitt complet de vopsire etriere -Foliatec. Il gasesti la Augsburg Intl. pe diverse culori: rosu, albastru, auriu, etc. - Costa intre 70 - 80 RON.

Este o vopsea speciala care se aplica cu pensula si ramane ca un strat cauciucat, lucios (rezista bine la temperaturi ridicate, mizerie, etc. :P

Link către comentariu

Photo Update

img2049zp5.th.jpgthpix.gif

picture001ui9.th.jpg

picture002uj4.th.jpg

picture003kg1.th.jpg

picture004jo1.th.jpg

picture005dw8.th.jpg

picture006cs8.th.jpg

picture007eu8.th.jpg

picture008so8.th.jpg

picture009df9.th.jpg

picture010wb0.th.jpg

picture011ua8.th.jpg

picture012ct0.th.jpg

picture013vr7.th.jpg

picture014lu1.th.jpg

picture015bu7.th.jpg

picture016fg5.th.jpg

picture017kn7.th.jpg

picture018ph7.th.jpg

picture019hv6.th.jpg

picture020wj4.th.jpg

picture021gd3.th.jpg

picture022gz7.th.jpg

picture023kc5.th.jpg

picture026hf9.th.jpg

picture027ql7.th.jpg

picture028wy9.th.jpg

picture029sq1.th.jpg

picture030fs6.th.jpg

picture031nk5.th.jpg

picture032il9.th.jpg

picture033gx2.th.jpg

picture035gi1.th.jpg

picture036as7.th.jpg

picture037zt8.th.jpg

picture038nh3.th.jpg

picture040ms3.th.jpg

picture041xv6.th.jpg

picture042og5.th.jpg

picture043tr6.th.jpg

P.S - sper sa nu fie vreo problema ca am postat atat de multe poze :)

- individul din poza este chiar subsemnatul ;)

- in spatele unor poze se poate vedea fratele mai mare bavarez, Audi A4 8E 2004 1.9TDI 131cp+

Modificat de ANdi B.
Link către comentariu
- in spatele unor poze se poate vedea fratele mai mare bavarez, Audi A4 8E 2004 1.9TDI 131cp+

:D :D Esti sigur ca fratele mai mare Audi A4 este bavarez? :D

Link către comentariu

Ma, o fi dar 99% din oamenii carora le vei spune "fratele bavarez" vor gandi BMW :D

P.S. BMW = Bavarian Motor Works

Link către comentariu

Ice: am inteles acum :icon_thumright:

Vor venii in scurt timp poze cu:

Bara fata + spate S3, etrieri in culoarea alabastru inchis :D. Toate aceste poze vor fi facute in compania "fratelui bavarez" 123D :D

Link către comentariu

Status Update

- masina tocmai a primit un kit xenon de la prietenul Baracuda

- lumina are temperatura de culoare 6000K, chiar este o lumina foarte frumoasa, cu o usoara tenta albastra, se potriveste foarte bine cu masina

- dar ca sa nu fie totul bine a aparut si o problema :(. Farul din partea dreapta parca bate cam slab, adica lumina degajata de farul din partea stanga e mult mai puternica decat cea a farului din partea dreapta. Aveti idee ce poate fi, sa nu fie becul bine bagat in soclu?

Multumesc,

Andi

Link către comentariu

Multumesc finule :coolpics:

Problema era mult mai simpla becul statea "cam cas" in soclu.

Am de facut doua remarci:

- tipul care mi-a rezolvat problema: B 76 Jaf, va sfatuiesc sa apelati la el cu incredere este un om de nota 10+

- baracuda, omul de la care am laut xenonul, iarasi un om de mare caracter, nota 10+

Link către comentariu

Pictures Update:

dsc00006pm9.jpgw1280.png

dsc00005as4.jpgw1280.png

dsc00004ew5.jpgw1280.png

dsc00003er7.jpgw1024.png

dsc00008sy6.jpgw1024.png

dsc00009av7.jpgw1280.png

dsc00007hy1.jpgw1280.png

Totusi am o mica problema cu asezarea becurilor in soclu, acestea bat prea sus. O sa le mai manaresc sa vad ce pot face.

Modificat de ANdi B.
Link către comentariu
  • 1 month later...

It's me again.

