Jump to content

Golf MKV 1.9 TDI 77kw


Riderx

Postare recomandată

Salut!

In urma cu 6 luni am achizitionat din Pitesti un golf 5 , 1.9 tdi 77kw cu129.000km. Spre rusinea mea , desi citesc acesi forum de peste un an , nu am avut buna intentie sa imi prezint si masina pana acum . Ca imbunatatiri exterioare are niste capace pe oglinzi hidoase , care trebuie date jos si deoarece golful vine cu echiparea Sportline , dispune de o prelungire bara fata si bara spate sport de care sunt foarte mandru :D.

Masina nu duce lipsa de dotari , prin urmare vine echipata cu :

- scaune sport incalzite;

- dublu climatronic;

- geamuri spate ionizate;

- coming/leaving home;

- oliganda centrala heliomata;

- pilot automat;

- volan , schimbator si frana de mana imbracate in piele;

- lumini pentru picioare;

- jante aliaj 17" + cauciucuri Barum 225.45/zr17;

- proiectoare ceata;

- cotiera fata

- 8 incinte acustice + rcd 210

- spalatoare faruri

- indicator presiune pneuri

- torpedou iluminat + racire interioara

+ adaugate de mine : ->subwoofer + amplif blaupunkt

-> si un sticker ***racing club :D

663SAM_6150.jpg

781SAM_6160.jpg

413SAM_6179.jpg

Link către comentariu

Frumoase dotari ! sa o folosesti cu placere si spor la imbunatatiri ! din ce an este ? asteptam poze si din interior....

Link către comentariu

Am vazut ca nu are scrumiera,iar langa bricheta mai ai 2 butoane...par a fi clopotel si inca ceva.astea in general au fost masini scoala soferi.Sau le-ai pus tu pt statie si wofer?

Sa ai grija de ea,este foarte frumoasa,mai putin carbonul infoliat.

Big like pt jante.

Brgds

Modificat de vali_devill
Link către comentariu

Asa am luat-o , din cate mi-au zis prietenii ( din parcare ) masina ar avea peste 150 de cai insa nu stiu cum pot sa aflu exact fara un dyno test . Din pacate numarul fostului proprietar nu il mai am .

L.E. masina posibil sa fi fost comandata ( in Germania ) ca masina pentru firma sau ceva de genu .. poate a fost taxi , poate a fost , masina pentru scola, nu am idee , cert e ca i-am facut toate testele si nu prezinta semne de uzura mari . ( din alea 2 butoane de langa bricheta , cel din stanga este ptr luminile de la picioare )

Modificat de Riderx
Link către comentariu

Astea cu butoanele alea in locul brichetei, parca erau facute pentru scoli de soferi. Sau asa stiam eu.

Oricum, ai o masina foarte frumoasa, sa te poarte cat mai multi km fara probleme.

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Frumoasa si masina ta. Observ ca are kitul individual :icon_thumleft:

am impresia ca tot sport-line e si al tau

Link către comentariu
  • 4 weeks later...

De cand am luat-o , masina a suferit mai multe operatii pe capota deschisa ,cum ar fi : axa cu came noua( + tacheti si accesorii aferente ) , rulment spate dreapta , simering ax( pentru care a trebuit sa schimb curea distributie ) , si am si curatat EGR de 2 ori in speranta ca voi scapa de erroare ptr Insufficient Flow dar in zadar . Pe langa toate acestea am schimbat si "consumabile" , adica : filtre , ulei , distributie ( la inceput ) dupa care , cauciucuri vara 225/45/17 barum -continental , baterie exide 82 Ah ( parca) , placute de frana spate , + ca am schimbat de 3 ori leduri numar ( chipurile care nu dau erroare ) insa mi se prajesc inauntru . Maine urmeaza sa schimb si bujiile incandescente deoarece vremea nefavorabila .le cere.

Modificat de Riderx
Link către comentariu

Azi a primi si un set de bujii incandescente . Toata distractia m-a ajuns 250 lei . De acum urmeaza detailing interior , urmand sa schimb blocul de lumini si anumite butoane cu unule mai estetice . Poate intre timp gasesc si leduri ptr numar care sa nu mi se arda dupa o saptamana :winter:

Modificat de Riderx
Link către comentariu
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

De curand am achizitionat o pereche de lupe + ornamente ( gen faruri gti ) , si urmeaza sa le montez cel tarziu saptamana viitoare . Aveti idee cum ar trebuii sa procedez pentru a vopsii fundalul farului cu negru ? Eu m-am gandit sa folosesc putin "glaşpapir" dupa care vopsea la tub.

5393973102471_cc418fd880_.jpg

Link către comentariu

Frumoasa masina! Sunt curios cum o sa arate lucrarea la faruri. Ce fel de lupe ai folosit si de unde le-ai luat?

Modificat de Ener2k
Link către comentariu

Ieri am trimis farurile la dezlipit si mi-am pus alta pereche de faruri de la un prieten pentru a putea folosii masina in tot acest timp .

Intre timp am facut si o lista de cumparaturi :

- EGR . momentan imi da insufficient flow asa ca l-am anulat ( i-am scos mufa)

- butoane si swtich lumini cu crom , de la JAF

- distantiere 10-20mm

- evacuare - finala + tipsuri

- Digital Music Changer + ipod

- leduri numar can bus

Link către comentariu

Misto ''golfuletul'' faci treapa buna cu lupele . bafta si ai grija de ea ca merita!

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Multumesc mult pentru gandurile bune ! Farurile vor fi gata maine dimineata si in weekend voi face poze frumoase :D Din pacat nu voi mai vopsii fundalul farurilor cu negru ci le voi lasa asa pana voi avea timp sa mesteresc la ele ( singur de data asta , nu imi mai trebuie meseriasi locali) . In alta ordine de idei am facut niste cercetari si am aflat ca jantele mele se numesc VW avington si vin optional pe Eos si Jetta . Weight-23 lbs

Link către comentariu

Salut , farurile sunt gata , arata superb si lumineaza pe masura investitiilor . Am observat ca se cam aburesc cate 15-20% din suprafata sticlei , e normal ? In rest toate bune , astept sa schimb pozitiile , sa pun cu leduri ( sunt aprinse cand am faza scurta , impreuna cu semnalizarile america  ) si sa schimb si faza lunga , sa pun leduri . Am bi-xenon si cand dau faza lunga , imi bate si alb ( lupa ) si galben ( din becul normal ) se e cam ciudata combinatia .. :)) . Voi revenii cu poze in weekend , cand va urma o sedinta foto :D

Link către comentariu

Lasa-le asa ca sunt mai eficiente si cu halogenele aprinse. Asa este si OEM la Golf5!

Masina mea e noua si se aburesc. Eventual la vara daca lasi masina mai mult timp stationata, scoate capacele din spate. Acum e rece afara si tu le-ai lucrat la cald. In rest nu te agita daca nu intra apa sau mai stiu eu ce...

Astept poze ;)

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!