Jump to content

Suspensie - Golf 6 / Jetta


d_andrei
 Share

Postare recomandată

Salut!

Am o intrebare pentru cine stie sau are acces la informatii tehnice de genul asta. Golf 6 Variant, ptr Europa, are pe spate suspensie independenta sau nu ?

Multumesc anticipat.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Salut,

Front suspension Independent, Spring McPherson, with stabilizer Rear suspension Independent, spring multi-link with stabilizer

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Super, mersi frumos !

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 4 years later...

Va salut. Am si eu nevoie de cateva sfaturi, va rog. De ceva timp suspensia este mai tare. Este suspensia sport OEM, dar nu se simteau asa tare denivelarile, pana acum cateva luni. Am facut test de amortizoare si au iesit undeva pe la 71%, deci OK, cica, desi ma gandesc si ca acel test de amortizoare, desi poate gresesc, nu poate "simula" drumurile noastre. Poate fi si de la anvelope? Acestea desi au destul profil, ar cam necesita schimbare, avand deja 5 ani de folosinta. Acum pe iarna a fost OK, dar am anvelope pe 15, asa ca au ajutat, desi si cu acestea, uneori se simtea de parca aveam jantele pe 17, ca alteori sa fie OK.

Incerc sa aflu exact care ar fi problema, intrucat nu imi permit sa schimb acum si amortizoarele si anvelopele si as schimba ce e mai urgent. Mai ales ca amortizoarele sport OEM ma costa o galagie de bani, nu mai zic de manopera pentru inlocuire.

Multumesc!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 10 months later...

Buna ziua,

am si eu o intrebare pt cine ma poate ajuta si anume, suspensia de la golf mk6 gti 2.0l se potriveste la golf mk6 estate 2.0tdi?

Adica au unii suspensie de tip coilover  advertised pt vw mk6 gti 2.0l si vreau sa stiu daca s-ar potrivi pe vw golf mk6 estate 2.0tdi(al meu)

Mersi anticipat pt ajutor

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 6 months later...

Salutare tuturor. M-am lovit si eu de o problema, o data cu schimbarea amortizoarelor la al meu Golf 6, 1.4 TSI.

Pe scurt, am vrut o suspensie mai confortabila, sa nu mai simt toate denivelarile de pe drum, si culmea, exact asta patesc acum. Precizez ca arcurile sunt cele stoc, amortizoarele sunt KYB ULTRA SR, iar o data cu amortizoarele am schimbat si tot ce este pe documentul atasat.

Acum am garda mai ridicata si pur si simplu simt tot, dar nu ca zdruncinatura, ci ca balans. Amortizoarele sunt ok, adica daca ma las pe masina revine imediat inapoi, fara balans, doar ca de ce m-am ferit, de aia nu scap. Ceva idei, ce as putea face? Daca schimb si arcurile, sa pun niste Eibach-uri, alea de coboara garda doar cu 3cm? 20180915_163853.jpg.1300b2ae70f95f0e68137fdc6cec84e7.jpg

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Amortizoarele KIB sunt mai dure decat cele originale (SACHS) .Am avut o experienta asemanatoare .Daca puneai sachs era mai bine si daca cobori garda cu 3cm o sa fie mai dura .solutia de moment sa lasi presiunea in anvelope mai mica dar in tolerante.

Modificat de loghy
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 8 months later...

Salut

Am schimbat la golf 6 amortizoare spate, bilete antiruliu fata/spate si flanasa amortizoare fata.

S-a schimbat tinuta la drum dar nu in bine.

Daca inainte era o placere sa conduc, acum ma termina, simt toate denivelarile, ma zdruncina incontinuu.

Nu stiu care ar putea fi cauza ... banuiesc ca de la amortizoare dar nu sunt sigur. Am pus amortizoare KYB.

Daca se poate un sfat.. ce ar trebui sa fac, ce sa schimb ca sa imbunatatesc confortul ... pe mine ma intereseaza sa fie cat mai confortabila suspensia.

Multumesc

 

Modificat de cmarius
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pai daca aveai amortizoarele terminate este normal ca masina ti se parea mai confortabila, pt ca amortiza precum o barca..daca vrei confort mergi cu 2.1-2.2 in anvelope si 205/55/16..in caz ca ai R17/18 acum ; presupun ca o suspensie de tip airride de 2000euro sau sa schimbi masina iese din discutie :))

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!