Jump to content

Golf 5 1.6 FSI '07


horia10

Postare recomandată

Salutare! Am decis sa imi prezint si eu masina pe care o detin de ~4 luni, golf 5 1.6 fsi cod motor blf.

Sunt foarte multumit de ea din toate punctele de vedere, sper sa fiu la fel in continuare! 

 

post-155879-0-16743300-1445965500_thumb.

post-155879-0-20738900-1445965501_thumb.

post-155879-0-91437700-1445965582_thumb.

Link către comentariu

Salut. Buna masinuta, cat mai multi km împreună. Ceva poze inerior? Detalii despre dotari? Modificări ai adus? Prezint-o mai mult, fiecare vrem sa aflam cat mai multe despre masinile colegilor :D Asteptam

Link către comentariu

Ca dotari nu ma pot lauda cu ceva impresionant, am vrut necesarul, si am gasit, dupa parerea mea, masina perfecta pentru mine: clima automata, 4 geamuri electrice, proiectoare de ceata, o tapiterie frumoasa + cotiera...in rest, masina a venit si cu senzori de parcare pe spate...nu mi-i doream neaparat, pentru mine sunt cu dus si intors...sunt folositori dar nici sa am prea mare incredere in ei nu imi vine :)).

post-155879-0-17316300-1446039957_thumb.

Modificat de horia10
Link către comentariu

Este echipată cu tot ce ai nevoie :) Senzorii sunt si ei folositori, te ajută acolo la o incadrare, parcare :)) Cum se așează la drum întins?

Modificat de TedJr
Link către comentariu

La drum intins nu am nimic de reprosat. Daca merg legal, maxim 130, fara accelerari bruste si cat mai constat, imi arata un consum mediu de 5.5 - 6.

Mi se pare destul de stabila, atat la viteze mari (170-180) cat si in viraje stranse. De asemenea insonorizarea este foarte buna, iar pana la 2500-3000rpm motorul se aude foarte discret...de apreciat mai ales atunci cand vrei o plimbare linistita. Bineinteles ca se poate ajunge si la polul opus unde peste 4500-5000rpm prinde viata si ti se vor incanta urechile cu un sunet frumos. 

Revenind la dotari, am inteles din discutiile de pe forum ca la modelele din 2007-2008 se poate monta foarte usor pilot automat, daca cineva ma poate lamuri mai bine despre ce este vorba as fii foarte recunoscator. Inteleg ca este firul deja tras la maneta de semnalizare, este nevoie doar de alta maneta cu optiunea de pilot automat si activarea din vag-com. Cu vag-comul rezolv cu un amic, nu sunt foarte lamurit in legatura cu firul acela. Aceasta ar fi singura dotare pe care mi-as mai dori sa o am.

Modificat de horia10
Link către comentariu

Pai acel fir este tras din ECU. Cred ca cei de la VW au anticipat oarecum ca poate cineva va vrea sa instaleze pilot automat AM si au tras deja acel fir din ECU si pana la volan. Nu ai nevoie decât de acea maneta si de un mecanic pentru demontarea volanului, zic sa apelezi la cineva care a mai facut asta, sa nu ai vreo problema. Daca nu esti lămurit si vrei mai in detaliu, îmi dai un PM si iti explic

Modificat de TedJr
Link către comentariu

Multumesc frumos, asemenea! Atunci cand am cumparat-o nu stiam asa de bine care ar fi mai bun, ulterior am aflat ca am avut noroc cu blf  :D  :beer:

Link către comentariu

Chiar frumusica masina. Sa te tina cati mai multi km! Ceva modificati ii aduci? Cat iti consuma in oras ?

Link către comentariu

La modificari nu m-am gandit inca foarte bine ce voi face insa ma bate gandul la o bara gti, sa schimb folile de pe geamurile laterale spate si luneta cu unele mai inchise (cele de acum sunt doar cu o tenta fumurie). Cel mai probabil curand vor veni proiectoare noi, cu lupa. Cel din dreapta, de cand am cumparat-o, era crapat iar mai nou a cazut o bucata din sticla si daca tot sunt nevoit sa schimb, m-am gandit la varianta asta. 

In oras, ca o medie si cu portiuni libere si cu portiuni mai aglomerate...9,5-10.

Modificat de horia10
Link către comentariu
  • 2 weeks later...

As vrea si faruri de gti, eventual si o bara, stopuri... Mai punem bani la saltea, totusi...am 18 ani, ma descurc si eu cum pot  :D

Pana atunci...un edit interesant cu photoshop :)

post-155879-0-23989000-1446921303_thumb.

Link către comentariu
  • 1 month later...

Stiu cum e, si eu tot 18. Si eu am planuri mari cu ea, dar bugetul ma limiteaza. Sa o stapanesti sanatos si fara incidente !

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!