Jump to content

Golfino Mortal Kombat 4 :)

www_ionut_ro

Postare recomandată

Salut tuturor vwforum-istilor,

Va prezint prima mea masina (dupa cum se vede - lamaile), golf 4, 1.9 SDI 68 caluti frumosh, 2001, si primul meu post pe site :). "Studiez" de ceva timp acest forum dar nu am prea multa experinta si n-avea sens sa-mi dau cu parerea aiurea, doar am bagat la cap.

De curand am achizitionat acest golfino si am zis sa-l prezint "la baieti" sa-si dea cu parerea...

Din fabrica a venit cu clima, cruise control si senzori ploaie, altceva spectaculos nu mai are si nimic altceva care sa merite specificat (poate doar oglinda antireflexie :), foarte folositoare de altfel, mai ales cand esti incepator)

Fostul proprietar, sa-i dea Dumnezeu sanatate, a adus numai imbunatatiri, zis eu, cu gust pe ici pe colo, "ca sa fie bine":

- jante OZ raicing pe 17''

- folii pe spate

- cauciucuri de 225

- coloristica foarte frumoasa, din pt meu de vedere - alb perlat cu capota si plafolnul negru metalizat (culoarea arata mai bine ca in poze, cand e gri cand e bleu, draci s-o cante :D ). Baiatu de la RAR m-a intrebat: ce-o trec mosule pe carte? Alba, Gri, Bleu?

- subwoofer si statie JBL

- a schimbat si capota (cred ce e de mk3)

Ce vreau sa mai fac:

- Mp3 Pioneer (acum am un LG care se cere schimbat)

- eleron pe spate

- lipit sigla pe spate :) (nu-mi place cum vine fara)

In rest mai veniti cu idei, dc va vine ceva

Merci!

post-47339-1256669684_thumb.jpg

post-47339-1256669818_thumb.jpg

post-47339-1256669969_thumb.jpg

Link către comentariu
  • Replies 114
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• www_ionut_ro

49

• RazvyRULZ

6

• robert03

4

• B0gdy-

4

Top Posters In This Topic

Posted Images

Salutare si s-o stapanesti sanatos ca e frumoasa foc.Recomandare ar fi sa nu pui sigla pe spate ca arata mai bine clean.Ti-as mai recomanda niste faruri dayline si stopuri cu leduri ,acelea asemanatoare cu cele OEM.In rest multi km fara probleme

Link către comentariu

Salut, masina arata super ( mai ales culoarea, am si eu una asemanatoare), iti urez sa o stapanesti sanatos, fara incidente! Ca sfaturi ar fi: Sa ii colantezi stalpii centrali ca o sa ii dea cu totul alt aspect, si eventual sa ii faci farurile negre. In rest... drumuri libere, bune si multa bafta! :)

Link către comentariu

Capota nu e de Golf 3. Cred ca a facut o usoara prelungire in zona farurilor. Daca te uiti la una obisnuita o sa vezi ca e putin curbata dupa muchia farului; la tine pare dreapta. :)

Modificat de Circoloco
Link către comentariu

@ TheOne - merci, si eu ma gandeam la niste stopuri clare, sa vedem cum stam cu bugetul

@ dox - nici mie nu-mi place metalu din spate, dar cat sunt incepator il mai las, e bine la o frana mai brusca, pt mine, si nu prea bine pentru omu din spate... :) dar nici sa stau sa vopsesc bara din spate cu culoarea asta... asa ca-l mai lasam, dar merci de sugestie

Link către comentariu

Am impresia ca am vazut de la distanta prin Bz prin zona patinoarului masinuta asta si de la distanta arata foarte bine,dar asta acum vreo 2 saptamani.

Ca si recomandari ar fi jos carligul, un set de prelungiri bara fata-spate si praguri de Gti aniversar sau de ce nu un kit de R32, un eleron finut si ceva evacuare pe acolo, in rest vopseaua foarte reusita.

Daca vrei vreodata sa renunti la 17 si sa treci pe 16 originale lasa un semn poate facem schimb de jante.

In rest iti doresc cat mai multi km fara evenimente.

