Jump to content

Mp3 Player?

varul maftei
 Share

Postare recomandată

Vreau sa conectez un mp3 player de 1 gb sau mai mare, la radio cd-ul stream pe mufa auxiliara. A facut careva asa ceva? Merge? Mentionez ca nu am mufa de intrare usb...

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

si eu am mufa aux

iti trebuie un cablu cu jack stereo 3,5 tata-tata si ar trebui sa mearga

eu caut un cablu din asta de vreo 2 saptamani si nu gasesc ...

Link către comentariu

Cred ca mai multe informatii gasesti la topicul deja existent Sonorizare Octavia 2

Modificat de Adrian82
Link către comentariu

si eu am mufa aux

iti trebuie un cablu cu jack stereo 3,5 tata-tata si ar trebui sa mearga

eu caut un cablu din asta de vreo 2 saptamani si nu gasesc ...

sa inteleg ca vrei sa faci acelasi lucru?

daca gasesti cablu pe undeva baga si mie un pm!

merci

Link către comentariu

daca sunteti din bucuresti si mergeti la magazinele vis a vis de springtime de la universitate cred ca veti gasi ce va trebuie.

Link către comentariu

la vitacom se gaseste 1.2m lungime, 3.5mm - 3.5mm, 1.6RON, cod cable-404

Modificat de TBD
Link către comentariu

Eu am un MP3 care are iesirea pentru mufa jack mai subtire, nu din aceea normala. Aceea subtire este de 3.5 mm?

Pe mine ma intereseaza mai degraba un adaptor sau eventual un cablu scurt care are la un cap mufa jack subtire (tata) iar la celalalt capat mufa jack normala (mama). Cand te duci si ii intrebi pe unii vanzatori prin magazine de asa ceva parca ii lovesti in cap cu ceva.

Link către comentariu

mufa clasica,pt casti sa zicem, este de 3,5 mm.Daca ai o mufa mai subtire poti lua un cablu normal si sa schimbi mufa.Cred ca mufe gaseti ori la vitacom,conex sau chiar la magazinul muzica din bucuresti,stiam ca era un magazin acolo care vindea tot felul de ciudatenii de mufe

Link către comentariu

Am un modulator FM care are cablu cu jack subtire la audio in iar la celalalt capat jack de 3,5 mm, ca acum am aflat cum fac diferenta :(. Asa ca la Octavia care inca e pe drum, o sa am si MP3 auxiliar :Driver: la care voi folosi acest cablu.

Sa ma apuc sa modific vreun cablu e prea mult, mi-e frica sa nu stric ceva. M-ar interesa un adaptor care sa imi permita orice combinatie. Din pacate inca nu am gasit.

Modificat de KimDiesel
Link către comentariu

KimDiesel: ceva de genu - adaptor audio 2.5mm tata - 3.5mm mama, 1.5RON

mi-am luat de la vitacom cablu (post #6) si merge ok cu un laptop pe post de sursa audio

Modificat de TBD
Link către comentariu

eu am gasit la vitacom exact ce trebuia

3.5 mm tata-tata (1,6 lei)

si merge perfect iPodu'

Link către comentariu

TBD, mersi mult de informatie, exact asa ceva caut, dar nu eram sigur ca o sa gasesc. Nu am mai cumparat nimic pana acum de la Vitacom. Vad ca se poate cumpara si online. Problema e ca in momentul de fata nu ma intereseaza decat acest produs (suma e derizorie). Trebuie sa cumpar de o suma minima?

Link către comentariu

KimDiesel: cel mai bine tragi o fuga la magazin - e mai rapid si nu trebuie sa platesti transportul. plus mai cumperi si cablul :(

eu verific online daca au ce ma intereseaza, notez codul (sa nu mai pierd timp si sa se bucure vanzatoarea) si ma duc la magazin.

Link către comentariu

deci, am desfacut cd-ul si nu am gasit nici o mufa auxiliara acolo.... cu toate ca pe meniul cd-ului apare auxiliar...

are idee cineva ce trebuie sa-i fac? trebuie sa schimb toata mufa din spatele cd-ului? sau nu merge sa conectez um mp3 player?

Link către comentariu

Incepand cu varianta Trend, toate octaviile au mufa auxiliara audio montata in cotiera, forte utila dupa mine.

TBD am sa ma duc pana la magazin direc t la vanzatoarea aceea de care zici tu :) numai sa imi zici si mie cum ajung la un Vitacom in Bucuresti.

Link către comentariu

sugestia mea e sa mergi la o firma specializata. De pilda eu merg de cativa ani la CODE ALARM si sunt multumit si de preturi si de calitatea produselor. De asemenea mereu am fost servit in timp util,adica nu am fost sa astept aiurea.

Astia de care iti zic sunt in soseaua Dudesti-Pantelimon,unde e fabrica antilopa,in incinta ei.

Merita totusi sa mergi pana acolo.

Link către comentariu

KimDiesel: eu am mers in Timisoara :icon_cool:

in Bucuresti e pe bdul Ghica Tei, 81 - poti cauta pe harta dupa 'ghica tei, bucuresti'

Link către comentariu

din pacate eu n-am mufa nici in cotiera o sa ma duc pana pe timisoara poate imi dau vreo solutie...

multumesc

Link către comentariu

am impresia ca mufa de aux a aparut de la MY 2007,inainte nu avea MP3 si aux

Link către comentariu

• 3 months later...

stie cineva daca conectez mp3 pe mufa aux din cotiera se va vedea titlul melodiei pe ecran la STREAM sau cum e?

Link către comentariu

Iti va aparea numai AUX. Am gasit pe undeva ca s-ar monta, nu mai stiu pe unde, conexiune USB pt.stream.

Link către comentariu

Cred ca da. Si pe USB iti afiseaza si titlurile melodiilor. Acum nu stiu daca se impaca bine cu toate tipurile de memory stick.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!