Jump to content

Help! Caut urgent rezervor+conducta principala POLO 2008


neanicu
 Share

Postare recomandată

Eu cred ca inainte nu era in regula. Normal e ca beculetul rosu sa se aprinda si sa ai si semanlul sonor imediat ce acul intra pe liniutele rosii.

Mai rau e cand iti fluctueaza acul. La mine la curbe si la franari apar misic oscilatii ale acului si se aprinde becul rosu, apoi cand se lisnisteste se stinge.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Da, e posibil ca din fabrica sa fi fost montat plutitorul nitel mai "cash" si avertizarea sonora + luminoasa din bord de "lipsa benzina" sa se fi declansat mai tarziu decat era cazul. Oricum si la mine fluctueaza acul indicator in curbe sau functie de denivelarile de teren pe care se afla masina (mai in rampa sau panta) si e logic asa. Acel plutitor/senzor arata functie de inclinatia rezervorului...cred. Fizica mecanica: forta gravitationala, plan inclinat etc.

Modificat de Aditu
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

La mine o data ce s-a aprins becul de la benzina nu se mai stinge pana alimentez iar acul nu prea am vazut sa oscileze. In momentul cand ajunge acul pe prima [cenzurat] rosie imi apare beculetul de la rezervor si avertizarea sonora. Nu stiu ce cantitate de benzina mai este in acel moment in rezervor dar merg linistit peste 100 de km asta insemnand minim 6 litri

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 2 months later...

Revin cu o nedumerire legata tot de rezervor+benzina+consum:

In seara asta plec din Bucuresti. Aveam in rezervor benzina astfel incat acul indicator arata o singura linie peste jumatatea rezervorului. Am alimentat de la o pompa PETROM si am facut plinul - inclusiv rezerva - si au intrat ~31,5 litri.

Nedumerierea mea este urmatoarea: stiam ca rezervorul are ~45 de litri....cat litri intra si in rezerva? Ii suspectez pe aia de la benzinarie ca la 31,5 litri mi-au furat vreo 2-3 litri, avand in vedere ca aveam in rezervor benzina cel putin jumatate de rezervor....Ce ziceti?

Modificat de neanicu
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

31 de litri in jumatete de rezervor? Eu am bagat 42 si l-am umplut pana la refuz balansand masina de cateva ori sa intre ca lumea si mi-a fost acul pe rosu.

Am citit undeva pe net dar nu mai stiu exact in ce loc o discutie despre furtul la pompa si mai multe persoane printre care si taximetristi ziceau ca de obicei se feresc de primele doua pompe (daca sunt mai multe) din motive ca la acele pompe se fura de obicei motivul fiind ca la primele pompe alimenteaza masinile mari care alimenteaza cantitati mari de combustibil de unde nu se simte asa tare daca fura.La petrom (din beius) am bagat de seama in urma cu cateva luni si intradevar se simte.Am testat de 3-4 ori si rezultatul nu a fost prea ok.

Am bagat de aceiasi suma de la diferite pompe iar la prima tot timpul imi indica mai putin pe bord iar in total sunt 6 pompe.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 2 months later...

TAIE TEAVA FRATZIE PORTIUNEA SPARTA SI BAGA UN FURTUN POTRIVIT CARE SA INTRE PE AMBELE CAPETE ALE TEVII SI STRANGE CU DOUA COLIERE. CE POXIPOL SI STIUTZURI ALA ROMANIA.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!