Link către comentariu

Jante pe 17 pe SDI? :) Revenind la subiect, masina arata foarte bine, s'o stapanesti sanatos. Interesante dotari, insa propun sa pui niste poze si cu interiorul :). Capota pare a fi totusi cea originala. Singurele lucruri care ar trebui sa i le faci sunt sa dai jos carligul (stiu la ce te gandesti daca o sa spui nu, si eu sunt incepator :) ), si sa'i pun emblema pe hayon, ar arata mult mai bine. In rest, asteptam poze! :D

Link către comentariu

Frumos Golfino ! Chiar imi place.

E fatala combinatia dintre alb/negru. Eu spun sa nu pui sigla inapoi arata mult mai bine clean...Dar sa nu elimini din schema manerul haionului..Ar arata aiurea !

Link către comentariu

Eu sunt de parere sa-i pui sigla inapoi dar s-o vopsesti neagra.Mi-a placut prezentarea masinii tale,primul tau post a fost unul foarte haios,sa o stapanesti sanatos si sa o conduci cu placere!

Forumeala placuta! :P

P.S Nu ne-ai spus cati km a alergat masinuta pana acum ;)

Modificat de But_Fns
Link către comentariu

Ma facuse-i curios cu titlul,cand am intrat pe topic si am vazut SDI,m-ai binedispus;arata bine masinuta si pt un incepator e suficient si SDI-ul.

Link către comentariu

ma bucur si merci ca ati venit cu sugestii... vad ca sigla starneste multe controverse ;).... s-o pun, sa n-o pun, vopsita neagra? mai vedem, ma mai gandesc

@ auras - da, eu sunt din buzau si am trecut week-end asta pe acasa... am inmatriculat-o pe BZ (bty 5 ore de alergatura si 750 RON, scump dom'le scump, ca pe vremea lu Caragiale, doua la primarie, 2 la prefectura :P )

@ izmail & mcornel - SDI... TDI e scump dom'le scump :), dupa buget... cine nu vrea un TDI 130 hp, 4motion?!

p.s revin si cu poze de interior, pt curioasi :D, e in 2 culori, gri cu negru, bine intretinuta si inca o data multumesc fostului proprietar (omul mecanic la Seat, se vede ca iubeste masinile)...

@but_fns 105.000 km (nu prea cred ca sunt reali din 2001, dar treaca mearga)

Link către comentariu

Frumoasa masina, s-o stapanesti sanatos. :vaidecapulmeu:

Ii sustin pe cei care spuneau mai sus sa-ti scoti carligul si sa aplici folie neagra pe stalpii usilor, si un sticker alb cu vwforum pe luneta :hainoroc:

Frumoase jantele, insa pe strazile din Boozau, sunt criminal de nepotrivite (strazi mai proaste decat alea de mult n-am mai vazut).

Link către comentariu

Bwwlan, mi-as vopsi stalpii de la geamuri, cred ca ar da mai bine negrii dar nu stiu unde in Bucuresti... imi poate recomanda cineva un atelier serios in Buc pentru operatiunea asta? vopsit sau aplicat folii? n-as vrea sa fac singur, ca stric.

Can despre sigla vwforum daca ma poate ajuta cineva, platesc :beerchug: - ar fi frumoasa pe alb.

Multumesc all pt sugestii.

Link către comentariu

Arata nebuneste masina lui Ionut, am vazut-o si condus-o personal. Motorul e foarte ok pentru un incepator. Nu sunt multi caii dar cuplul de diesel isi face simtita prezenta si in masina asta. Pe drumul dintre Brasov si Comarnic 1.9 SDI era mai vivace decat orice benzinar 1.4 sau 1.6. Probabil si cutia de viteze ajuta, deoarece e perfect etajata, cu niste trepte mai scurte.

In plus consumul e incredibil de mic, tot drumul dintre Brasov si Bucuresti a consumat pe indicator o singura [cenzurat], media fiind probabil undeva la 4 l / 100 km. Un mare plus pentru un sofer incepator prin Bucuresti: lipsa turbinei si a grijilor in ceea ce priveste mersul subturat. N-ai nici un stres in masina asta, din acest punct de vedere.

