Jump to content

Citigo - impresii, pareri etc.


nsm
 Share

Postare recomandată

octavia 4ever

am intrat ieri intr-un citigo rosu , 4 usi , volan piele , jante aliaj . costa 9000 de euro ... enorm de mult pentru o masina foarte mica nu mi se pare mai spatioasa decat un matiz si nici calitatea materialelor nu mi se pare superioara . daca ar costa un 7000 de euro ar merita .

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 4 weeks later...

Comparatia cu Matizul este fortata( la matiz nu ai airbag-uri, nu ai ESP, nu ai jante aliaj, nu ai volan piele si probabil ai 1-2 stele la testele de impact ) - pretul de 9.000 EURO pt ceea ce doresti tu este un pret absolut normal si firesc raportand la concurenta reala ( 107, Aygo etc ) . Ia-l fara volan de piele si jante si probabil o sa coste 8.000 EURO :)))) .

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 1 month later...

Am configurat un Citigo pentru ca o am in vedere ca a doua masina, pentru oras. Cu dotarile pe care eu le consider necesare si cu cutie de viteze automata, pretul final e putin peste 10.000 Euro. Cei care au spus mai sus ca masina e scumpa ar trebui sa se uite la concurenta directa, la dotari si optionalele oferite pentru aceste modele:: C1, Aygo, 107, etc.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

costa 9000 de euro ... enorm de mult pentru o masina foarte mica nu mi se pare mai spatioasa decat un matiz si nici calitatea materialelor nu mi se pare superioara . daca ar costa un 7000 de euro ar merita .

Da? Ia uite-aici preturi de Toyota Aygo. http://www.toyota.ro/Images/Aygo%202012_Mar22_tcm420-1017882.pdf

Absolut comparabile. M-am uitat la cel mai ieftin model, Citigo Active 3 usi versus Aygo Terra 3 usi. Si Aygo e la oferta!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Si Citigo o sa fie la oferta, de fapt oferta depinde de capacitatea fiecaruia de a negocia pretul de achizitie.

Totusi, exista oferte destul de bune si la Fabia, daca nu se vrea neaparat o masina de 3.5 metri.

Modificat de cristian
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 4 years later...
  • 4 months later...

920170624_124345.thumb.jpg.41b3d76dd5ce809ab8c63315b37b694b.jpgBuna ziua!

Redeschid acest topic in care nu sa scris de mai multi ani, pt ca azi am intrat in posesia unui astfel de model ca a doua masina in familie.

In speta, este vorba de un "Monte Carlo" in doua usi si rosu, 75 cp care are in plus fata de modelul listat climatronic, maxidot, jante pe 16( plus roti complete cu jante aluminiu negre de iarna) , trapa panoramica, tempomat, pachetul comfort oras, franare de urgenta pana la 30km/h, senzori ploaie si lumini, drive&fun pt smartphone... si chiar nu-mi dau seama acum daca mai are ceva sotia pus acolo

pret final 16610€

 

 

 

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

@blue_eyed: Salut, foarte faina alegerea :) 

Ceva mai multe poze ? Mai ales ca e Monte Carlo, deci ai ce sa pozezi :) 

Interiorul cum e la Monte Carlo ? 

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Prima impresie dupa o zi la dispozitie. Surprinzator de mare la interior. Eu am 1,82 si ma incadrez fara probleme in fata, stau chiar lejer, in spate cred ca doar catelul mai intra. Sistemul de sunet Swing, excelent. Am descoperit ca pt iarna sunt si scaune fata incalzite iar pt plecarile in panta are si autohold... Sotia spune ca a pus niste "pachete" si ca nu-si mai aduce aminte ce si cum face fiecare

poza cu interiorul

20170629_180237.jpg

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Felicitari! Arata bine editia monte carlo iar pt oras e geniala ca masinuta. Nu stiam ca s-a pus climatronic pe citigo/up.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Si inca una de afara

20170629_193006.jpg

Multumesc

Are, cel putin asta

Sigla aia de skoda, ar fi greu de dat jos ?

Aş lua una de RS ca e pe negru si cred ca ar da si mai bine

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Masinuta e foarte tare, dar ..16.000 EUR ?! :o

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Poate omu' sta in Danemarca sau ceva tara scandinava, ca numa' acolo-s asa scumpe masinile :) am incercat sa configurez un ShittyGo pe Germania si, cu toate zorzoanele si motorul ala potent de 75 CP cu tot, un Monte Carlo depaseste cu putin 12K Euro. Pana la 16K mai e un +33% :)

LE: my bad, acum am vazut numerele de Siegburg. La 16K a fost jaf pe fata.