De data asta ma o nedumerire ma bata gandul sa modific partea de air intake a masinii si ma gandeam sa montez un kit de la K&N, mai precis ma gandeal la kitul K&n 57i, ce imi puteit spune despre produsele k&n la ce crestere de performanta sa ma astept cum ramane cu fiabilitatea si cu intretinerea.

Astept cu mare interes parerile voastre.

P.S tin sa mentionez ca si costul unui astfel de kit este de aprox 800ron.

Multumesc,

ANdi

Link către comentariu

Pe masina ta nu o sa faca nici o diferenta acele filtre. S-a mai discutat pe forum si performantele raman acleeasi insa cu prafuldin bucuresti e posibil sa ai mai mult dezavantaje decat avantaje.

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Masinuta a primit un soft nou care ii ofera acum:

- 205 CP

- 390 NM

Cuplu a fost limitat intentionat la o valoare mai mica de 400NM pentru a proteja cutia dsg :)

How does it feel after?

a) masina raspunde mult mai bine la acceleratie, reprizele sunt mai rapide iar parca motorul suna putin mai fioros ;)

b) M-am dat cu urmatoarele masini ale unor colegi:

- GTI 200CP stock - manuala, sprint l-am cam facut pilaf :lol:

- GTI 200CP stock - manuala, 80 - 120, l-am facut de asemenea pilaf.

Sunt foarte multumit de felul in care se comporta masina dupa acest soft, fenomenul de surge nu mi-a aparut, inca, dar sper ca nici sa nu apara.

O sa va tin la curent cu evolutia masinii

Planuri pentru viitor:

a) sa montez kitul de S3, pe care il am de vreo 2 luni acasa

b) NAVI - MMI

c) Schimbare bloc optic frontal - imi fac cu ochiul rau de tot noile faruri cu led :)

Multumesc,

ANdi P.

Link către comentariu
  • 2 months later...

Status update:

1) Masina este in service la PPPP pentru montare front de S3 :) m-a asigurat PPPP ca o sa iasa perfect :)

2) Am aflat ca nu pot monta farurile noi cu led deoarece pur si simplu nu se potrivesc

3) Am comandat evacuarea Millteck mi-a venti urmeaza sa o montez, nu ma astept la nici o crestere de performanta ci doar la un sunet mai placut

4) O sa renunt in scurt timp la farurile actuale si o sa imi motnez Bi-xenon generatia veche, le-am gasit pe ebay la 600coco :D

5) WE asta urmeaza sa fac un drum frumos pana la cheia de abia astept, o sa fi foarte interesant

6) Masina a inceput sa fie condusa sporadic si de catre prietena mea :), sincer nu ma asteptam la un comportament asa de placut din partea cutiei de viteze e ca si cum se muleaza pe sofer. Tin sa mentionez ca ea nu prea stie sa conduca o masina cu cutie normala, manuala, dar pe asta imediat cum s-a urcat i-am explicat comenziel si am plecat. Tin sa mentionez ca sunt extrem de multumit de cutie.

Numai bine :)

P.S vineri vin cu pozele cu masina - face lifted :P

Link către comentariu

- la schimbarea barei, grilei cu cea de S3 schimbi si capota, suport bara, proiectoare, grile proiectoare corect?

- bixenon-ul vine cu functie auto-leveling + spalatoare faruri?

Succes in continuare la modificari!

Link către comentariu

Foarte frumoasa masinuta. Spor la modificari si astept poze cu rezultatul :)

Link către comentariu
- la schimbarea barei, grilei cu cea de S3 schimbi si capota, suport bara, proiectoare, grile proiectoare corect?

- bixenon-ul vine cu functie auto-leveling + spalatoare faruri?

Succes in continuare la modificari!

- pentur aceasta transformare am schimbat bara fata + grile proiectoare + contra grile + grila mare + capota + modificat bara de impact ( taiat din ambele parti inferioare 2*20cm)

- farurile bixenon nu vin cu functia auto - leveling pentru aceasta se monteaza niste senzori pe puntea spate + fata dar acesti senzori nu vor fi montati deoarece ar trebui sa schimb multe fire si operatiunea este destul de anevoioasa. Imi voi monta spalatoare - e un must have :icon_thumright:

Link către comentariu
  • cristi511 a închis acest topic
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!