Jump to content

Ma gandesc la un upgrade, sa fie Audi ?!


undan
 Share

Postare recomandată

Salut,

Desi tin la masina pe care o am acum, ii gasesc din ce in ce mai multe dezavantaje, un factor decisiv in schimbarea ei ar fi raportul consum/putere...consuma mult prea mult pentru ce imi poate oferi, ar mai fi si varsta considerabila, ma apropii de 150.000km, etc.

Inainte de a intra in detalii, mentionez ca sunt pe langa tot ceea ce inseamna Audi, pana acum m-am orientat doar dupa VW, insa o schimbare de sigla nu strica, zic eu :)

Ce vreau eu de la un viitor Audi:

- In primul rand sa nu fie mai veche de 2010

- Sub 100.000km

- Consum: daca papa 10in oras, macar sa stiu ca sub capota traiesc vreo 140cp (cel putin)

- Fiabilitate, nu vreau sa merg in service in fiecare luna (dupa un top de fiabilitate din 2010, Audi A4 era pe locul 5)

- Confort - pe cat posibil sa indeplineasca conditiile definitiei

- Costuri acceptabile de intretinere (ma refer strict la consumabile). Fiind o gama mai scumpa decat VW, ma gandesc ca si costurile sunt mai mari

- Cutie manuala obligatoriu

- Diesel sau benzina ?! Ramane de vazut ce imi pot oferi fiecare

- Motorul sa nu fie mai mare de 2000

Ca si model, imi place foarte mult acesta:

c254919061.jpg

c254919062.jpg

A4 B8, bine zic ? Nu cunosc diferentele dintre modele :( ....Cum este S4 fata de A4 ? quattro sau fara....poate ma lamuriti :)

Va multumesc anticipat !

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

depinde de ce buget dispui , de benzina nu te atingi ... cred ca si cel mai slab benzinar de pe a4 (1.8t) papa mai mult de 11-12 in oras ... si nu merita sa iti iei 1.8t fata de 2.0t ... eu zic ca un a4 1.9tdi e ok pt consum si oras ...si e f fiabil ...

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Ca si pret, sa nu sara de 15000. Nu va fi masina de oras, clar, insa se intampla sa circul si prin oras, la nevoie. Imi place motorul de 2.0 si 170cp, insa nu stiu cat consuma

Modificat de undan
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Sub 15000euro nu gasesti un A4 b8 sub 100k km din 2010 si cu dotari bune. Motorul de 170 are un pret mare asa ca poti sa te orientezi spre cel de 143.

Modificat de The_Ego
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Inteleg, imi poate spune cineva diferenta de consum intre 143cp si cel de 170cp, eventual cineva care a avut sau detine.

Imaginile postate in primul meu post sunt de aici: http://www.autovit.r...-C25491906.html . Din poze arata super bine, km ar putea fi reali totusi...mai ales ca nu a fost rulata in RO.

Modificat de undan
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Eu daca as fi in locul tau, defapt sper in viitorul apropiat sa ”sap” si eu dupa una... :wub: la banii aia nu as lua-o din Romania macar as sta linistit ca km is reali

in Germania km dicteaza pretul, samsarul roman cauta km multi de regula

eu am luat un golf 1,4 benzina din targul din Cluj, mi-a placut masina foarte mult, stiam ca is dati km inapoi, dar starea masinii era ireprosabila si pretul bun

am bagat benzina si am testat-o pe A3 ca-i chiar langa targ si mi-am dat seama de cum se comporta directia, suspensia si cel mai important consumul care reflecta starea motorului...

pot sa zic ca am avut noroc!

atata timp cat vad 199.900km la o masina din septembrie 2010 ...

http://cautare.mobil...ro&pageNumber=1 cam greu sa cred ce este pe autovit!

bafta :icon_thumright:

Modificat de adi_bm
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Totusi sunt doar 2ani, oare toata lumea face peste 30.000 km pe an ? :) Nemtii de regula au cel putin doua masini, una cu care circula prin oras, lucru ,acasa, piata si alta cu care merg in concedii.

Tot ce se poate ca acei km la masina de pe autovit sa fie dati inapoi, dar la fel de bine pot fi si reali, asta se poate verifica.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Cam orice neamt, italian sau francez care da bani pe un Audi nou diesel, face cam 100.000 sau chiar 120.000 dupa care se gandeste daca mai schimba distributia sau o da si isi ia alta. Acest km pot fi facuti in 2 maxim 4 ani. Nu prea ai sa-i vezi ca baga bani in masina din cauza costurilor manoperei. Si atunci le dau chiar daca de exemplu au 150.000 km, nu au schimbat distributia la 90-120 de mii si prefera sa o dea la jumate din pret si sa-si ia modelul actual si mai ales nou. Pe de alta parte, km multi pe drumuri bune nu inseamna neaparat probleme. O masina cu 50.000 de km in Romania zic eu ca sta mult mai prost la tot ce e sub masina si filtre decat orice masina cu 200.000 km din Germania, Italia, Franta sau orice alta tara EU.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Eu nu as baga Italia in aceeasi categorie cu Germania. Italienii chiar nu au grija de masini.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Deci sub 100mii km nu gasesc la 15.000euro....pana mea de samsari m-au facut sa-mi fac vise. Oricum imi place masina, m-am tot uitat pe site'uri dedicate, si numai de bine se vorbeste, totusi inainte ar trebui sa fac si un test drive serios, desi ma indoiesc ca o sa-mi displaca, mai ales ca va fi o diferenta enorma intre ce conduc acum si o masina ca aceasta.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!