Jump to content

Audi A3 S-Line

ANdi B.

Postare recomandată

Status update:

- montat FMIC S3, a fost chiar plug and play :)

- montat radiator ulei

Mai foarte multe lucruri de facut inclusvi softul superchips / revotechnik.

LE: ce am uitat sa precizez este ca Oil Radiatorul a fost cumparat de la NeuSpeed si a fost montat cu o mica ajustare la MBM Tuning. Baietii chiar au facut o treaba OK si au fost foarte expeditivi.

Modificat de ANdi B.
Link către comentariu
  • 5 weeks later...
  • Replies 315
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• ANdi B.

155

• Dr.G.Silviu

15

• xht20

13

• Circoloco

10

Top Posters In This Topic

Posted Images

Masinuta a mai primit azi faruri Dayline produse de Dectane:

dsc00058lbc.th.jpg

dsc00057c.th.jpg

dsc00056tse.th.jpg

dsc00054llt.th.jpg

dsc00053h.th.jpg

dsc00063bfc.th.jpg

dsc00062vog.th.jpg

dsc00061jaw.th.jpg

p1020386.th.jpg

Link către comentariu

Sa le stapanesti sanatos si sa te lumineze bine... :)

Pune si tu poze cu ele ziua in detaliu - asta pana apuc sa le vad "live"

Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos si sa ai grija de ea, arata foarte frumos cu farurile noi :icon_thumright:

Link către comentariu

Frumoasa masina Andi sa o stapanesti sanatos si sa faci km multi cu ea... sa ai grije la ce cauciucuri pui pe ea... ca e mica si se duce repede...

Masinuta a mai primit azi faruri Dayline produse de Dectane:

dsc00058lbc.th.jpg

dsc00057c.th.jpg

dsc00056tse.th.jpg

dsc00054llt.th.jpg

dsc00053h.th.jpg

dsc00063bfc.th.jpg

dsc00062vog.th.jpg

dsc00061jaw.th.jpg

p1020386.th.jpg

Neaparat pune si poze cu ea ziua sa vedem si noi cum arata cu farurile noi... ma gandeam sa mi le iau si eu dar nu stiam daca merita...

Din ce este sticla farului... e din plastic sau sticla? asta ca sa nu se toceasca...

Link către comentariu

Sticla este ca si cea OEM din plastic. More pics:

dsc00064ryr.th.jpg

dsc00065sqq.th.jpg

dsc00066ivd.th.jpg

dsc00067anm.th.jpg

Maine o sa mai tunerz ceva la faruri :rolleyes:

De asemenea o sa imi pun si triplele de A3 2009 :)

Link către comentariu

Cred ca vei pune becuri cromate ^_^. Cand poti pune te rog o poza cu ele cum bat pe perete ... si impresii de cum bat in bezna. Sa le stapanesti sanatos, ii vin foarte bine :icon_thumright:

Link către comentariu

New pics:

dsc00068rnb.th.jpg

dsc00069z.th.jpg

[dsc00070gqo.th.jpg

varurile le-am reglat azi sa fie la liunie cu capota aripile si bara la iulica GTO :) mare om mare caracter vi-l recomand cu mare incredere, omul are serviceul lui si stie ce face. Mai am de reglat pe inaltime faruile ;). De asemenea le-am transplantat si motorasele de leveling.

LE:

dupa cum vedeti smd-urile nu sunt foarte puterncie in full day light, noaptea si spre inserat se vad mult mai bine. Si aceasta problema are o solutie am vb cuc GTO si mi-a promis ca imi face rost de smd-urile de pe A4 B8 :coffee_lol: o sa va tin la curent cu evolutia acestui mic proiect.

Tin sa mentionez ca sunt multumit de rezultat, bine mereu se poate si mai bine dar asta este, pentru cat au costa farurile sunt OK.

Modificat de ANdi B.
Link către comentariu

In sfarsit pozele pe care le asteptam ;)

Imi plac, arata foarte bine :coffee_lol: :)

Link către comentariu

New Pics:

dscn1942.th.jpg

dscn1943h.th.jpg

dscn1944k.th.jpg

dscn1945.th.jpg

dscn1946i.th.jpg

dscn1947gor.th.jpg

dscn1948b.th.jpg

dscn1949l.th.jpg

Cine are intrabari suplimentare ii stau la dispozitie :blah_:

Link către comentariu
  • 5 months later...

pe langa alte multe lucruri pe care masina le-a primit a mai primit azi alt schimbator

photo236.th.jpg

Link către comentariu

Era sa uit acest mod a fost posibil datorita lui cata_adc. Multumesc

Link către comentariu
  • 1 month later...

Update:

- am primit suspensiile Bilstein B16 PSS10 - sa traiasca ebay-ul deoarece le-am luat la un pret incredibil de bun

- am primit evacuarea milltek decat - tot de pe ebay.co.uk luata la un pret de aemenea imbatabil - 500gbp cu tot cu transport :)

- am primit kitul de frane fata de S3

- voi lua de la fuscobal franele spate de GTI

Cum iese masina din service de pe dauna casco voi trimite la bz la baietii de la elcargid toate aceste componente sa mi le monteze, pe aceasta cale ii multumesc lui Cornel - tutu de la elcargid pentru ca a fost un bun coleg de forum si m-a ajutat enorm.

O intrebare asa avea daca mi se permite: daca scad garda la jos cu suspensia PSS10 se va modifica si camberul asa ca nu o sa mai fie in parametrii propusi de producator, dupa ce alti parametrii ar trebui sa ma iau. Asa ca parerile lui Fusco sunt binevenite.

Cu ajutorul lui cata_adc o sa trec la farurile bi-xenon OEM si in concluzie o sa arunca jafurile actuale.

Link către comentariu

Felicitari pt achizitii si pt abordare (LSD-ul printre primele upgradeuri).

Cat de facila e trecerea la Xenon OEM?

Link către comentariu

pai este foarte usor :), ca sa pui bi-xenon oem pe configuratie care vine std cu halogen nu trebuie decat sa inlocuiesti farurile, si o adaptare la mufe. cam atat desigur se mai pot pune spalatoare si auto leveling.

Link către comentariu

Pai si reglarea pe inaltime fara autoleveling cum se face? Merge butonul de unde faci reglarea la halogen sau sunt "inghetate"?

PS: Scuze de poluare... intreb pt un amic cu un A3 care vroia upgradeul asta.

Link către comentariu

butonul nu mai merege dar le reglezi o data si gata, eu am deja spalatoare puse dupa ce am cumparat masina si am cumparat autolefelingul deja mai am nevoie de cei doi senzori.

Link către comentariu

Sau cum am facut eu, pastrezi motorasul de reglaj manual de la cele cu halogen. :)

PS: Felicitari pentru achizitii, asteptam sa le vedem montate :) Spor!

Link către comentariu

@Tavy81: adica tu iti reglezi acum farurile din buton?

La lista de mai sus am uitat sa adauga sway barul de la BSH

Multumesc

Modificat de ANdi B.
Link către comentariu
@Tavy81: adica tu iti reglezi acum farurile din buton?

La lista de mai sus am uitat sa adauga sway barul de la BSH

Multumesc

Da, eu reglez farurile din buton :lol:

Link către comentariu

Gata suspensia de S3 este de vanzare :rolleyes: pret f. f. bun

Link către comentariu
  • cristi511 a închis acest topic
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!