Jump to content

 Funcționarea acestui site este susținută de cele 3-4 firme ce afișează bannere între posturi. Ar fi o plăcere pentru noi dacă ar fi adăugat site-ul nostru în lista de excepții ad-block. Ne-ar ajuta foarte mult susținerea acestei comunități. Promitem și veți vedea că nu avem reclame intruzive și nici deranjante. Mulțumim! :) 

covesanu

audi 80 motor 1,8- nu porneste

1 postare în acest subiect de discuţie

covesanu

Am o problema la un audi 80 b3 din 1985, a fost dat motorul jos, si dupa ce a fost pus inapoi, a umblat vecinul la el de a mai izolat fire sau ce stiu eu ce a mai facut pe acolo, ca arde siguranta cand pui contactul.Se arde siguranta nr 12.

Daca stie cineva, unde sa ma uit, cam ce ar putea fi, stiu ca e un scurt undeva , de o arde. Dar unde, ca m-am uita peste tot pe la senzori pe unde a umblat cand a dat motorul jos, am scos firele de la ei si tot asa face.Nu stiu la ce sa ma mai uit.

Am rezolvat problema , era o sonda de apa care e defecta si cand bag mufa sare siguranta.

Problema este ca masina nu porneste. Am desfacut conductele de benzina, si nu vine benzina deloc.Nici la injectorul de pornire la rece.Injectotul l-am probat si direct de pe baterie si el functioneaza.Ma ajuta cineva cu traducerea la tabloul electric si la relee. Vreau sa stiu releul pompei de benzina, si siguranta.Si pompa de benzina unde este

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont

  • Activi pe această pagină   0 membri

    Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.

×