Jump to content

Masinuta Mea - Golf 5 Gti


MaryS

Postare recomandată

  • Replies 196
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

  • MaryS

    53

  • Bogdan_wrc

    48

  • nadir@boosted.ro

    10

  • PH-11-WRC

    8

Superba. Nu am zis doar frumoasa ca mie imi place negrul si deci, e superba :rolleyes:. Sa ai grije de ea. Vad ca ai curte, foarte bine. Multi, printre car si eu le tinem in fata bloclui pe unde "circula" toti brontozaurii si cercopitecii, vorba unor persoane. Si cum aud ceva sar la geam sa vad ce a fost. Tu stai fara grija asta.

Sa o folosesti cu bucurie MARE. Poti sa-mi spui un pret total ?. Asa in mare ?.

Link către comentariu
Superba. Nu am zis doar frumoasa ca mie imi place negrul si deci, e superba :blink:. Sa ai grije de ea. Vad ca ai curte, foarte bine. Multi, printre car si eu le tinem in fata bloclui pe unde "circula" toti brontozaurii si cercopitecii, vorba unor persoane. Si cum aud ceva sar la geam sa vad ce a fost. Tu stai fara grija asta.

Sa o folosesti cu bucurie MARE. Poti sa-mi spui un pret total ?. Asa in mare ?.

Heh, stau partial linistit deoarece am iesit cu masina si am lasat-o in fata blocului la prietena mea si surpriza -> cineva a dat cu pumnu sau picioru in ea ca mi-a infundat aripa. (cel putin sunt linistit cand stiu ca e in curte , cum ziceai si tu :blink: )

In legatura cu pretul nu mai stiu exact cat a fost , din cate imi aduc aminte a ajuns pe la 28.000 si ceva .

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Am revenit cu noutati :lol: , azi am dat avansul pentru evacuarea Milltek (pana la urma am reusit mai mult decat mi-am propus si am dat comanda de evacuare Milltek completa, nu doar cat-back cum ma gandisem la inceput ) . Zilele astea ma duc sa imi aleg si spoilerul spate + pragurile , daca aveti ceva propuneri sunt bine venite deoarece imi este destul de greu sa ma hotaresc ce spoiler sa pun (ma gandisem la Rieger carbon look dar sincer sa fiu nu stiu cum ar da pe culoarea neagra) - daca aveti vreo poza pe negru as fi foarte recunascator sa mi-o trimiteti si mie .

De asemenea foarte curand o sa pun si filtru sport , BMC CDA (cred ca odata cu evacurea) .

Modificat de MaryS
Link către comentariu

la filtru sa ia grija cu praful.e bun, dar mare grija la praful din oras.

mie la exterior imi place mai mult un GTI stock, decat modificat mult.

Link către comentariu

Am dat comanda de evacuare cu 2 iesiri stanga 2 dreapta , trebuie sa schimb neaparat spoileru spate iar din cate am inteles nu "cade" bine spoileru spate fara praguri (din cate am auzit masina pare mai joasa , fara praguri nu se mai pastreaza "linia" ) , tocmai daia am nevoie de niste sfaturi inainte sa comand si praguri/spoiler (vreau ceva simplu , sa nu schimbe radical masina )

Link către comentariu

Mda, nici eu nu ma dau in vint dupa modificarile exterioare. Plus ca in timp o sa-si pastreze mai bine valoarea. Dar asta depinde de gusturi.

Link către comentariu
mie la exterior imi place mai mult un GTI stock, decat modificat mult.

orice masina stock, bine intretinuta, arata mai bine ca una modificata :Driver:

sorry pt off topic

Link către comentariu

pt fusta spate cauta masina userului claude. el are 4 iesiri parca.

Link către comentariu
Ai umblat la soft?Cum e?

Nu am facut inca nici revizia , am asteptat dupa filtru sport (nadir stie :icon_thumright: ), maine la 16 am revizia , imediat ce schimb softu o sa postez . (maine trebuie neaparat sa fac revizia ca depasesc km si din cate am inteles iese din garantie)

pt fusta spate cauta masina userului claude. el are 4 iesiri parca.

mersi bogdan , i-am dat lui Claude un PM mai demult in legatura cu spoileru (a zis ca a luat Rieger Carbon look si a mai umblat el unde nu i-a placut ) - arata superb fusta spate la GTI-ul lui Claude.

