Jump to content

scaune


tipatescu
 Share

Postare recomandată

Salut,

Are cineva poze mai detaliate cu modelele de scaune - mai precis prinderea lor pe sine - asa cum a fost pe broscute ?

Am niste scaune, si cred ca a fost remanufacturata prinderea ca sa se sprijine pe doua sine. Sunt modelul mai confortabil din poliuretan ce urmareste forma corpului. Cred ca au fost puse si pe golf sau pe altele, insa par a fi de super beetle 77-78. Ele imi par mai confortabile doar ca cred ca trebuie sa le refac prinderea jos ... Inca nu m-am hotarat, caci nu sunt din anul ei adica 1302 din '72. Si atunci ar fi o problema, daca as considera ca 95 % are pe ea piese conforme (retromobil, taxa, discutii etc) ... In fine, ma mai gandesc daca le pun sau nu.

Astea sunt pozele pe care le-am gasit pe wolfsburgwest si pe un alt site. Din pacate pozele cu ce am eu nu am si nu pot sa fac, nu am acces acum unde le tin.

Sau, le schimb, vand, la o adica, dar vreau sa ma dumiresc intai cat e schimbat jos. Mai am unele cu o sina pe centru, in rest sunt identice.

post-815-0-01910600-1358531045_thumb.gif

post-815-0-31611400-1358531054.txt

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Prinderea cu doua sine paralele culisante (model mai vechi ) poate fi vazuta in pozele din anuntul asta: http://www.thesamba.....php?id=1418144

Prinderea "noua" se vede aici: (poza cam proasta, dar poate iti dai seama de una-alta) : http://www.thesamba....hp?id=1239400 , pt. podele cu prindere tip piedestal: http://www2.cip1.com...VWC-113-801-401

Acest tip de prindere s-a folosit si la Golf1

Oricum, cred ca in final va trebui sa pui mana pe un scaun sa-i faci "releveul" sau pe doua scaune (defuncte) de la care sa prelevezi partile care te intereseza.

Modificat de Komissar
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

tu inafara sa vinzi pe forumu asta stii sa mai faci si altceva?? sa dai un sfat tehnic, o idee, ceva sa fie acolo??

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Oricum, cred ca in final va trebui sa pui mana pe un scaun sa-i faci "releveul" sau pe doua scaune (defuncte) de la care sa prelevezi partile care te intereseza.

Da, din cele vazute in poze e mai mult de bricolat. Nu pot fi folosite si pe un sistem si pe celalalt, ar trebui sa aleg. Si mai mult decat atat, ar trebui sa iasa o treaba estetica si sa fie si confortabile. O inaltare cu 5 cm in fata sau in spate chiar conteaza ...

Unele au deja sistemul pe doua sine, insa au fost bricolate /sudate uratel inainte sa imi parvina si sistemul ar fi trebuit sa fie cel original intr-o sina e clar ca sunt scaune '77-'79.

A doua pereche identica, are sistemul original, pe o sina precum si doi suporti de prindere in spate care par a fi fost ajustate si taiate un pic jos, poate pentru a optimiza inaltimea, nu imi dau seama.

Deci nu stric niste scaune impecabile.

O sa pastrez in broscuta sistemul pe doua sine ca sa pot pune si scaune originale dar o sa adaptez o pereche din cele pe care le am pentru ca mi se par mai confortabile.

Apoi, daca tot ma mananca intreb si asta - stie cineva ce masini mai uzuale sunt prevazute cu reglaj al sezutului pe inaltime ? Cred ca au in plus niste came excentrice cu dinti si in fata si in spate. Sa stiu sa caut pe la dezmembrari. Daca tot bricolez si pe dedesubt ca sa iasa estetic, as pune pe scaune si asa ceva, sub masca care inconjoara sistemul de culisare

Modificat de tipatescu
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!