Jump to content

Desfacere usi Audi A2


maxxgabi
 Share

Postare recomandată

Deoarece am mai adus o masinuta in parcare,incep si problemele. Astfel ca masina fiind adusa din Germania ma gindeam sa ascult ceva la apartul care il avea in bord. Surpriza era ca nu se audzea nimic??? Deci scot radio-casetofonul si ce sa observ decit ca nu am firele de la boxe. Mai sa fie, ma uit prin plasa metalica din usi...... nimic, nici un amarit de difuzor. O fii fost sistemul audio scump si lo fii refuzat?

In fine, in principiu vreau sa desfac fetele de usa si sa bag ceva difuzoare. Daca cumva vineva de pe forum a mai desfacut vreo usa de la AUDI A2 ...rugamintea mea ar fi sa i-mi explice cam cum a procedat.

Multumesc.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Multumesc tare mult...am cautat materiale despre masina asta si se pare ca nu prea am de unde.Sper ca piesele sa nu fie la fel de greu de gasit. O sa mai caut imagini mai detaliate ...sperand sa mai si gasesc :)

Multumesc inca o data.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!