Jump to content

Problema temperatura


adumitrachy
 Share

Postare recomandată

 Altadata sa sti ca daca creste temperatura, poti da drumul la caldura in interior si ventilatia pe maxim si suplinesti cat de cat lipsa circulatiei apei prin radiatorul din fata. Sa schimbi si garnitura de cauciuc.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Da, mersi frumos. O sa tin minte acest lucru, era foarte utila aceasta informatie cand mi s-a intamplat, am riscat sa stric garnitura de chiulasa.

Modificat de spzHades
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 3 weeks later...

Am schimbat capacul acela si acum a ramas blocat pe deschis. Eu cred ca din pozele pe care le-am aratat ca mi-a ramas blocat inauntru plasticul acela care inveleste corpul acela galben cu tija. Trebuie sa ma duc sa schimb distribuita si o sa-i rog sa se uite si acolo ca sa stiu ce cumpar. Mi-a crescut consumul de cand nu se mai incalzeste bine apa, un lucru care era de asteptat. Nu am reusit sa gasesc niciun tutorial pentru 1.6 16v in care da jos toata carcasa termostatului cu senzor cu tot.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 2 weeks later...

Ok am rezolvat intr-un final problema.

Am schimbat senzor temperatura, flansa termostat si termostat. Apa sta la 90 fara probleme acum.

Mi-a luat ceva sa ma prind ca mie mi-a cazut invelisul ala de plastic pe langa motor cand a sarit antigelul cu apa. Desi pusesem termostatul vechi tot nu-mi mergea ok ca aveam senzorul stricat. Prin urmare am schimbat tot.  Partea proasta e ca eu am cumparat tot ansamblul.. si pentru 75 lei am platit 200 lei , ca am ramas cu carcasa. Dar eu sunt multumit, mi-am rezolvat problema si o sa incerc sa vand carcasa aia la un pret decent.

 

Prin urmare daca va ramane termostatul pe inchis, primul lucru verificati flansa. Daca nu e flansa inseamna ca e termostatul.

Daca nu va indica bine temperatura si fluctueaza aiurea , schimbati senzorul. Toate acestea se fac foarte ieftin si se pot face in fatza blocului. Sa aveti antigel si apa distilata la indemana.

Bafta!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!