Jump to content
Sign in to follow this  
Alexx_22

AUDI A3 1.8 FSI - probleme la plecare.

Recommended Posts

Alexx_22

Masina are cutie automata iar cand iau piciorul de pe frana , pana accelerez se aude un "huruit" zgomot ciudat ( sper sa ma exprim bine ), iti da si senzatia ca ar murii motorul putin...! Dupa accelerare nu mai sunt probleme.

Am fost cu masina la Midocar insa cei de acolo zic ca nu are nimic, se aude nu stiu ce, la discul de frana cand pui frana, insa le-am si zis, se aude cand iau piciorul de pe frana iar masina incepe sa mearga , fiind cutie automata.

Am luat masina fara sa-mi mai bat capul cu ei prea mult. Au facut probe cu ea langa sosea, acolo din cauza circulatiei nu se aude nimic.

Masina are 53k km si este din 2009.

Ceva idei?

Multumesc.

Edited by Alexx_22

Share this post


Link to post
Share on other sites
Razvan_SPD

Salut,

Nu cred ca este ceva foarte grav, posibil sa fie vreun tampon mai slab, sau sa huruie toba, alte variante un plastic ceva pe la roti, trebuie facuta o verificare amanuntita.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Soferasu

Salut. Eu nu am probleme la plecare, ci mai degraba am facut un test cu vag-ul si imi apare Eroarea 01423 - Senzor acceleratie laterala ( G200 ) . Unde este localizat mai exact ?

Logi.txt

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

Acest site folosește cookie-uri. Continuarea navigării reprezintă acceptul dvs. pentru această folosință. Pentru mai multe detalii privind gestionarea preferințelor privind cookie-uri, vedeți Politica de utillizare cookie-uri