Jump to content

Passat Variant Exclusive

ionatan

Postare recomandată

An de fabricatie: 2003

Cumparata in 2006 din Germania, 140.000km.

post-56549-1263062670_thumb.jpg

Motor: 1.9 TDI AVF 131CP, cutie viteze: 6+1

Dotari:

Pachet crom

Jante 17

Partial piele

Scaune pentru copii bancheta spate

Cotiera

Volan 4 spte piele si cu comenzi

Cruise control

Proiectoare ceata

Oglinda interioara antiorbire

Climatronic

Navigatie color (mare) + comp. bord mare

Magazie 6CD-uri+amplificator

Scaune incalzite

Senzor de ploaie

Geamurile electrice

Acum masina are aproape 220.000km

Probleme deosebite nu au fost.

Bateria inlocuita prin 2007

O rola fata de pe cureaua de transmisie avea un suierat, s-a remediat.

Garnitura de la etrier ciupita.

Reviziile din 15.000-17.000km

Ulei Castrol Edge 5w-30 Longlife

Filtrele numai Mann

Modificat de ionatan
Link către comentariu

Interior!post-56549-1263068743_thumb.jpg

Intre timp s-a inlocuit husa de la schimbator.

post-56549-1263068847_thumb.jpg

Hai Romania!

post-56549-1263068916_thumb.jpg

Modificat de ionatan
Link către comentariu

Superb Passat. jantele alea sunt mortale. Interesanta si tapiteria...nu am vazut pana acum modelul asta.

Link către comentariu

Culoarea la al meu e ca cea a lui 54, dar cea a lui 59, e superba. Cum se numeste culoarea?

Link către comentariu
Culoarea la al meu e ca cea a lui 54, dar cea a lui 59, e superba. Cum se numeste culoarea?

Uite ca nu am fost curios sa ma uit la denumirea vopselei. Unde ar trebui sa fie trecuta, in spate langa cod?

Link către comentariu

se vede ca a fost rulata in Germania;)

cati mai multi km in continuare!!

Link către comentariu
se vede ca a fost rulata in Germania;)

cati mai multi km in continuare!!

De trei ani masina ruleaza in Romania, o sa caut sa pun zilele astea ceva mai recent.

Link către comentariu

Foarte frumoasa masina ! Km cat mai multi lipsiti de evenimente neplacute ! :)

Link către comentariu

foarte aratoasa,sa te poarte sanatos pe unde vei dori.interesant decorul de lemn din bord.e OEM sau after market??eu unul nu am mai vazut passat din generatia asta cu astfel de insertii.desi dupa cum arata finisajul de la capacul scrumierei as zice ca e OEM.foarte interesant aspectul.mai rar asa ceva. :icon_thumright:

Link către comentariu

Totul pe masina e OEM,inclusiv insertiile de lemn din bord, doar antena mi-am permis s-o schimb cu una din aia mica de aluminiu e in ton cu barele longitudinale.

Link către comentariu

Foarte frumoasa masina,schimba-i mansonul de la schimator cu una de piele (Tibi_84 si Inginerul vand parca pe forum) si e vreo 50RON. Iar in legatura cu antena cromata..nu ar fi in ton cu pachetul de crom elegant al masinii,ci dimpotriva. Sa o stapanesti sanatos si sa ai grija de ea!

Link către comentariu
De trei ani masina ruleaza in Romania, o sa caut sa pun zilele astea ceva mai recent.

nu arata asa daca era adusa din 2003 in Romania

sa fim sinceri :icon_thumright:

Link către comentariu
Foarte frumoasa masina,schimba-i mansonul de la schimator cu una de piele (Tibi_84 si Inginerul vand parca pe forum) si e vreo 50RON. Iar in legatura cu antena cromata..nu ar fi in ton cu pachetul de crom elegant al masinii,ci dimpotriva. Sa o stapanesti sanatos si sa ai grija de ea!

Mulumesc de aprecieri!

Husa de la schimbator schimbata demult, 35 de lei la un mester fain in Brasov.

Antena mie imi place, e de aluminiu nu crom si da bine. Cea veche o am in porbagaj si acum dar e imbatranit cauciucul de la baza ei.

Modificat de ionatan
Link către comentariu

Eu am schimbat 3 antene pana acum din cauza cauciucului ala,dar pe cele cromate/din aluminiu nu le-as pune pe masina sub nici o forma. Oricum e o chestie de gust. :icon_thumright:

Link către comentariu
Mulumesc de aprecieri!

Husa de la schimbator schimbata demult, 35 de lei la un mester fain in Brasov.

Antena mie imi place, e de aluminiu nu crom si da bine. Cea veche o am in porbagaj si acum dar e imbatranit cauciucul de la baza ei.

Sigur ca nu a apucat si ea vremuri bune, ce-o fi in sufletul ei pe gropile astea din romanica.

Link către comentariu

Este absolut superba masina, mai ales interiorul. :wub: Sa o stapanesti sanatos in continuare, fara incidente!

Link către comentariu

imi place pe albastru si cu jantele alea care sunt cele mai faine de la vw , ce sa zic arata foarte bine

Link către comentariu
  • 4 weeks later...

Nu mai am noutati despre masinuta, a stat toata luna ianuarie in garaj, am alta masina cu care am mers in timpul asta. Asa pentru ca nu a trebuit sa o "supun" la gerurile de -25grade, in garaj temperatura minima a fost undeva la -4grade.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!