Jump to content

Probleme si Info legate de distributie


Adrian Marius88
 Share

Postare recomandată

bogmotorsport

fa-ti un calcul cat te-ar fi costat daca ti se rupea acum distributia si aveai golf 4 ce faceai ca doar casco nu ti-o repara...de aia trebuie schimbate consumabilele la timp dar putini fac lucrul asta...doamne fereste ca se mai intampla sa se rupa si din cauza fabricantului...dar in general tot ce se strica este datorat faptului ca nu sunt schimbate la timp consumabilele si dai in altceva

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • Replies 263
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

  • bogmotorsport

    21

  • paul_ral

    19

  • ovidiu89

    10

  • Adrian Marius88

    8

Adrian Marius88

Daca discutati vorbiti despre distributie nu de cumparari de masini din UK

post-22645-1204882714_thumb.jpg

post-22645-1204882724_thumb.jpg

post-22645-1204882751_thumb.jpg

post-22645-1204882761_thumb.jpg

Modificat de paul_ral
Off topic
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

bogmotorsport

:D parerea mea ca e tzeapa...eu zic ca e vreun roman sincer ca si astia fac afaceri pe mobile.daca nu ar fi unul dintre ei atunci e vreun alt nebun...cum sa vii cu masina atatia km sa o vinzi aici?masina arata bine dar e teapa ca daca era buna o vindea de mult...uita-te de curiozitate si cand e dat anuntul sa vezi cat de vechi e...curios si cu manevrele cu banii...in schimb ultima e cea mai buna"this is not a problem because when we will meet in your country i will give you back the money which you have paid for sending the money to UK.LONDON."la anul si la multi ani il vei intalni in tara numai daca e roman si ii rupi capul :)

Modificat de bogmotorsport
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

ady_golf3_driver

Stai linistit ca e tzeapa cat casa. un coleg de servici de-al meu a vrut doar sa intrebe ceva de o masina si a fost asaltat de mailuri care mai de care. E TZeapa mare de tot. Anunturi din astea nu merita nici macar vazute. Daca nu scrie un nr de telefon si o adresa de autohouse care poate fi verificata prin net nu va hazardati ca e tzeapa. Si eu am contactat, am cautat si am vb cu persoane de dincolo pentru masini, chiar am si fost si m-am intalnit cu persoana cu care am vb la telefon dar totul a fost pe bune deoarece am facut o simpla verificare a autohausului si am sunat prntru a vb cu persoana.

Nu va bagati la prostii ca pierdeti banii si nu vi-i mai recuperati in veci. Trimisul prin Western Union nu este o proba la tribunal indiferent ca aveti hartiile cui i-ati trimis banii. Va spun din auzite de la cunostinte care au patit-o si cu tot cu tribunal nu au reusit sa recupereze banii. Plus ca un vanzator nu e nebun sa mearga el cu masina la client peste mari si tari.

Sa fim seriosi. Nu fiti copiii

Plus ca in Anglia masinile sunt scumpe, mai scumpe decat in restul Europei. Fa un calcul sa vezi cate lire sunt 3100 de euro si cauta masini in anglia sa vezi in lire ce masini poti sa iei de banii pe care-i cere ala. :rolleyes:

Modificat de Aerofan
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Ramaneti on topic !

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

@ Ady_Golf3_driver

Te-ai gandit de ce a sarit distributia? Poti sa schimbi cate fulii si prezoane si garnituri de chiulasa si supape si culbutori vrei.

Daca nu refaci vibrochenul sau nu il schimbi pun pariu ca iti sare iar.

Am avut si eu aceste probleme.