Modificat de MaryS
Link către comentariu
  • 4 weeks later...

Am primit evacuarea acum 2-3 zile , abia astept sa o vad pe masina dar din pacate nu mi-a venit si spoileru :D .

poze:

dscf1469yd1.png

dscf1470pr9.png

dscf1471ff9.png

dscf1468su8.png

Modificat de MaryS
Link către comentariu
  • 1 month later...

Am montat spoilerul si evacuarea , a iesit superb (parca e alta masina din spate, nu ma asteptam sa arata asa bine :blink: .

Marti sau miercuri cel tarziu sunt prezent cu masinuta ptr chiptunning , abia astept :blink: .

Revin cu poze.

Modificat de MaryS
Link către comentariu

Am si eu o intrebare , poate ma poate ajuta cineva, am observat astazi ca imi iese fum decat pe 2 tevi , pe prima din dreapta si ultima din stanga , este normal asa ceva? (nu ar fi trebuit sa iasa pe toate 4?, sau cu timpul o sa isi dea drumul ?, tinand cont ca am decat vreo 30km cu evacuarea noua?)

De asemenea stie cineva un service special pentru evacuari? , sa verific sa nu rasufle pe undeva.

Multumesc mult si astept raspuns daca ma poate ajuta cineva.

Modificat de MaryS
Link către comentariu

legat de evacuare si eu pateam acelasi lucru, nu iese aceeasi cantitate de gaze pe tevile alaturate, numai pe perechi, cele din interior si cele din exterior. cred ca tine de forma iesirilor si nu ai de ce sa te ingrijorezi.

Link către comentariu

Am alergat-o si azi dar degeaba , deja prima teava din stanga si ultima din dreapta s-au facut negre in interior iar celalalte 2 sunt ca si noi, ceva nu este in regula dupa parerea mea. Imi poate recomanda cineva un service special pentru evacuari ? (banuiesc ca prin buc este asa ceva) - cineva mi-a zis azi ca este din cauza ca evacuarea este noua si dabia peste 500km -1000 o sa isi dea drumul, este posibil si acest lucru?

(chiar daca o turez pe loc am aceasi problema , decat pe 2 tevi iese fum)

Modificat de MaryS
Link către comentariu

te stresezi aiurea, nu are rost sa te duci la nici un service. cotul acela mic de teava dinaintea bifurcatiei pentru cele doua iesiri dirijeaza aerul mai mult spre iesirea din exterior, ca sa ai acelasi debit pe amandoua iesirile alaturate ar trebui sa ai teava dreapta inaintea bifurcatiei. nu sunt expert in fizica, dar cred ca asta explicatia.

Link către comentariu

Probabil asa e, o sa astept sa fac mai multi km cu ea si atunci o sa vad daca chiar este o problema , (mi se pare ciudat ca nici macar la turatii mari nu scoate pic de fum pe tevile alea ) . Tu cand ai pus finala la fel s-a intamplat ? nici cand turai masina nu iesea pic de fum pe cele 2?

Link către comentariu

eu nu am schimbat evacuarea,am modificat-o, am atasat si poze sa vezi, ca sa iti pot explica.

in partea stanga unde masina a avut 2 iesiri, sunt cele doua tevi prin care iesea fum cam in aceeasi cantitate, pentru ca se inegreau la fel, masina mea fiind diesel. in partea dreapta unde mi-au dat o singura gaura in finala si este bifurcatia, la fel cum ai si tu se inegea iesirea dinspre exterior la fel ca cele de pe partea stanga, insa cea din interior foarte putin. eu nu m-am stresat pentru asta, oricum evacuarea gazelor se face, deci nu poate sa fie o problema pentru motor.

post-8412-1192295915_thumb.jpg

post-8412-1192296084_thumb.jpg

Link către comentariu

Acum sunt convins ca este totul in regula, ma speriasem deoarece dabia o pusesem pe masina si credeam ca nu e normal ca 2 iesiri sa nu functioneze (sa nu iasa fum pe ele in aceasi cantitate ca pe restu).

Mersi mult inca odata.

Modificat de MaryS
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!