Jump to content

Merita masina ?!


Alex_eID
 Share

Postare recomandată

mai are 110CP. eu zic ca e ok . problema este ca o simt cum se gatuie !!! pleca in tromba si pac parca i se pune un nod. praca da si inapoi!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

cauza depistata!!! Am decuplat debimetru ala si trage bine ! Acum intrebarea mea este?! Ce rol are piesa aia! De ce sa o schimb daca se tot strica!? O sa traga mai bine masina cu ea in stare de functionare normala?!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Piesa aia ii spune motorului cat aer are => cata motorina poate sa bage. O sa traga mai bine daca o schimbi (mai bine decat trage cu debitmetrul decuplat) si stai linistit ca nu se strica din luna in luna, nici macar din an in an :huh:

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

doar ca nu va reflecta cu adevarat cantitatea de aer reala.. si daca ai probleme cu admisia de aer va scoate fum, si probabil ca pt. performante extreme ( consumul cel mai bun si putere maxima ) iti trebuie debitmetru bun

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

:angry: filtrele de aer IMBACSITE duc la deterioararea debitmetrului (in romania :blink: )

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Fratilor azi masina a ramas peste noapte la MIDOCAR!!!

Am bagat-o la schimbare filtre, ulei, debimetru, reparatie lumini interioare care nu se aprindeau + o problema la viraj maxim drapta sau stanga un usor scartait.

Am facut comnda de kit distributie + pompa de apa + transmisie (cred ca se refera la curea). Doara ultimile piese m-au costat 14.000.000 lei. Restul sa vedem!!

Am o frica groaznica legata de ce i s-ar putea intampla masinutei cat sta la nemancatii aia!!! E ultima oara la midocar pentru ca palteste vanzaztorul ! De acum nu o mai duc acolo macar ca sa dorm eu linistit noaptea!

Va mai tin la curent !!! vin si pozele

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!