Jump to content

MS02TWI - Golf 4 GTI Jubi 25 Jahre edition


twilight

Postare recomandată

De cateva luni am trecut din nou la grupul VAG. Am cumparat un Golf 4 GTI model aniversar la 25 de ani de la primul GTI in '76. Acesta vine fata de GTI-ul standard cu cateva modificari estetice, garda la sol mai mica cu vreo 20 mm si cu 30 de cai putere in plus.

Ca si dotari/specificatii:

- 179 cai putere - motor AUQ

- cutie cu 6 viteze

- discuri ventilate 312 mm fata, 256 mm spate

- scaune sport Recaro

- climatronic

- ESP

- bord computer tip minidot

Masina este la al doilea proprietar in Romania, mai exact la al doilea proprietar din Targu Mures si a fost adusa in tara prin 2009. Cateva poze mai vechi, de la proprietarul anterior:

01.jpg

02.jpg

03.jpg

04.jpg

Masina a pierdut undeva pe parcurs, in Germania, rotile originale BBS 18" si fusta fata. Momentan este incaltata cu jante Santa Monica 17" si are fusta pe fata JOM.

Modificari suferite pe parcurs:

- evacuarea: teava de 78, catalizator sport, toba finala sport

- folii pe geamuri

- stopuri cu led

- tub de bass si amplif

- mp3 player Alpine

- farurile fata schimbate cu Depo cu lupa si montat Xenon pe faza lunga / scurta.

Cateva poze facute imediat dupa ce-am cumparat-o:

01.JPG

02.JPG

03.JPG

Si cateva poze mai recente:

01.jpg

02.jpg

03.jpg

04.jpg

05.jpg

06.jpg

07.jpg

08.jpg

09.jpg

10.jpg

11.jpg

12.jpg

13.jpg

14.jpg

15.jpg

16.jpg

17.jpg

18.jpg

19.jpg

20.jpg

21.jpg

22.jpg

23.jpg

24.jpg

25.jpg

26.jpg

27.jpg

28.jpg

29.jpg

30.jpg

31.jpg

32.jpg

33.jpg

34.jpg

35.jpg

36.jpg

37.jpg

38.jpg

Link către comentariu

Foarte misto arata! Felicitari!!

Ca sa nu mai spun ca atatea poze (multe si interesante ca incadrare) nu am vazut pe multe topic-uri...

Link către comentariu

Bestiala...ED25, o raritate. Sa te bucuri de ea si de frumusetea de motor multi km de acum incolo, fara incidente :) Inca o data, superba!

Link către comentariu

ce nu imi place: oglinda dreapta(nu are capac),antena (pune una oem de polo sau shark-fin), stergatorul luneta (golf 5) si tips-ul (prea burlan, 2 tevi mai subtiri s-ar vedea mai frumos)

ai ceva planuri pt ea? poate soft? sau la interior scaune incalzite,tempomat...?

Link către comentariu

Foarte frumoasa masina.Imi place la nebunie interiorul (scaunele si centurile fac toti banii).

Sa ai parte de ea.

Link către comentariu

Are 10 minute topicul si imediat intram in pagina 2 :icon_thumleft:

Bebeee: farurile vechi nu luminau prea bine, desi erau cele originale. Erau si foarte lovite de pietricele. Cu astea m-am ales si eu sunt multumit de ele. Buza originala de aniversar imi place si mie mai mult, dar e prea scumpa pentru buzunarul meu, pe moment.

Muale: Oglinda am lovit-o, e sparta si sticla si carcasa. Vor fi schimbate cu OEM. Interesant la acest model este ca oglinda dreapta e la fel de mare ca cea stanga, nu e modelul mic, de pe restul Golfurilor. Antena n-o ador nici eu, dar voi incerca sa gasesc ceva mai bun la dezmembrari. Stergatorul de G5 e in vizor de cand am aflat ca se potriveste, dar nu gasesc in dezmembrari decat ori impreuna cu motoras, ori la un pret prea mare. Iar tevile din spate: complet de-acord, dar iar sunt bani pe care nu-i am :)

Link către comentariu

foarte frumos golful, sa te bucuri de el si cat mai multi kilometri! fusta la bara fata ar fi si mai frumos daca ai gasi una originala :icon_thumleft: mi-ar placea si mie un ed. 25 candva, deocamdata ii bun 1.6 :icon_cheesygrin: . cati kilometri ai cu el acum?

