Jump to content

Ce investigatii realizeaza firma de asigurari dupa accident?


djpedros
 Share

Postare recomandată

de regula nu investigheaza nimic, insa cum acum orice cretin primeste si permis de conducere au loc multe accidente, astfel ca primele cresc an de an, din cauza catorva tampiti. stiu caz super comic si tragic cand s-a facut casco la o masina dupa ce s-a busit masina bine de tot, asa ca in tara asta orice este posibil, esti nevinovat dar nu esti tare in gura atunci poate ajungi tu cel vinovat si ala scapa.

:)

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Nu stiu de ce tot blamati pe-aici formularul de constatare amiabila. Daca nu aveti habar cum se face cu ala, normal ca v-o luati in freza cand ajungeti cu el la vreo societate de asigurari. Daca au fost implicate mai mult de 2 masini sau daca exista vatamari corporale oricat de usoare sau daca exista daune la orice altceva in afara de cele MAXIM 2 masini implicate in accident, formularul de constatare amiabila nu mai e valabil si trebuie mers la politie!

Eu am avut o dauna totala si doua 2 evenimente mai usoare, toate rezolvate prin intermediul formularului de constatare amiabila si n-am avut surprize.

Si nu mai fiti asa siguri de cei de la anti-frauda ca sunt niste agarici, pentru ca s-ar putea sa aveti surprize neplacute. Investigatii se vor face cu siguranta, nu au pus asta asa doar ca sa traga de timp si sa aiba bani sa plateasca. Si cum zicea cineva mai sus, nu poate sa zic pur si simplu ca nu e adevarat! Cand un om face o acuzatie, trebuie s-o si demonstreze!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Am facut si eu o boacana , aprox un an in urma. Aveam asigurare la Carpatica, si cand am dat cu spatele nu m am uitat foarte bine, si l-am atins pe unul cu megane deasupra rotii spate dreapta. El n-avea asigurarea la el, asa ca l-am pasuit 2-3 zile pana se descurca si sa mergem impreuna la asigurare. Toate bune si frumoase, m-a sunat baiatul dupa 3 zile, am fost am facut poze, etc. Dupa o saptamana ii refuzase dosarul, cum ca nu se potrivesc cele relatate in declaratiile noastre.

Am fost la sediul central din bucuresti, si in parcare dupa 15 min in care inspectorul sustinea ca nu e lovitura mea, soferul a recunoscut ca defapt o indoitura e de la mine si celelalte 2 sunt din alt accident. Cand l-am auzit imi venea sa l strang de gat.

Eu cred ca am pus frana exact la limita pt ca l-am observat cu coada ochiului, dar am trait cu impresia ca l am atins putin.

Deci e buna si chestia asta Anti -Frauda :))

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Inspectorul de la Carpatica nu era de la Anti-frauda. Doar isi facea treaba lui ca inspector de constatari daune al societatii Carpatica si spunea ca accidentul nu s-a petrecut! :))

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 3 weeks later...

am dat saptamana trecuta declaratie in fata inspectorilor anti-frauda, mi-au pus tot felul de intrebari gen "esti sigur ca masina care te-a lovit era in afara drumului? pentru ca noi am auzit ca era pe banda de mers" sau " ce parte a masinii te-a lovit de ti-a indoit tabla in felul asta?"

ziceau ca azi ar trebui sa primesc un raspuns insa pana acum nimic. am sunat la service si mi-au spus ca raspunsul pozitiv il primesc ei la service, daca e negativ ma anunta pe mine cei de la asirom

ce pot sa fac daca raspunsul e negativ?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

sa ii dai in judecata pe hotomani, daca a fost accident chiar daca mai aveai inainte gauri in tabla sau nu ei trebuie sa indrepte/inlocuiasca tabla dupa caz si sa vopseasca. este irelevant daca era infundata putin si anterior sau nu, iar asta ca daca a fost accident sau nu este culmea culmilor, insa probabil multa lume le-a dat inainte megateapa si acum sufla si in iaurt, dar trebuie sa dovedeasca acea fauda si lipsa vreunui accident.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

pot sa spuna sec ca nu se potrivesc declaratiile sau datele? sau trebuie sa aduca si probe/argumente? sa-i dau in judecata sau sa ma adresez csa?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Da,pot sa-ti spuna ca nu se potrivesc datele sau declaratiile,te inarmezi cu un avocat si incepi procedura de recuperare a banilor sau de reparare a masinii,ai grija insa ca e cuvantul tau impotriva cuvantului lor,ei mai au avantajul ca au un inspector de daune angajat cu acte ce atesta ca stie cu ce se maninca un accident si un jurist,la randul tau ai soferul care a provocat accidentul de partea ta dar trebuie sa te asiguri ca nu te vinde pe traseu cand vede ca-l tarasti prin tribunal.Daca totul este real nu au cum sa va incurce,altfel e greu de tinut pasul cu ei.Succes!!!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

am sunat azi la service si am fost informat ca asirom a dat acceptul de intrare in reparatie. a durat o luna toata investigatia. bine ca s-a rezolvat

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!