Jump to content

Masina mea golf V

cristiganea24

Postare recomandată

cristiganea24

va prezint si eu golful meu :P

AN 2005, MOTOR 2.0 TDI 140CV si unele mici modificari sper sa va placa.

sunt nou pe forum si nu stiu inca prea bine cum SA umblu pe aici...

salutari

post-126229-0-36225100-1399318453_thumb.

post-126229-0-06552700-1399318564_thumb.

post-126229-0-72534200-1399318573_thumb.

post-126229-0-82658400-1399318583_thumb.

Link către comentariu
  • Replies 105
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• cristiganea24

49

• cristimoise

18

• ICiceu28

11

• ~LauR~

8

Top Posters In This Topic

Posted Images

cristimoise

Frumoasa motorizare, sa l stapânești sănătos si mulți km fără probl, ce consumuri ai?

Link către comentariu
cristiganea24

ms :D, in oras 8.2 in afara undeva la 6.5

frumos leonul sa l stapanesti sanatos.

as vrea sa cobor putin garda la sol ce imi recomandati ?arcuri sau suspensii reglabile

buget undeva in jur de 800 lei

o seara faina

Link către comentariu
cristimoise

Sunt la munca, si eu vreau sa fac asta, si m am documentat ff mult in legătura cu asta, cand am putin timp am sa te lamuresc cum sta trb, mai ales ca avem fix același platforma, practic se potriveste toata mecanica golf-seat

App multumesc. :D

Link către comentariu
cristiganea24

ok chiar te rok sa ma lamuresti putin ca nu prea styu cum sta treaba.da golf seat tot acolo e nu e mare diferenta :P

o seara faina te salut 

Link către comentariu

S-o stapanesti sanatos!  :icon_thumleft: 

mai ales ca avem fix același platforma

Nu chiar ... 

Link către comentariu
cristimoise

Scuze am crezut ca e alt post de golf 4 cand am zis asta :))

Link către comentariu
cristiganea24

mersi MRC. la fel si mk4 tau si fara accidente

vreau sa ma ajutati si pe mine si sa imi da ti parerile voastre!!!!.imi doresc sa i pun un chip si sa o duc undeva la 175-180 cv.

sunt probleme la motor ,ambreiaj le afecteaza cu ceva?sau alte probleme la motor?

va mltmesc si astept raspunsuri.

Link către comentariu

Posteaza niste poze de interior. Oricum frumoasa masina. Si eu am motorul de 2.0L 140 cai BKD si e dus la 174 pe dyno verificati si nu are nici pe naiba. Puterea e safe pentru motor si auxiliarele lui. Urmeaza sa ii pun un filtru aer sport K&N si poate mai ciugulesc vreo 2 caluti + sunet bestial. Cat priveste garda la sol, eu tocmai vreau sa imi comand arcuri Eibach Pro Kit care o mai coboara cu vreo 20mm in medie :) noroc de ea si drumuri bune

Modificat de iciceu92
Link către comentariu

Critsi, vorbeste cu Voinea de la TCM. Face treaba buna!

MRC mi ai furat numărul de înmatriculare :))

Eu am fost primul :))

Link către comentariu
cristiganea24

am sa pun zilele astea niste poze cu interiorul dar seamana f mult cu al tau iciceu92 ;p

cat te a costat sa i pui chipul si mai exact unde lai facut ?

cat despre arcuri eu mam gandit la niste suspensii reglabile in jur de 200E CE parere ai ? merita ?

si faza cu sunetul ma tenteazA SI pe mine oricum cred ca nu o sa fie mare diferenta la sunet :D 

POATE N VEDEM PRIN CLUJ :))) CAM TREC PE ACOLO MS DE SFATURI

MRC, crede ma ca nu styu cine e voinea sunt nou pe site si habar nu am :P, unde lucreaza ?

Link către comentariu

Voinea e she boss of this forum si TCM Turbo. Lucreaza in bucuresti. In legatura cu suspensia reglabila nu ma pot pronunta... Nu am sa merg asa de departe cu lasatul garzii la sol. Pai macar insira niste dotari pe aici ca sa vedem ce ai! Cand ajungi pdin cluj da-mi un mesaj pe privat si ne intersectam :) Chip Tuningul a fost facut in Germania, Munchen. Pret nu stiu sa iti spun exact :)

Modificat de iciceu92
Link către comentariu
cristiganea24

da am sa merg si eu la voinea sa i pun un chip ca pe forum multa lume a trecut pe la el si toti au fost multumiti.

sa ma ti in legatura cu filtru de aer si c sunetul ca sunt curios. 

cand am sa trec pe acolo iti las un mesaj, 

ca dotari ce pot sa spun: bara fata gti , fusta spate gti, praguri gti, caauciucuri pe 225-40-18,interior scaune sportline, dvd alpine, manierele interior plus carcasa centrala vopsite in negru lucios si cam atat :p""" poate sa mai fi scapat ceva...dar n cred :)))

Link către comentariu
NiCuCaLiN04

frumoasa masina am vazuto de multe ori in parcare la electroputere mall... sa o stapanest sanatos !

