Jump to content

Transformare din Bora in Gora...

Laurentiu_LWR
 Share

Postare recomandată

deschid acest topic deoarece ma tenteaza aceasta operatiune si as vrea sa stiu in ce ma bag...multi dintre voi cunoasteti despre ce este vorba si de aceea va si cer parerea:)

practic ar trebui schimbate urmatoarele

-tragger

-aripile S+D

-capota

-farurile

-bara

-grila centrala

ar mai fi altceva sau totul pica perfect?

pana acum in minte imi vin doar pareri pro....adica farurile de golf lumineaza mult mai bine...am cautat in RO bara de R32 se gaseste doar de golf....un badboy luck parca arata mai agresiv la golf si nu mai stiu...

toata operatiunea aceasta ar fi pur de design...adica eu cand ma plictisesc ma gandesc la o schimbare:))

problema ar fi alta...din punct de vedere legal...am voie?adica poate sa vina un nenea sa-mi zica...de ce ai facut modificarile acestea?la Rar are cineva ceva de zis...toata operatiunea trebuie omologata?

ce parere aveti?

gora.th.png

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 57
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Laurentiu_LWR

12

• uhu10uhu

9

• mad_kat

5

• crispus

3

Top Posters In This Topic

Posted Images

Daca tot vrei schimbare , o varianta fara prea multe batai de cap ar fi sa o vinzi pe asta si sa iti iei alta.

Link către comentariu

cred ca mai multe batai de cap iti da sa vinzi o masina pe prafurile astea...sa nu mai zic de cumparat...fara sa mai scoti din buzunar macar 1000 de euro nu cred ca te alegi cu cine stie ce...

sa nu mai zic de risc...cine stie peste ce masina dai....cum a exploatat-o cel care o vinde...

asa in masina mea am investit destul incat stiu ca nu ma doare capul...si ca nu maine poimaine imi pica cine stie ce...

Link către comentariu

Arata foarte bine. Am vazut procesul invers ... din Golf(hatch) in Bora. Succes!

Link către comentariu

pai cam asta ar fi ideea...sa gasesc un posesor de golf incantat de schimbare:))

Link către comentariu

o problema la care mam gandit pe langa acea lista pe care ai enumerato trebuie sa vezi daca mufa de la faruri....trebuie sa vezi daca este aceiasi.Farurile de bora folosesc becuri h4 iar cele de golf foloseste pe faza scurta h7 si pe lunga h1 daca nu ma insel.....deci trebuie sa iei in calcul si aceast aspect.Sper ca traversa de sub spoiler sa nu trebuiasca schimbata....succes la proiect ...o ideie nastrusnica pe care nu am mai vazuto...:)

Link către comentariu

Din cate am vazut pe net , daca cauti ai sa gasesti ceva poze cu asemea modificari iar din ce se vede doar i-au piesele de pe una pe alta , acuma nu stiu exact ce mai e , si eu puteam sa fac modificarea asta cu un coleg care vroia Bolf

Link către comentariu

Cand am zis asa-ti iei alta ma gandeam la un G5 sau altceva...

Ceea ce vrei sa faci este de apreciat, multa bafta ...

Nu cread ca ar fi o problema de omologare, etc atata timp cat nu te atingi de locul unde este incriptionat VIN.

@Andumoscaliuc: Mufa la far este aceeasi, aceeasi pini, aceeasi semnificatie. Diferenta este doar la legarea in interiorul farului.

Modificat de hremus
Link către comentariu

DA, dar cand o sa dea lunga o sa i se stinga scurta, ca asa e la Bora unde se foloseste H4. Dar se rezolva si asta cu un fir.

Link către comentariu

Parerea mea este ca Bora este mai reusita ca si design pentru un sedan. Fata de golf nu mi se pare sa mearga asa bine pe sedan, dar se potriveste extraordinar pentru hatch-back (sau ii din cauza obisnuintei??:blah:). Daca vrei faruri mai bune poti sa le schimbi, alternative sunt. nu iti place bara, se poate schimba

Vrei o schimbare..... vezi masina lui rudolf.s http://vwforum.ro/index.php?showtopic=11450&hl=

Eu zic ca masina lui a iesit destul de "bad boy look". Acum parerile pot fi impartite, asta e parerea mea.

