SyncMaster

Probleme ralanti, motoras pas cu pas, injector

1.254 postări în acest subiect de discuţie

On 20.04.2013 at 8:09, lupo_bv a scris:

Cred că într-o primă fază ar trebui să cureţi clapeta  să nu aibă vreun obstacol şi să nu se mai închidă la cât trebuie  şi să verifici senzorii de temperatură aer şi lichid de răcire. Ai un multimetru?

sall lupo din cate vad te pricepi foarte bine la masini..am si eu o intrebare > dupa ce parcurg in jur de 20 de km...incepe sa piuie..in masina am un golf 3 1.6 benzina din 93...nu se aprinde nimic in bord..ca sa imi dau seama ce ar putea fi....in schimb dupa ce piuna..ceea ce piuna cam intruna...incepe sa ...mearga intrerupt...si sa dea sa imi moara motorul...si imi palpaie batria..in bord...ca si cand..ar fi inecata...masina...o opresc..si ii dau cheie si o ia...dar la fell..face..de la ce ar putea fi??

 

0

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri

Incearca sa schimbi senzorul de temperatura.Sa nu dea informatii dubioase ..si sa isi faca soclul automat de cap.

0

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri

Sal.am un golf 3 1.6 ABU ,de 3 zile de cand  a dat frigul,porneste dar nu mai sta la relanti,doar sa  accelerez  ,am curatat motoras relanti, am scos mufa senzorului de temperatura si se tureaza vreo 5 secumde si moare ,apoi am facut o readaptare a clapetei clasica si surpriza  sta la relanti dar  trepideaza tare zici ca merge in 3 pistoane, turatia 850 -900,daca scot senzorul temperatura turatia este 1100 1200,Am facut o tura si cand dau frana de motor,,,,. moare,, .vad ca dupa 15 km baga caldura dar acul de temp.din bord nu se misca deloc.Daca dau cateva sprituri la acceleratie o dau peste cap ,trebuie sa fac din nou readaptarea clapetei.       Motorasul de relanti bazaie de il ia naiba.

Va rog o idee sa nu dau bani aiurea pe piese. bujii,senzor.....etc

0

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri
20 hours ago, anton dan said:

Sal.am un golf 3 1.6 ABU ,de 3 zile de cand  a dat frigul,porneste dar nu mai sta la relanti,doar sa  accelerez  ,am curatat motoras relanti, am scos mufa senzorului de temperatura si se tureaza vreo 5 secumde si moare ,apoi am facut o readaptare a clapetei clasica si surpriza  sta la relanti dar  trepideaza tare zici ca merge in 3 pistoane, turatia 850 -900,daca scot senzorul temperatura turatia este 1100 1200,Am facut o tura si cand dau frana de motor,,,,. moare,, .vad ca dupa 15 km baga caldura dar acul de temp.din bord nu se misca deloc.Daca dau cateva sprituri la acceleratie o dau peste cap ,trebuie sa fac din nou readaptarea clapetei.       Motorasul de relanti bazaie de il ia naiba.

Va rog o idee sa nu dau bani aiurea pe piese. bujii,senzor.....etc

Am rezolvat partial  schimbat senzor temp. acum indica si in bord temp.,bujii schimbate, si inlocuit furtunul din clapeta spre electrovalva  ,rezultatul e ca sta la relanti ,nu mai moare motorul dar oscileaza 600 rpm-1450 rpm. .O idee cevaˇ...

0

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri
Text publicitar

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!


Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.


Autentificare în cont

  • Activi pe această pagină   0 membri

    Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.