Jump to content

Masina Mea Golf 4 1.4 16 V

silviu_golf4_bacau

Postare recomandată

silviu_golf4_bacau

Salutare tuturor si vreau sa va zic bine v-am gasit sper ca ma primiti si pe mine in clubul vostru de fericiti posesori de vw Golf :Driver:

In primul rand vreau sa va zic ce afacere am facut,am cumparat masina de pe un anunt de pe net,am sunat la om care e din bucuresti si am fost si am vazuto si am cumparato,are vopseaua putin matta dar omul mi-a dat-o cu tot cu vopseaua ei originala ,creioane corectoare,lac pt vopsea,si uleiul ei sintetic mobil 1.

ca dotari are :

- ABS ,AC,4 geamuri elec.,oglinzi electr.jante de aliaj , anul 2000 , 140 de mii de km realii! verificati ! si am sa va pun poze cu ea mai jos,acuma am niste intrebari

mi sa aprins becul pe bord cu placute de frane trebuie sa i le schimb,am auzit ca fedoro is cele mai bune,care sunteti din bacau imi puteti da cineva? aveti baieti care le vinde ? as vrea sa nu le cumpar din magazin ca nu stiu exact cat is dar cred ca peste un mil si nu prea am bani acuma.

As vrea sa vin si eu la o intalnire din bacau a membrilor vw,se poate? imi zice careva unde se tine si cand?as aprecia mult daca mi-ati da niste sfaturi in leg cu masina,ca sunt incepator si vreau sa invat si eu cum so intretin ,am manualele in romana si cartea ei tot dar una e teoria si una e practica :) as fi recunoscator ,masina ma costat 5300 euro ! poate credeti ca e putin sau mult,dar va zic eu ca atat am dat si masina face toti banii ! :rolleyes:

post-27053-1213049491_thumb.jpg

post-27053-1213049501_thumb.jpg

post-27053-1213049513_thumb.jpg

post-27053-1213049522_thumb.jpg

post-27053-1213049538_thumb.jpg

Modificat de silviu_golf4_bacau
Link către comentariu

De obicei la ora 18:00 Duminica in parcarea din fata stadionului are loc intalnirea. Felicitari pentru achizitie, sa te bucuri de ea.

Link către comentariu
silviu_golf4_bacau
De obicei la ora 18:00 Duminica in parcarea din fata stadionului are loc intalnirea. Felicitari pentru achizitie, sa te bucuri de ea.

Multumesc frumos la amandoi,pai o sa vin si eu la intalnire,ca am nevoie de niste sfaturi la fata locului,si poate cineva sa ma ajute cu o diagnosticare atunci ? aveti vreo unu ? sau aveti presupun un mecanic care il folositi toti sau va da sfaturi poate ma ajuta si pe mine ? :P

Link către comentariu
silviu_golf4_bacau
Multumesc frumos la amandoi,pai o sa vin si eu la intalnire,ca am nevoie de niste sfaturi la fata locului,si poate cineva sa ma ajute cu o diagnosticare atunci ? aveti vreo unu ? sau aveti presupun un mecanic care il folositi toti sau va da sfaturi poate ma ajuta si pe mine ? :)

Care ma ajuta si pe mine cu niste placute de frana ieftine ? :(

Link către comentariu

salut si bine ai venit pe forum . masina este frumoasa , dar este masina de oras . am si eu acelasi motor an 2002 . vreau sa spun ca nu poti verifica la ea km reali ! am incercat si eu dar nu ai cum . placutele de frana costa cam 150 ron , toate , si aproximativ 30 ron schimbul . sau poti sa le schimbi si singurel . ca la dacie :wub: pe spate ai nevoie doar de un imbus . sa o stapanesti sanatos , si multi km fara probleme.

P.S: distributia ?

Link către comentariu
silviu_golf4_bacau
salut si bine ai venit pe forum . masina este frumoasa , dar este masina de oras . am si eu acelasi motor an 2002 . vreau sa spun ca nu poti verifica la ea km reali ! am incercat si eu dar nu ai cum . placutele de frana costa cam 150 ron , toate , si aproximativ 30 ron schimbul . sau poti sa le schimbi si singurel . ca la dacie ;) pe spate ai nevoie doar de un imbus . sa o stapanesti sanatos , si multi km fara probleme.

P.S: distributia ?

Distributia e la "jumatea drumului " daca ma intelegi adica nui nici nou nici trebuie urgent schimbata am fost la mecanic si o zis ca mai merge ,dar o sa o schimb cand iau salarul :),lasa-mi si tu id tau de mess ca sa mai tinem legatura,bafta !

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!