Link către comentariu

O idee foarte interesanta , nu prea vezi prin Ro BORA cu fata de GOLF ( cel putin eu unul nu prea am vazut ) .

Mult succes in realizarea proiectului .

Link către comentariu

Gora mi se pare foarte interesanta. Sincer, designul de la Bora mi se pare destul de banal. Cel de Golf pare mai nou (desi au fost lansate in aceeasi perioada). Daca as avea Bora as face si eu acest lucru. Citeam pe vwvortex ca nu e asa de dificil. Cauta si tu pe acolo ca o sa gasesti multe detalii.

Mult succes si sa postezi poze cu rezultatul!

P.S. Pentru piese poti incerca la dezmembrari.

Link către comentariu

da nu`i rea ideia...daca reusesti sa faci aceasta schimbare sigur vor mai fi membri interesati de noul look:D

sa ne tii la curent daca te apuci de schimbari,multa bafta

Link către comentariu

Daca ai face schimbarea, ai realiza intr-adevar ceva mai diferit decat ce se face la noi, si ai avea o masina "putin mai unica" deoarece nu sunt foarte multe masini modificate in felul asta. Cat despre parerea mea, modificarea GORA arata superb, iar nu este foarte greu de facut. Ideea e sa te interesezi si sa te documentezi cum trebuie ca sa fie totul ok! Succes! jgh002.jpg sper ca nui bai ca am postat o imagine :cheers:

Link către comentariu

pai cam asta ar fi ideea...sa gasesc un posesor de golf incantat de schimbare:))

Pai... tu vrei Bora cu fata de Golf, nu invers... :cheers:

Oricum, uite aici Bolful meu.

Succes!

Link către comentariu

pai da anorganix...m-am referit la unul incantat de schimbare...adica asa ca tine...sasi transforme golful in ce ai tu...

oricum...pe a ta cred ca o stiu....tot vedeam un bolf tot albastru intr-un centru de birouri din pipera...era a ta sau mai exista si alta?

tot la dezmembrari m-am gandit si eu...dar deocandat astept vara...sa pot lucra fara probleme...

Link către comentariu

Am scris si eu intr-un post mai sus ca vreau sa fac aceasta schimbare si aveam posibilitatea , dar trebuie luat in calcul si momentul in care vrei sa vinzi masina , eu ma tot gandesc la acest aspect , cel mai bine cred ca ar fi sa cumperi piesele pentru a le avea si pe cele originale pentru a face modificarea inapoi , o sa ma mai gandesc si eu . bafta in continuare

Link către comentariu

tot vedeam un bolf tot albastru intr-un centru de birouri din pipera...era a ta sau mai exista si alta?

Dap, a mea era. Ma mir ca ai observat-o, nu prea o parcam "in vazul lumii". :P

Link către comentariu

Sal lawrentzyu 86 ce culoare are bora ta pt k pe mine ma cam bate gindu la o combinatie din asta de mult timp ....

Link către comentariu

salut maryx... negru perlat...LC9Z e codul....

Link către comentariu

foarte tare ideea masina lui anorganix am vazut-o live dar varianta inversa nu asa ca daca te hotarasti abia astept sa vad ce iese

Link către comentariu

Al meu este negru simplu dar nu stiu ce cod are unde il gasesc...lasa si tu un pm cu nr tau de tel daca ai timp in week-end sa vb.....

Link către comentariu

parerea mea.. e doar parerea mea..

din bora in golf nu prea merge.. estetic vorbind.. bora are stilul ei mai patratos, iar farurile rontunjite nu-mi par sa se integreze in masina..

din golf in bora , merge.. farurile colturoase ii dau masinii un aspect mai masculin..

Link către comentariu

pai BORA...este nume feminin:))

oricum...mie imi place cum arata golful,initial am vrut golf,dar nu mi-a convenit treaba cu portbagajul...k iti da vajul in cap cand il deschizi:P si in plus scap de farurie pe care nu le mai sufar:)

sa nu mai zic....caut o aripa de cateva luni...mai repede se dezmembreaza un golf decat O bora...si nush ce sa mai zic...asa mi-a venit mie:))

marius ai nr meu la profil

Modificat de Lawrentzyu_86
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!