Jump to content

Ajutor!Merge in 3 pistoane.


anairda
 Share

Postare recomandată

am rasfoit forumul asa umpic dar nu am gasit ce cautam...

una din masini un toledo 1.9 tdi motor asv 110 cp an 2002 are o problema sau mai multe.

totul a inceput prin simplu fapt ca numai tragea...bun am ajuns la cipos am schimbat capsula vacumatica de la turbo si ca prin minune masina a inceput sa traga.toate bune si frumoase pana aseara cand a inceput sa mearga motorul in loc de "rotund"..."patrat" ca si cum ar merge in 3 pistoane.Am mers cu ea la service si mi sa spus ca sant injectoarele.am fost cu ele EXPRESS DIESEL ...E PRIN RAHOVA unde au spus ca injectoarele nu sant in parametri dar ca nu este problema majora si ca nici unul din ele nu cauzeaza mersul''patrat'' al motorului.Apelez la voi cu speranta ca s-a mai intalnit cineva cu asa ceva si sa ma ajute cu un sfat.ideea este ca cei de la express diesel au cerut 2200 ron sa repare injectoare si am senzatia ca degeaba le repar pentru ca masina are alta probleme .Va multumesc anticipat.

Modificat de anairda
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

verifica montajul capsulei vaccumatice.....sa nu fi lasat vreun furtun slab montat(spart).....chestia cu injectoarele cred ca nu merg in parametrii de mai mult timp...

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Buna,

Problema ta,dupa parerea mea,nu cred ca este de la injectoare.Daca dupa ce a umblat Cipos,la ea mergea ok,inseamna ca problema ta este undeva,pe la circuitul turbinei.Verifica tot traseul,vorba colegului,sa nu ai vre-un furtun sarit.Din cate stiu,motorul Asv,are pompa clasica si injectoare clasice(daca gresesc sa ma corecteze cineva).Injectoarele clasice cad f. greu.Dupa ce rezolvi problema la traseul turbo si daca nu merge ok,te poti duce la un pompagiu bun si ieftin.Il pui sa ti le testeze in fata ta.Este o pompa speciala,la care se pune motorina si se leaga fiecare injector.Ele trebuie sa pulverizeze ca un spray.Daca pisa inseamna ca sunt infundate.Inca ceva,masina da fum albastru?daca da miroase a ulei sau miroase a gaze?.Cand mai pisa injectoarele,motoru pe evacuare,scoate un fum albastrui,si te cam ustura ochii,de iti dau lacrimile.

Succes.

Modificat de carceacristian
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

fum albastruiu doar cand a inceput sa faca asa..adica sa mearga patrat..partea cu injectoarele verificate daca "pisa" e rezolvata... masina pare sa isi fi revenit dupa ce am consumat toti banii si toata motorina :)

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Deci sa inteleg ca motorina era problema.Acum banuiesc ca sunt banii :lol: .Asta-i motorina de la noi,eu unu evit sa bag din peco.De ce sa dau bani mai multi,pe aceeiasi calitate de motorina?...

Sa auzim de bine.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

astazi iar a facut asa...ce ma fac??? de la ce poate fi???

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

inejctoarele astea nu prea pica.... dute la bosch service (cutitul de argint) si vezi acolo ce zic despre ele... si poate doar le desface si le curata si gata...

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

i-ai bagat din cand in cand aditiv in motorina? un prieten cu un Audi tot asa a patit, avea pierderi de putere uneori. la el a fost un injector de vina, si totul a inceput de cand a ramas in pana de motorina. la diagnoza era vreunul din injectoare foarte obosit fata de celelalte?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!