Jump to content

Audi A3 Sportback 2006

bamse

Postare recomandată

@RedFighter sar`na :)

@Ice_2k daca te uiti la pozele mai vechi e fara, am mers o perioada fara, acum l-am pus ... oricum in spate am inscriptia 2.0T nu S3 ... e chestie de plictiseala :D

@S!mpL3 M3 da da ... vezi ca nu am antifurt ... succes :P

@WNS nu prea am cum sa o las deschisa, la armare se inchid geamurile si trapa automat.

Modificat de .:bamse
Link către comentariu
  • Replies 200
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• bamse

62

• Marius

15

• WNS

13

• WRC

9

Top Posters In This Topic

Posted Images

Bamse inca o data felicitari. Rezultatul este mai mult decat frumos.. :scratch:

Mentiuni:

1. Stopuri gasesti aici: http://www.kufatec.de/shop/index.php/cat/c...rio.html/page/2

2. De unde ai achizitionat si cat a costat "fusta" spate de S3? (vine bolt on?)

3. De ce nu ai apelat la alte tips-uri?

4. Navigatia intr-adevar este folositoare in mod special in Buc. In restul tarii nu ai decat drumurile principale (este interesant de vazut in Bulgaria, inca nu am fost sa vad cat este de detaliata)

Succes la modificari!

Link către comentariu
1. Stopuri gasesti aici: http://www.kufatec.de/shop/index.php/cat/c...rio.html/page/2

2. De unde ai achizitionat si cat a costat "fusta" spate de S3? (vine bolt on?)

3. De ce nu ai apelat la alte tips-uri?

4. Navigatia intr-adevar este folositoare in mod special in Buc. In restul tarii nu ai decat drumurile principale (este interesant de vazut in Bulgaria, inca nu am fost sa vad cat este de detaliata)

1. stopuri o sa imi comand pe original, imi este mai usor, vin in 2 zile si sunt la pret bun (1.300 ron toate)

2. fusta este comandata tot pe original, bara spate - 1051.13ron, spoiler inferior vopsibil - 450 ron, spoiler inferior gri - 706.42 ron (vezi ca am un topic deschis pe tema asta pe aria A3 unde sunt si codurile)

3. Imi place sa pastrez aspectul "de fabrica" de asta nu le-am schimbat

4. Bulgaria este la nivel bunicel, are drumul din vama pana in Sofia si din Sofia pana aproape de Turcia (cu mici bucati lipsa)

Multumesc pentru urari :icon_thumright:

Pentru stopuri ai mai putea vorbi cu TIR. Aduce si el acum

Dupa cum spuneam imi e mai usor pe original.

Link către comentariu

Azi am avut un chef nebun sa mai muncesc pe la masina, asa ca inca de dimineata am facut niste scanari VAS, apoi m-am apucat, am demontat rotile si am vopsit etrierii rosii (ceea ce voiam sa fac mai de mult timp dar nu eram hotarat la culoare). Dupa ce am terminat cu etrierii am trecut la montarea footwell lights (DIY luat de pe www.audidiy.com , care-l recomand pasionatilor) ... de care sunt foarte mandru, saptamana viitoare sper sa reusesc sa pun senzorii de presiune roti (am piesele dar nu si timpul necesar). Mai jos, cateva poze si un filmulet!

Footwell Lights on Audi A3

post-11233-1224335042_thumb.jpg

post-11233-1224335053_thumb.jpg

post-11233-1224335063_thumb.jpg

post-11233-1224335124_thumb.jpg

post-11233-1224335218_thumb.jpg

post-11233-1224335280_thumb.jpg

post-11233-1224335290_thumb.jpg

post-11233-1224335351_thumb.jpg

Link către comentariu

Frumos, frumos.

Vali, luminile sunt originale de A3 sau e vreo adaptare ceva ?

Modificat de WNS
Link către comentariu

last Imi plac mie jantele ... ce-ai cu mine? :D

WNS Luminile sunt de Audi A4 (OEM) si mai este facuta o adaptare cu VAS-ul ca sa "stie" masina ca are footwell lights. Arata foarte bine si lumineaza foarte bine (fata-spate). Gaurile sunt date deja in partile de plastic, nu trebuie decat sa infigi lampile si sa tragi cablajele (plus codarea) :P

Link către comentariu

Vazui si eu A3-ul tau cand am fost la service in Craiova. Jantele arata chiar bine pe masina ta. Modificarile insa sunt criminale, imi plac, ma gandesc sa fac si eu cate ceva. In special luminile footwell...

Off topic : multumesc ptr ajutorul dat, m-ai salvat!

Link către comentariu

Zic ca am citit pe-aici de noua ta achizitie Vali, dar nu ti-am laudat-o. Oricum, e ceva de vis. S-o stapanesti sanatos iti urez, si-mi plac mult modificarile aduse. Ai mult bun gust, asta se stie :) Spor in continuare.

Link către comentariu

SIT Multam pentru urari! Si alta data, te ajut cu cea mai mare placere.

Inginerul Lasa ca nici tu nu esti mai prejos. Merci!

Link către comentariu
  • Administrator

Evident, ciuruita si cu tablele curgand dupa ea... :offtopic:

Link către comentariu

Tu de colo ... arunci repede cu pietre :icon_thumright:

Maine cu putin noroc poate reusesc codarea si montarea cablajelor pentru TPMS ... daca merge, poate reusesc un DIY, sa vedem cum decurg lucrurile, sper sa tai din lista chestia asta, pentru ca ma chinui de peste 4 saptamani.

claudiusnc si GT-SPORT Multam!

Link către comentariu

Da, TPMS (Tyre Pressure Monitoring System) ... dupa 4 ore de munca a sosit si rezultatul, functioneaza ca unsa :P

Am urmat un DIY postat aici insa nu am reusit sa fac unul pe limba noastra din cauza volumului mare de munca si a timpului foarte scurt de care beneficiam.

post-11233-1225030271_thumb.jpg

post-11233-1225030279_thumb.jpg

Link către comentariu

Vali...sa vii si tu duminica la intalnire...sa iti vad modoficarile...! :P

Ce mai vrei sa ii faci? Any news...?

Link către comentariu

Ar mai fi de facut ... triplele de la A3 2009 ... alt soft (la TCM) ... am sa postez aici tot ce fac.

In primul rand trebuie sa fac inspectia service pentru ca am 9.xxx km cu uleiul ...

Link către comentariu

Merci :)

Azi am facut codarea pentru IC sa-mi stea aprins tot timpul, o chestie relativ simpla.

Se intra in "17 Instruments" , se verifica DTC, se da "Coding" si apoi se modifica ultima cifra din codare din 3 in 4 ;)

Ma apropii de service schimb ulei, mai am cam 900-800km ...

Urmatorul lucru pe lista este eleronul S3 Sportback, sper sa intru in posesia lui cat mai repede, am mai multe variante.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!