Jantele de 17: da, ok, toata lumea se intreaba initial de ce a pus fostul proprietar pe aceasta masina niste jante de 17. Insa, cred ca e mai greu sa gasesti cauciucuri de 225 pe jante de 16. Iar cu aceste roti masina are o stabilitate extraordinara. Si ganditi-va ca ea are viteza maxima constructiva 160 Km/h. Am vazut unele cazuri pe forum cand o masinuta din asta a atins si 180 km/h. Un plus de stabilitate nu strica niciodata, iar aspectul e demential :beerchug:

Ce a uitat Ionut sa precizeze: interiorul bej foarte bine intretinut, arata extraordinar.

Link către comentariu

Titlul i se potriveste de minune...chiar e mortala vopseaua,unde mai pui ca e si cameleon :beerchug: .

totusi,jantele nu sunt cam mari pt un sdi?nu ca nu il prind bine,candva pe golf 4(fosta masina) aveam jante pe 17si chiar cu 90cp pleca mai greu

sa-l rulezi sanatos multi km,sigur aspectul lui intoarce capete

LE: si interior bej? chiar e mortal

Modificat de TIBI_84
Link către comentariu

sal TIBI, nush dc sunt cam mari sau nu pentru ca nu pot sa fac comparatie cu altceva, e prima masina pe care o conduc, dupa loganul de scoala :P mie mi se pare ca trage bine, repet, in comparatie cu loganul :vaidecapulmeu:

o sa revin si cu niste poze de interior in week-end, DBK zice ce-i bej, eu zic ca-i gri... :D

Link către comentariu

Foarte frumoasa masina. Carligul lasa-l acolo, in al meu s-a infipt o Dacie la 2 zile dupa CE l-am montat. Daca nu- l aveam imi sifona bine bara.

Incearca te rog sa nu mai scrii in limbaj de mirc pentru ca este destul de greu de citit si mai contravine si regulamentului.

Link către comentariu

@ aries - merci de sugestie cucarligul, cat despre partea cu mircul, defect profesional :D, o sa incerc...

Link către comentariu

Salutare! Felicitari pentru masinuta. Arata foarte bine. Sustin si eu ce au zis colegii mai sus, sa aplici un colant pe stalpi si sa renunti la carlig... Intr-adevar, poate sa te salveze in anumite situatii, dar e inestetic. Legat de sigla de pe spate, daca tot te hotarasti s-o pui la loc, eu ti-as sugera s-o pui asa cum este ea, sa nu o vopsesti neagra. Asteptam poze si cu interiorul :lol:

Link către comentariu

da, merci pentru sugestie, Bestie. Dupa cum ziceam si intr-un reply mai sus as vrea sa-mi vopsesc stalpii sau sa aplic ceva negru pe ei... dar nu stiu unde si cum :D ma poate ajuta cineva cu o sugestie, un atelier care face asa ceva?

multumesc!

p.s in Bucuresti sau eventual BZ.

Link către comentariu

Frumoasa masina sa o stapanesti sanatos..referitor la stopuri incearca unele full led pe negru sau lasa-le asa vin foarte bine!

Modificat de KRZ
Link către comentariu

Masina arata super :) , cat despre jantele pe 17 , dupa parerea mea sunt cam mari pentru un SDi , dar totusi ii dau un look foarte frumos . :wub: . Carligul poti sa-l dai jos , poti sa nu-l dai jos ( dupa alegerea ta ) . Sigla il sustin pe colegul @Bestie , daca o pui , sa nu fie vopsita sau altceva . Ideea cu eleronul cred ca o s-o faca sa arate super :blah: . In rest motorul este bun si pentru incepator , dar si pentru cei care nu ies foarte des din oras .

O intrebare am : te-ai gandit sa colantezi/vopsesti si haionul tot in negru ? S-ar completa cu capota si plafonul .

Sa o stapanesti sanatos , si te asteptam cu urmatoarele inbunatatiri , dar si cu mai multe poze cu masina . :( .

Numai bine !

Link către comentariu

Arata f sportiva....chiar daca nu e!

Frumoasa culoarea!

O sa-l intreb pe varmiu cat iti ia pt vopsitul stalpilor, daca te intereseaza! [are service cu cuptor in Bragadiru la 10 km de Buc}

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!