Si apropo stau in Deva deci daca pierd pariul esti aproape. :lol:

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Adrian Marius88

Dar mie mi-a spus mecanicul care se ocupa de masina ca vibrochenul nu e afectat...desi i-am zis sa imi spuna acum tot ce mai trebuie schimbat ca sa nu am probleme pe viitor...Tu zici ca trebuie schimbat vibrochenul? Eu de cand am luat masina am observat ca fulia de pe vilbrochen nu e perfect centrata si cam batea :) Am mai aflat ca ar fi indicat sa schimb vibrochenul cu unul de TDi, cineva chiar zicea ca are vilbrochen de Audi...stiu ca la motoarele AAZ asta e o problema :| Am tot cautat pe la dezmembrari vilbrochen pt orice eventualitate, tu esti din Deva, am auzit ca la Orastie ar fi un slot cat de cat cu ceva piese, nu stii? Eu am vorbit de curand la Oradea la un parc de asta de masini si a ramas ca ma suna o tipa de acolo...aia cam au tot ce vrei, insa am mai patit cu ei si mai inainte...cautam interior pt Golf ca e cam uzat, si tot asa, a ramas ca ma suna si nu m-a sunat...:|

Un pret asa pt vilbrochen poti sa imi dai? Tu parca l-ai schimbat pe al tau...La un moment dat mecanicul zicea ca o sa retuseze ceva la el, insa eu nu am mai insisitat, ca sunt stresat de nu mai pot...o sa vorbesc cu el sa vad la ce se referea.Pe luni ar trebui sa am noi informatii despre cum decurge treaba cu Golful, ar trebui sa fie gata dupa spusele mecanicului, daca nu cel tarziu pe marti...

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 2 weeks later...

Si eu am incercat sa refac vibrochenul la Cugir (fabrica de armament) unde au tot ce le trebuie.

A mai mers 4000 km parca si apoi a cedat. La fel fulia avea un pic de bataie care in timp se accentua.

Prinderea fuliei de vilbrochen este deficitara la AAZ.

Eu am schimbat vibrochenul cu unul de Audi. Bineinteles ca am schimbat si fulia si prezonul si toti culbutorii si toate supapele. Asa ca sa fiu sigur.Te sfatuiesc si pe tine sa schimbi.

Vibrochenul l-am gasit la Arad la 'Las Vegas' - intrarea in Arad pe dreapta dinspre Deva.

M-a costat 170 Euro. Si am asteptat pana sa il gasesc 1 luna si ceva.

Eu am vorbit la nr. asta de telefon 0723170006. Dar era acum 2 ani.Nu stiu daca mai e valabil.

La Orastie cand am trecut ultima data pe acolo acu 1 an si ceva aveau un Golf 3 benzinar (GTI sau VR6) si cred ca l-au vandut cu totul.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Adrian Marius88

Mersi pt nr de tel...ma si dau sa sun:) Eu nu am schimbat vibrochenul si nici nu l-am rectificat ca mi-a zis mecanicul ca mai merge asa cam 1000 de km si el nu prea avea timp sa il faca...Am deja 250 de km cu Golfu in starea asta si cand virez maxim se aude un scartait de la ceva fulie cred, dar dispare daca accelerez mai tare...eu cred ca e de la fulia aia de pa vilbrochen...Dar de la ce Audi se potriveste vibrochenul? B4? Sau nu conteaza asta...Oricum mai e de lucru la Golf...ma gandesc uneori ca am luat tzeapa cu el cand l-am cumparat, dar pe de cealalta parte am ambitie sa il fac pt mine sa stiu ca nu mai am probleme cu el:D O sa va informez cum decurge treaba in scurt timp!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 2 weeks later...
bogmotorsport

zilele trecute am schimbat distributia(curea,rola,pompa apa)printre care semeringul de la axa si de la arbore si garnitura de la capac si flansa de sub corpul de injectie...dupa ce am iesit cu ea din garaj am observat ca apasandu-i pedala de acceleratie masina nu mai trage...ca si cum as apasa foarte putin pe acceleratie dar eu de fapt apas maxim si ea de abia mai trage...toba se aude si ea mai tare si in zona catalizatorului si mai da si rateuri cand merg incet.mentionez ca inainte sa ii schimb distributia mergea mai mult decat foarte bine...acum nu mai are vlaga de loc....am schimbat si uleiul cu un castrol magnatec 10W40 norma 505.00 pt benzina si i-am pus si filtru mann de ulei.pana sa schimb toate astea mergea super bine dar acum e bolnava saraca...poate imi puteti spune de la ce ar putea fi...in special tu paul ral sau rudolf