Link către comentariu

Masinuta are 250 de mii de kilometri si merge ca noua. Sper sa mai mearga 250 de mii la fel de bine :P

Link către comentariu

daca ai grija de ea o sa mearga cu siguranta, din poze cel putin se vede foarte ingrijita! :emthup:

Link către comentariu

Da, e ingrijita. Proprietarul anterior a avut si el grija de masina. La fel ma gandesc si cei de dinainate. Ceea ce ma bucura, fiindca probabil a fost ingrijita si partea tehnica. Un lucru bun!

Link către comentariu

Pt. un model asa rar as fi lasat-o in pace cu pleoape, tips-uri si alte alea. As fi incercat sa o pastrez cat mai aproape de look-ul original, asta o face sa fie mai aparte. Asa arata ok, insa nu se desprinde prea mult din randul GTI-urilor modificate aiurea cu bani putini, no offence. Antena e exemplul perfect: una noua costa cativa eur, de ce-ai lua-o de la dezmembrari, deja cu partile plastice si de cauciuc imbatranite si crapate?!

Link către comentariu

Masina a venit din Germania cu aceasta antena. Tips-ul e pus de proprietarul anterior, inca nu-s convins ce vreau sa fac acolo. Nici mie nu-mi place "burlanul".

Pleoapele nu mai sunt: daca te uiti cronologic pe poze, se vede!

Modificat de twilight
Link către comentariu

Geniala masina, sa o stapanesti sanatos si sa o conduci cu mare placere!

Daca tot e editie aniversara, incearca sa o refaci catre stock, cel putin buza fata, iar evacuarea merita 2 tipsuri nu o toba de japan :(

Led-urile de pe spate o cam banalizeaza sincer pt ca sunt multe asa.

Modificat de The_Ego
Link către comentariu

arata bestial. eu as da jos prelungirea din fata..parca nu este de acolo :)

Link către comentariu

250.000 km? as zice mai degraba 25.000 sincer ! arata genial , da o cam strica fusta de pe fata,adica mie se pare cam pretentioasa ! multi km de acuma incolo !

Modificat de CT91MOC
Link către comentariu

Alpine 9882ri. Am avut noroc si l-am gasit la pret convenabil pe okazii. E un model peste mediu, mai vechi. Foarte multumit de el!

Link către comentariu
chinto_boss_ro

este superba masina...nici nu as putea sa zic k ar putea avea vreun defect si de ar avea...e prea adevarata....asa o masina o sa imi iau si eu knd o sa cresc mare...de la tdi la Gti....dar mai las sa creasca un pic pretu benzinei..:) bafta si drumuri bune k la mures...:D

Link către comentariu

Chinto_boss_ro: mersi

Muale: Soft as face, ma gandesc la Revo, insa pretul e piperat si mai mult de-atat inca nu-s chiar convins ca vreau sa-i fac. Am facut soft la o Laguna si dupa aproximativ 2 ani o suspectez ca mananca mai mult ulei, ceea ce nu-mi place.

Scaunele incalzite ar fi bune pe iarna. Dar nici treaba asta nu ma atrage enorm.

Tempomat nu am si nici nu cred ca am nevoie la masina asta. Laguna ma va scoate la drumurile mai lungi, iesiri din oras sau din tara, asa ca mai bine as monta acolo unul :P Din pacate e mai complicat la Renault, ar trebui schimbat volanul cu unul care sa acomodeze noua maneta si implicit ar fi nevoie si de airbag nou... putin cam mare deranjul!

Ce este pe wishlist momentan: un stergator spate de Golf 5, o oglinda dreapta, vopsit aripa spate dreapta (un binovoitor a infipt cheia in ea), poate un semn grila cu inscriptia "GTI" pentru ca cel vechi mi l-au furat, o curatare a tapiseriei de pe scaunele din fata si cat mai multa benzina in rezervor :)

Link către comentariu
  • loghy locked şi unlocked this topic

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!