Jump to content

Garantie Seat 4ani(prelungire 2 ani pentru masinile in garantie)


sandman84
 Share

Postare recomandată

Se pare ca multa lume nu stie, si cred ca este util pentru multi. Seat a introdus garantia de 4 ani pentru toate modelele sale, si posibilitatea prelungirii garantiei pentru masinile care sunt fabricate/livrate dupa 1 ianuarie 2010 contra unei sume de bani. Puteti prelungi garantia la orice dealer.

Din pacate eu nu ma incadrez deoarece masina mea a fost livrata pe 22 decembrie 2009.:( dar nu am avut probleme si sper sa nu am. Oricum, e bine sa o ai.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Bine de stiut, chiar ma gandeam daca nu fac si Skoda/Seat aceeasi modificare asupra garantiei ca si VW. Daca la VW am citit cateva articole despre asta, la Seat chiar nu s-a facut nici o informare, nici macar pe siteurile dealerilor.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

ba da, a aparut ceva, dar inca nu e promovat asa bine. oricum, este si o campanie, dealerii ii suna pe cei care se incadreaza pentru extinderea garantiei.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Am vazut si eu acum pe site-urile dealerilor Metrotehnica si Alto Syncro. Un motiv in plus pentru a nu trece la VW, din punctul meu de vedere.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Am primit mail,plus am fost si sunat de catre dealer in legatura cu extinderea.Costa 310 ero cu TVA cu tot,valabil pana la sfarsitul lunii martie.Cred ca voi opta pt.prelungire,termenii raman la fel ca si pt. primii doi ani.Mi se pare un pret bun.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

La calitatea la care a ajuns concernul VAG are nevoie de o prelungire a garantiei, poate suna putin ironic insa testele si clasamentele pe aceasta tema arata cat de nefiabile au ajuns aceste masini.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Si eu zic ca merita pretul. Despre fiabilitate n-as putea sa ma pronunt, masina mea s-a dovedit a fi foarte fiabila, insa face parte din alta generatie. Clasamentele de fiabilitate nu sunt 100% obiective, nu le-as lua in calcul in decizia de achizitionare a unei masini. Totusi, 4 ani garantie in loc de 2 suna mult mai bine si iti cofera ceva siguranta, desi nu multe componente ale masinii intra sub incidenta garantiei.

Modificat de cristian
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Nu e vorba de pretul platit doar pentru extindere, ci si pe termen lung, cu reviziile + materialele luate de la reprezentanta.

Pentru problemele serioase si scumpe, vor cauta nod in papura sa scoata inafara garantiei, tipic romanesc.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Eu nu pot generaliza, atata timp cat am avut mai multe experiente placute decat neplacute cu service-urile autorizate Seat, Skoda si VW la care am fost cu masina. Reviziile si materialele nu sunt neaparat mai scumpe, din punctul meu de vedere reflecta diferenta de calitate fata de piesele de producator.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Iti dau 2 exemple. Castrol Edge 5w30 Longlife III 91,76lei la reprezentanta. In alte parti, acelasi tip de ulei 43 de lei.

Am luat masina de la revizie, capacul motorului era cu ulei pe el in jurul busonului, de parca au turnat din avion. Piesele OEM de calitate nu le contesc, dar si asa se pot comanda la diferite firme exact dupa cod si la preturi mai mici. Macar de ar fi mecanici priceputi, insa ma tem ca nu a asa.

Poate e la Seat altfel.

Modificat de The_Ego
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Toate service-urile autorizate au acum oferte pentru schimb de ulei, amortizoare, acumulatori, etc. Nu mai sunt preturile mari de acum 3-4 ani, pentru ca au inteles ca isi pierd clientii daca continua asa. Pe mine schimbul de ulei m-a costat 260 RON, inclusiv manopera si filtrul de ulei, cu ulei Castrol 5w30 normal, nu Long Life. Problema cu uleiul turnat din avion tine strict de mecanici si de motivarea acestor de catre sefi, nu are legatura strict cu marca masinii. Mie intotdeauna mi-au sters capacul de motor de praf, spalat cu solutie, sters ultima picatura de ulei cursa pe langa buson.

Diferenta de calitate intre piesele OEM (produse tot de producatori, insa la alte standarde de calitate) si piesele de schimb non-OEM (produse de producatori de piese) exista, cauta pe forum, sunt multe topic-uri. In plus, si eu am observat diferenta, asa ca operatiunile importante le fac intotdeauna la service autorizat. Prefer sa beneficiez de expertiza unor mecanici care merg periodic la calificari si stiu ce sa foloseasca pentru a schimba componentele masinii.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 1 year later...

Se mai poate prelungi garantia? Mai este valabila oferta?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!