-
Similar Content
-
By bog49
A venit in familie noul Passat B8,5 stra-stra nepotul lui b5,5 pe care l-a inlocuit.
-
By massconfusion
Salutari tuturor si la multi ani!
Aproximativ acum 2 ani am devenit si eu un membru a acestui forum minunat dupa ce am cumparat un Golf Mk6 GTI cu speranta de a invata mai multe despre aceasta masina, eu fiind incepator sa zic asa in domeniul acesta.
Pot sa zic ca am invatat destul de multe si nu doar despre Golf ci si despre alte masini in general.
In sfarsit mi-am facut curaj si am zis hai sa prezint si eu masinuta. Am sa o iau de la inceput pana in prezent cu posturile, ce i-am facut de cand am luat-o. ( Nu sunt chiar asa multe )
O scurta descriere.
Dupa un an de cautari m-am hotarat sa iau un Golf Mk6 GTI, an 2011 iar in Mai 2018 am gasit masina ( defapt un prieten o vazuse ) la un super domn din Dej, masina avand aprox 131.000 KM.
Am fost la om acasa, am testat, am verificat si am cumparat :)).
Golf Mk6 GTI 2.0, 155 KW, 211 caluti, DSG, trapa, climatronic, RCD 510, DCC, Privacy-Glass, Faruri Bi-xenon, auto-leveling si cornering, Stopuri LED, scaune incalzite, sistem Dynaudio, cam astea sunt in mare. Am mai primit de la domn si un set de jante OZ pe 16 inch.
Pot sa zic ca masina am luat-o intr-o stare tehnica destul de buna dar vizual nu prea, ceea ce am remediat.
Cam asa arata cand am fost de am vazut masina. Nu se vede prea bine din poze dar era ciuruita de lovituri de pietre si pete de rugina.
Imediat dupa cumparare am fost la service si i-am facut schimbul de ulei + filtre + schimb ulei la cutia dsg + filtru. Pret 1.500 lei
Dupa care am luat anvelope noi de vara ( 1632 lei ) si i-am schimbat bucsele pe fata ( 400 lei ). Cam atat pe 2018.
Iar aici prima baita dupa inmatriculare.
-
By ciacobet
Salutare forumisti!
-masina nu are erori la scanarea cu vag com.
-nu are zgomote ciudate din motor
-cam follower schimbat acum 200km odata cu distributia
-problema aparea si inainte de schimb si acum dupa
-cum se manifesta -> acceleratie mai brutala si nu conteaza treapta de viteza, cand ajunge la 4500 - 5000 de ture imi taie pedala.
-daca accelerez lin, nu are nici o problema
Intrebari :
daca e problema cu debitul de benzina, nu ar trebui sa apara vreo eroare?
de ce merge ok daca accelerez lin?
de unde sa incep sa sap pentru a gasi problema?
Merci !!!
PS: pentru moderatori: am cautat 2 ore inainte de a posta si nu am gasit nimic asemanator cu problema mea.
-
-
Recently Browsing 0 members
No registered users viewing this page.
Recommended Posts