Jump to content

Vw Passat Variant

stingray

Postare recomandată

In sfarsit,mi-am luat si eu o camera digitala si as vrea sa va prezint "masinoiul" meu

Volkswagen Passat tip 3B,an fabricatie 2000

-motor ATJ

-cutie manuala in 5 trepte

-174.000 km,cumparata la 169.000

-Windsor blue metallic

Dotari:

-AC manual

-4 geamuri electrice

-cotiera fata/spate

-ESP

-radiocass BETA

-jante de tabla pe 15 inch cu cauciucuri Kleber Dynaxer 205/65/15

Fata de ce dispunea standard am montat:

-radio cd cu mp3,sony gt-300

-volan piele

-folii fumurii 3M

-jante aluminiu OZ 5 star cu anvelope de iarna Nokian WR 195/65/15

-traverse pavilion Thule

-holder telefon Nokia

Venind de pe un Audi A4 b6,pot sa spun ca,e o diferenta destul de mare in ce priveste calitatea ansamblarii,dar,deh si pretul e altul.Una peste alta,sunt foarte multumit de masina,si de cum se comporta la km ei.aaa..si in plus a primit un polish profesionist,si o curatare completa a interiorului.

Probleme....una singura,chiar azi cand montam anvelopele de iarna am vazut ulei improscat pe langa roata din stanga fata...si am vazut burduful planeterei sfasiat,dar am citit ca este una dintre problemele frecvente intalnite la Passat.

Link către comentariu

S-o porti sanatos si in siguranta. :D

Ps. tre. sa fie interesanta pentru tine, nu pentru altii ;)

Link către comentariu

Sa ai bafta de ea. O intrebare: de ce jante aluminiu iarna si cele de tabla vara? O sa fie negre jantele pana la primavara de la substantele chimice folosite iarna pe sosele + nisip.

Link către comentariu

Sa nu crezi ca trece neremarcata .... :rolleyes:

O masina frumoasa si eleganta, pe care vrem sa o vedem la intalniri.

Sa ai parte de ea, sa te poarte fara evenimente.

Link către comentariu

Mersi pentru aprecieri,sper sa apuc sa ajung si la intalniri,doar ca lucrez pana la 5 joia si mi-e destul de aiurea sa mai ajung,dar,saptamana viitoare promit ca incerc.

@Mihai Dobrescu-jantele de tabla sunt de vanzare,nu le mai folosesc deloc,si am cumparat jantele de aluminiu pentru a le folosi in ambele sezoane,nu sunt probleme,oricum spal masina foarte des,si am experienta cu alessio de pe golf care chiar nu au nimic dupa o iarna

Link către comentariu

frumoasa masina si pare ca a fost ingrijita.Ai grija de ea si s-o stapanesti sanatos.Aaahh, si fa bine si verifica macar lunar burdufurile alea...ca sa le tii din scurt...ca altfel ramai repejor fara planetare.

Draguta masina(am avut pe mana un passat din asta)...numai ca eu am o problema cu culoarea bleumarin :rolleyes: .Sanatate si numai bine.

Link către comentariu

multi km fara accidente cu ea si sa te poarte sanatoasa! tu vei fi automat fericit :huh:

Link către comentariu

La multi km si la cat mai putine evenimente ! :)

Dar pe cealalta cand ne-o prezinti ? :D

PS: Sper ca ne vedem la intalniri...... joia asta ! Ca altfel :))

Link către comentariu
de ce jante aluminiu iarna si cele de tabla vara? O sa fie negre jantele pana la primavara de la substantele chimice folosite iarna pe sosele + nisip.

Nu mai speriati omul aiurea, eu am facut o iarna si 2 veri cu jantele de aliaj si arata ca noi.

On-topic: s-o stapanesti sanatos :))

Link către comentariu

Din pacate cu golful doar o singura poza am,si aceea,cam turbata:)

Volkswagen Golf MK4

blackmagic pearleffect,motor ASV 110 cp,an fabricatie 2002

Dotari de serie

4 geamuri electrice

trapa electrica

climatronic

radio cass beta cu 2 boxe,plus cd player original vw

volan piele in 3 spite

esp

schimator de viteze imbracat in piele

jante aluminiu Alessio Monte Carlo pe 15 inch

am uitat de bordcomputer si proiectoare de ceata:P,sorry

Link către comentariu
  • 2 months later...

"Der Passat" a primit un set de "ochi de inger".Sorry pt murdaria de pe masina,dar vremea nu permitea o spalare

post-1383-1170797644_thumb.jpg

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Stie cineva daca pot monta pe configuratia mea de bord bineinteles,schimband rama consolei:(partea superioara ac manual,dedesubt cass beta si in partea de jos spatiul acela liber mai larg decat cele doua) vreun MFD,sau eventual cd playerul original vw?

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!