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

bogmotorsport

motorul are 178 de mii si cand i-am dat capacul jos avand si pelicula aia de ulei arata ca aurul inauntru...e impecabil a zis mecanicul,nu are pic de praf inauntru,arata ca una nou nouta...am verificat si injectorul ca ma gandeam ca poate nu pulverizeaza bine dar pulverizeaza super...masina e foarte ingrijita si are toate reviziile facute la tess si in germania de cand este ea...problema a aparut acum cand am schimbat distributia ca pana acum nu mi-a facut niciodata figuri...nu putea sa se strice doar cand a stat in garaj de am schimbat alea,ca atunci cand am venit cu ea mergea bine...dupa ce am iesit din garaj si am schimbat distributia mergea prost

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

AI pus bine distributia la punct? Suna a fi avansata sau devansata cu 1 dinte... Sau motorul poate trage aer fals pe la flansa aia. Ai montat-o bine ?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Este al patrulea caz in care aud ca dupa schimbarea distributiei masina nu mai trage. Cred ca distributia nu este bine pusa la punct. Caut niste poze pentru exemplificare.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Da... este o problema comuna. Eu dupa ce am facut motorul la vento (1.8) si am pus distributia la punct, verificata de ma multe ori, nu mai tragea bine. Am remediat problema doar prin mutarea unu dinte inainte sau inapoi? (nu mai retin). Cred ca are legatura cu cureaua (nu sunt exact la fel) sau cu uzura motorului...

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

bogmotorsport

da paul dar ce legatura ar avea pompa de apa...intr-adevar mecanicul mi-a zis ca poate e cu un dinte inapoi sau inainte....oricum voi merge si o vom remedia dar ma crezi ca nu am mai dormit de nervi?poate afecta cu ceva?maniacu v6,flansa a fost montata bine pt ca am observat punand mana pe corpul de injectie ca fasaia si cand ma uit era dusa....acum are una noua si e montata corect...pe mine ma streseaza daca poate afecta cu ceva daca e cu un dinte decalata...are ceva daca mai merg cu ea asa pana o remediez?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Evident, pompa de apa nu are nicio influenta. Era doar prezentata in materialul respectiv, un bun model DIY.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Apropos de flansa .Am si eu la Audi si acum s-a rupt. Dar e bine ca am turnat una odata dintr-un aliaj de aluminiu. Cu aia nu mai ai treaba. Ideea e ca din cauza drumurilor "bune" cu multe denivelari caucicul dintre partile metalice este fortat si cedeaza incet si sigur. :blink: La tine cum spunea si Paul-ral si Paul.iasi e problema de la distributie .

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

bogmotorsport

dar afecteaza cu ceva daca merg asa pana o pun la punct?e pacat de motor ca e impecabil....are ceva daca am mers asa cu ea pana acum???

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

referitor la distributie, cum pot verifica cureaua daca are uzura? Eu unu am desfacut carcasa de plastic, m-am uitat pe curea si inca are inscrisurile alea pe ea, si pare ok asa vizual, dar eu stiu cat ma mai tine, ca am facut deja 11.000 de km de cand am cumparat masina si nu stiu cand a fost schimbata ultima oara.

Daca exista vreo metoda de verificare sau daca stie cineva cum arata uzura la o curea care nu mai tine mult... astept...

Ms!

Modificat de Wizard84
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

O curea uzata se cunoaste dupa :

- crapaturi fine pe suprafata sau pe margini

- urme de frecare pe una din margini

- pete de ulei pe curea

- firisoare ce ies din curea

- zimti lipsa sau cu taieturi

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

bogmotorsport

paul_ral te-am mai intrebat,poate nu ai observat....se intampla ceva daca circul cu ea pana o fac daca are un dinte decalat?afecteaza cu ceva?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Este posibil ca doar axul ce antreneaza delcoul sa nu fie pozitionat corect. In mod normal nu afecteaza mersul masinii in sensul deteriorarii motorului. Poate surveni o pornire mai grea, un consum mai ridicat, demaraj mai greu etc.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

bogmotorsport

problema s-a remediat.am pus distributia la punct si merge ca unsa acum...

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

bogmotorsport

paul ral, am pus distributia la punct,trage motorul super bine dar am impresia ca dimineata la rece nu merge asa rotund ca inainte sa schimb distributia,ai idee de ce?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!