Jump to content

VW Corrado - Sfaturi achizitie


teddy
 Share

Postare recomandată

valmotor2@yahoo.com

Buna ziua si bine v-am gasit!

Trebuie sa recunosc ca am vazut masina in live ... arata foarte sic si interesat!

In curand am decis ca trebuie sa imi iau si a doua masina care pe prima o folosesc pentru off-road mai mult iar cea care o voi cumpara sa-o folosesc mai mult pentru strada.

Inainte sa vad si Volkswagen Corrado, eram croit pe un E36 1.8IS `95 cu Kit //M. Acum ca am vazut modelul asta sunt un pic mai interesat pentru un G60, din cate am inteles ar fi doar probleme cu G-leaderul daca nu este intretinut corespunzator ... Altfel nu ar fi probleme, nu ? ... mai optez si pentru un motor 1.8 16V, 2.0 care mai sunt. Fara VR6 ca masina as vrea sa fac cu ea cam 20k maxim pe an asta inseamna ca trebuie sa ma tin si de carburand, nu ? :wub:.

Problema este ca sunt putin sceptic cu privire la intretinerea masinii, fiind faptul ca sunt foarte putini posesori iar piese gasesc doar pe afara, la comanda sau la dezmembrari :-s.

Am sa plec la sfarsitul lui septembrie in DE sa iau o masina, dispun cam de 3000 Euro numai pentru masina. Oare o-i gasi ceva bun la banii astia care sa ma tina sa o aduc pe roti pana acasa ?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 11 months later...

@Valmotor2 Eu am G60 dar sincer nu l-as schimba pentru nici un alt Corrado 16V sau VR6 :rolleyes:. Sunt foarte foarte multumit de el :rolleyes: Iti recomand G60 dar numai sa ii faci un service compresorului!!! Asta e singura conditie pentru ca sa mearga bine.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!