Modificat de Vizitator
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Domnilor, va rog sa discutati in niste zone rezonabile si sa evitati atacurile la persoana. Nu de alta, dar e pacat.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Acum ca ban-ul a expirat pot sa raspund.

Deci: @CristiALF astea sunt preturile in D. Varianta asta de Monte Carlo 75cp si Green tec pleaca de pe la 12350€, daca mai pui pe ici pe colo cate un abtzipild ajungi la pretul asta foarte usor. Nu stiu ce a configurat domnul de mai sus dar in mod sigur nu ceva pe www.skoda.de

Asa cum spuneam si in poustul de a fost sters, nu pretul este panica. Pe noi nea interesat in mod prim rata lunara mai ales ca nu am dat niciun avans, dupa cei 4 ani masina merge inapoi la dealer. Calculul a fost simplu: decat o teapa de prin anii 2000 care tot costa 3-4 mii, mai bine o masina noua cu garantie. In cazul ca cineva nu se descurca cu configuratorul de pe site-ul de mai sus atasez doua poze si fac mentiunea ca "ab" inseamna "de la"(tradus cu google)

Screenshot_20170630-221527.png

Screenshot_20170629-220035.png

Modificat de blue_eyed
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 2 weeks later...

Deci.. dupa o saptamana de condus zi de zi( am lasat A4-ul in garaj) revin cu impresii, masinuta are deja 1100km.

In oras, fara reprosuri, intra aproape oriunde. Vizibilitate excelenta, confortul la volan.. na, cat se poate de la o masina din clasa asta( imi lipseste suportul cotului dintre scaune de exemplu), climatronicul isi face treaba foarte bine fara a afecta prea mult performantele motorului( si asa destul de limitate da nu prea il simti). Pe "scurt" masina chiar fășneata daca nu schimbi vitezele prea repede. Conexiunea cu telefonul excelenta, fara reproș, butoanele sistemului intuitive si rapid de accesat. Navigatia din soft transferata pe mobil impecabilă. Un repros as avea aici poate ca na... nu pot reda un cd, existand doar slot de card sau mufa pt auxiliare( poate sunt eu un pic in urma). Ca idee generala, pt oras... impecabila, de altfel asta a fost si scopul creeri acestor modele.

Pe autobahn, ruleaza fara probleme la viteze de 110-120km/h ducand chiar mai mult , dar asta e zona de comfort acustic. De pe la 80km/h urca greuț. Tempomatul un pic ciudat, necesita doua apasari pt a prelua viteza de croazieră dorita( nu stiu dc), iar atunci cand esti in acceleratie si apesi butonul ca sa setezi viteza, tempomatul preia accelerarea si urca viteza si tot urca pana apesi reset, ciudat... ciudat tare... in rest relativ ok, te poti obișnui. 

Dupa 1100km parcursi mixt, consumul sa stabilizat( pe bord) la4.8l/100km(start/stop permanent activ)

Singura problema pana acum, sotia credea ca e masina ei, :)) , chiar imi face placere sa merg cu bombonica asta

Modificat de blue_eyed
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

S-o stapinesti sanatos! Pentru distante scurte/medii este minunata. Pe autobahn insa...

Referitor la tempomat, n-am prea inteles... dupa ce ajungi la viteza dorita sa apesi  butonul de jos (Set/-). Daca frinezi, si vrei sa reiei viteza setata anterior, apesi butonul de sus (Res/+). Faci asta si nu "lucreaza"?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Multumesc!

Idea era(intre timp si-a "revenit" lucreaza normal acum) daca eram in accelerare si ajungeam la 110km/h si vream sa setez ca si viteza de croaziera 110km/h si apasam Set... masina accelera incontinuare de capul ei( am lasat-o odata pana la 140km/h), acum e ok, dai click-ul pe buton si preia cea ce comanzi si nici nu mai necesita doua apasari ale butonului pt setare. Nu stiu dc insa daca reapare chestia asta voi merge la service cu ea.

 

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 2 years later...

Buna ziua tuturor,

Am un citigo e si as vrea sa cumpar niste jante pt iarna, nu prea stiu ce modele se potrivesc pentru acest model, poate ma puteti ajuta cu o lista cu dimensiunile potrivite pt CITIGo electric.

Va multumesc anticipat,

 

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!