Link către comentariu
cristiganea24

Ms nicu, frumos si golful tau si cati mai multi km fara accidente!!!

Link către comentariu
cristimoise

ok, hai sa iti explic parerea mea, cum vad eu lucrurile, si pe mine ma intereseaza ceva sa las masina in jur de 10 bastoane.

Optiunile sunt:

Doar arcuri: HR sau Eibach, ar costa cam in jur de 8mil, dar trebuie cumparate cele care merg pe amortizoare Oem, ca sa nu se duca amortizorul

Hr acelea albastu deschis sau Eibach Pro Kit.

Acum iti spun parerea mea, am mers cu golf4 cu Eibach springs si sincer nu sunt multumit, masina inca se cam balangane in curbe, dar daca pe tine te intereseaza doar estetic este ok, eibach si hr fac lucruri de calitate foarte buna.

Personal am sa optez pentru o suspensie reglabila Ta-Technix, toata lumea spune ca este prea ieftina, nu are cum sa fie buna la pretul asta.

Este o suspensie rigida pt drumurile din romania dar am mers cu cineva cu asa ceva si senzatia este foarte placuta, masina sta perfect lipita pe drum, in detrimentul comfortului, dar prea mult de comfort nu ma intereseaza. acum nu te gandi ca faci iernie, dar nu mai este cum a fost.

Pretul suspensiei fixe ta-technix e la 7,5 bastoane iar reglabila la 10,5, aproximativ, dar vine cu garantie 2 ani, certifticat tuv, iar sa nu uitam ca este produsa in germania.

Multi spun ca nu este buna ca e prea ieftina dar nu am auzit o singura persoana sa zica, am montat si a picat.

Acum decizia este a ta, dar cu o fixa tine cont ca o sa coboare or 40-40 ori 60-40, iar daca nu vrei ca iarna sa le faci concurenza la aia cu dezapezirile ti as consilia o reglabila.

alte inrebari?

Modificat de cristimoise
Link către comentariu

Intre ta-technix si eibach....mergi cu arcurile. Ii pariul meu.

Link către comentariu
cristimoise

Sa nu iei sportline daca iei arcuri ca o sa strici amortizoarele 100%, arcul revine mult mai rpd in poziția originala fata de amortizor, ti ar trebui ori pe gaz ori suspensie completa. Doar arcuri pro kit este estetic si atat.

Link către comentariu
cristiganea24

Ms cristi mai lamurit in mare si am sa tin cont de parerea ta.dexi cel mai bine ar fi una reglabila la care mam gandit si eu in jur de 220e, aia reglabila cat coboara de jos ca habar nu am ajunge sa coboare in jur de 80nu ??aia e destul de jos zic eu:d o poza cam cat ar fi de joasa se poate?

Ma intereseaza mai mult ca aspect dar nu vreau nici iarna sa am.probleme c ea si sa pot merge normal.imiplac f mult masinile coborate la sol o schimba total parerea mea ;p

Ms de informatii te salut

Sebip dc zici ca sunt mai bune arcurile?

Pe mine ma intereseaza ca aspect mai mult si sa coboare cat de jos. T crezi ca pe masina mea ar merge doar arcuri eibach? Te salut

Eu am arxurile de sportine ptr ca asa e din fabrica e modelu ala sportilne si vine deja c arxuri mai sport sa zic asa, masina e coborata un pic dar n styu cu cat exxact...

Link către comentariu
cristimoise

Reglabila, o lasi cat vrei la fiecare Reglaj, iti da o cheie la ea. App cu arcuri eibach pro kit nu coboară mai mult de 3 cm in nici un caz, chiar daca scrie ca coboară cu 3,5

Fixa de la ta technix coboară ori 40/40 ori 60/40 fata/spate

Link către comentariu
cristiganea24

Reglabila pana la cat o poti cobora maxim ???

Link către comentariu

Pe cine am avut in jur si au incercat ta-technix nu au fost multumiti de suspensie, fiabilitatea lasa de dorit. Eu pentru aceasi motorizare ca a ta am ales Pro Kit si is super multumit raportat la investitia facuta. Is mai comod, eu nu ma vad tot timpul ca la Formula 1, facand setari la suspensie.Daca mergi pe Ta-Techinx ai grija ca producatorul recomanda sa schimbi si bieletele pe fata, daca nu ma insel.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!