Jump to content

Masinutza Mea Golf 4 Sport Edition

john1986

Postare recomandată

salutare. De aproape 1 an de zile sunt posesorul unui golf 4 . masina am cumparat-o la 65000 km iar acum are 79.000. Are geamuri electrice (toate 4), climatronic, pachet crom, jante originale si cam atat :icon_thumright: . CE nu-mi place ca n-am esp :(. pana acum n-am avut probleme cu ea am schimbat distributia sa fiueu sigur ca nu patesc ceva... :rolleyes: si consumabile. ce pareri aveti despre ea. ? as vrea sa-i pun o prelungire bara fata de la Lester. voi ce spuneti ? ar da bine? va salut pe toti golf-istii......:Driver:

post-13804-1208790927_thumb.jpg

post-13804-1208791011_thumb.jpg

Link către comentariu

Salut si bine ai venit.S-o stapanesti sanatos si sa ai grija de ea.Parerea mea ar fi sa incerci cu kitul de R32 ar da mult mai bine,Lesterul lasa de dorit vorbind din punct de vedere al calitatii produselor

Link către comentariu

Spune si tu ce motor ai, din ce an e, poti sa pui si niste poze la interior. Daca km sunt reali atunci nu o sa ai probleme cu ea ani de acum incolo. Sa o folosesti cu placere.

Link către comentariu

motorul este BcB 1.6 16 valve 105 cp. am sa revin cu niste poze cand am sa fac. multumesc frumos si va doresc si voua sa le stapaniti sanatosi.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!