Jump to content

Ajutor! Problema electrica Vw Passat 1.9 TDI 131 cp - an 2001


s0rinell
 Share

Postare recomandată

Am achizitionat azi un passat din 2001 1.9 tdi 131 cai si am constatat ca toate luminile din interior (plafoniera, torpedo, luminile din usi) palpaie - se sting si se aprind - la fel ca cele de la semnalizari atunci cand sunt aprinse (ca sa fac o comparatie). De fapt, atunci cand ar trebui sa stea aprinse, se sting si se aprind. Nu au nicio legatura cu semnalizarea, tin sa mentionez, ca sa aiba vreun scurt sau sa fie ceva legat la semnalizare. Are vreun releu pe undeva care nu mai lucreaza cum trebuie, a mai intalnit cineva aceasta problema?

Ca idee, am vazut ca are niste mufe scoase de la usa soferului de la centralina probabil, deoarece nu ii functioneaza inchiderea centralizata si nu se deschide niciun geam-nu am avut timp sa o verific in detaliu-ma gandesc ca nu are legatura cu asta.. Astept raspuns, multumesc anticipat

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Stiu ca iti va parea superficial raspunsul, dar sfatul meu este sa mergi la un electrician. Probabil ca fostul proprietar nu a fost de meserie si si-a "bagat nasul" mai mult decat ar fi trebuit in instalatia electrica a masinii. Contactele imperfecte si/sau izolatia deteriorata a conductoarelor, mai ales in curent continuu, sunt un real poericol d incendiu. Recomand verificarea intregii instalatii electrice a masinii.

Succes!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Absolut. La cate probleme sunt acolo, ma mir ca nu s-a aprins deja.

Aici e doar un forum, nimeni nu poate rezolva online probleme atat de complexe.

Succes la electrician.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 2 months later...

Am cerut redeschiderea thread-ului pt ca am remediat si problemele descrise mai sus demult si am omis sa postez (de fapt, s-a inchis imediat). Dupa ce am mers la 3 electricieni diferiti si nu au reusit sa ii dea de cap, am rezolvat singur.

Pe partea soferului, era schimbat motorasul de la geamul electric cu un altul de pe masina cu volan pe dreapta, care, practic, era identic cu cel de pe dreapta masinii mele, fara calculatorul care comanda toate geamurile s.a.m.d. si asta a cauzat toate problemele pe care le-am descris in thread. Am inlocuit motorasul cu unul de masina cu volan pe stanga si totul a functionat perfect.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!