Jump to content

T5 - Probleme reglaj faruri (autoleveling)


DMV
 Share

Postare recomandată

Salutare,

Am si eu urmatoare problema:

T5 facelift din 2012 cumparat din Germania ,faruri cu halogen H7...noaptea cand pornesc farurile in pozitia " - "...stau farurile ridicate la maxim.Cand am 6 pers si bagaje si depasesc 100 km/h...fara sa umblu la butonul de reglaj din interior (care l-am schimbat cu unul nou OE crezand ca ala este de vina)...se lasa farurile automat in jos pana la minim,deabia mai vad...butonul de reglaj din interior ramane in pozitia "-" ca si cum ar fi ridicate la maxim farurile...cum o las sa cada sub 100 km/h...se ridica din nou automat farurile la maxim...ca si cum ar avea un fel de autoleveling...sau o supapa cantar ca sa zic asa sau cum e "setarea gala" la radio..in functie de viteza scade sau urca volumul...masina nu are nici o eroare...am fost la reprezentanta dar mi-au zis ca nu sau mai lovit de problema asta...mi-au codat din nou 09 centrala electrica cu setarile in fabrica (online) dar tot asa fac farurile. Cand masina este goala..merg si cu 150 km/h...si nu coboara farurile ...de mentionat , coboara amandoua farurile deodata.

Ma bate gandul sa dau jos farurile si sa schimb motorasele de reglaj...doar ca e cam mult de lucru...trebuie sa dau bara fata jos si  nu stiu daca acolo e "buba".

Inca o chestie ciudata este faptul ca mi-se aprinde martorul de bec ars doar la pozitiile din spate (cand e becul ars) daca mi se arde bec la pozitie fata,faza scurta,lunga,frana...etc...nu ma anunta in bord martorul de bec ars) . Zicea cineva ,cand i sa stricat centrala electrica la un golf V ... ii porneau singure stergatoarele...se aprindeau farurile singure,se stingeau singure...tot ciudatenii deastea...posibil sa fie de la centrala electrica?

Sa mai lovit careva de problema asta?

Orice sfat,parere ...sunt bine venite!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 2 weeks later...

PROBLEMA REZOLVATA !

Prima data am deconectat bateria (dimineata) ,am dat jos centrala electrica am curatat cele 2 mufe de pe centrala electrica si mufele de sub centrala electrica (cele patrate) cu spray de contacte si dupamiaza am montat tot inapoi.

Problema a disparut...am facut mai multe drumuri noaptea...si incarcat si gol....si totul e OK acum.

Nu stiu daca de la curatarea contactelor sa rezolvat sau pt ca a stat atata timp fara curent masina ... si sa resetat ceva...bine ca merge :) 

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Revin din nou cu vesti proaste :(

Problema semnalata mai sus a aparut iar ...dar de data asta coboara farurile si cand masina este sub 100 km/h...cand accelerez...se lasa in jos...cand las usor de acceleratie se ridica din nou farurile...fara sa umblu la vreun buton :scratch: .....este cand merge ok... este cand nu coboara farurile numai la 120-130 km/h

Am centrala electrica : 7H0 937 087 H cum se poate verifica o centrala ( am desfacut-o dar nu prezinta "afumaturi" sau piese "puscate")...sau cine stie care sunt compatibile.

E destul de scumpa si nu gasesc la dezmebrari...ca sa iau una si daca nu e aia problema sa o pot da inapoi...daca o comand noua..si nu e aia "buba"...raman cu ea...riscul e prea mare :D

Vreun electrician priceput prin Oradea...Bihor?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 1 month later...

Problema rezolvata !

problema era din cauza ca instalatia care merge de la farul din stanga ( de pe partea soferului ) sa frecat de intaritura de metal de sub bara ( era iesita din locas instalatia )  si 2 fire faceau contact cu acea intaritura metalica.

Am facut mai multe teste...si farurile nu mai coboara...nici la viteza...nici gol..totul e asa cum trebuie acum!

20160922_142922.jpg

20160922_144442.jpg

20160922_144507.jpg

20160922_145503.jpg

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 3 months later...

Model 2011 cu faruri H7 omul zice ca avea daylight functional. Acum Nu mai merg si nici erori nu are.  Cu vcds am văzut că sunt active codarile pt daylight dar cu toate astea nu pornesc. Ce as putea sa ii mai fac?

20170509_201431.jpg

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

F l o r i n

si pe ce avea, pe faza scurta ?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Nu stiu. El zicea ca avea daylight

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

F l o r i n

pai intreaba-l pe ce. Deseori mai zic si ce cred ei.... deci, intreaba-l exact pe ce avea DRL-ul, ca vad ca are faruri normal, nu bixenon

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Cica pe farurile mici mici adica pe interior. 

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

F l o r i n

cel mai bine il chemi si te uiti ce becuri are pe masina, etc.

Modificat de F l o r i n
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!