Jump to content

Curatati-va contra-aripile!


toni
 Share

Postare recomandată

Cum sa le etansezi? pai apa de pe parbriz si mizeria de sub plasticul ala de la baza parbrizului toate se scurg pe acolo si chiar e ok sa cureti bine de tot, deoarece exista la baza pragului un spatiu intre pasajul de roata care permite scurgerea apei/mizeriei. Cum sa pui silicon? aia ar insemna sa tii acolo cu forta toata apa adunata.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 3 months later...
Nenciu Victor

Am curatat si eu astazi , dar fara sa vreau ... Aveam semnalizarea pe partea stanga aburita , mereu cand spalam sau ploua , intra apa sau se facea condes si am lipit cu superglue sa etansez cele doua plastice si sa vad daca problmea persista ... Cand am scos semnalizarea , am introdus o lanterna prin acel orificiu , fiindca mi s-a parut ca vad frunze ... Asa si era , am bracat rotile si am desfacut carenajele ... Ca in primul post de pe topic era si la mine , dar doar pe partea stanga , pe dreapta era mult mai putin noroi si nici o frunza ... nu prea imi explic cum dar in fine ... Legat de scurgerile de la baza parbrizului , la mine la Bora , cel putin asa am observat , cand am spal parbrizul ( operatiunea am facut-o de doua ori ca sa fiu sigur ) apa dupa parbriz se scurge sub masina undeva mai spre portiera , nu in dreptul unde e prinsa aripa ( nu stiu cum se numeste zona aceea ) ... Deci normal pe acolo nu ar trebui sa curga tot ce se aduna la baza parbrizului ? Sau e o inginerie de-a constructorilor pentru a preveni infundarea scurgerilor ... 

La rotile din spate de exemplu pe unde intra mizeria ? Normal nu trebuie sa intre , nu ? Doar ce sare din mersul masinii , ca sa strangi un kilogram de pamant acolo , trebuie sa mergi prin desert :)) ... Nu e cam ciudat , cum unii spuneti ca e mizerie si in carenajul rotilor din spate ... Eu cel putin nu am vazut nici o scurgere .... 

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

10 hours ago, Nenciu Victor said:

 dar doar pe partea stanga , pe dreapta era mult mai putin noroi si nici o frunza ... nu prea imi explic

din cauza constructiei grilei, pe dreapta nu ai grilaj.

plus, miscarea stergatoarelor duce apa pe partea soferului mai mult.

de aia la roata dreapta ai mai putina mizerie vs roata stanga.

 

pe spate...nu ai stergatoare si ai contra-aripi deci nu ai mizerie.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 1 month later...

Sa va curatat bine de frunze zona din compartimentul motor din dreptul aripilor. Eu am tinut masina in garaj de la ultima curatare si asa mult s-a adunat intr-un 1an+ doar cat a stat pe afara in vacante, sau cat am fost in Ro. Frunzele se aduna la mine fix inspre parbriz, in spatele balamalei care tine capota. Pot fi scoase cu ceva lung, degetele nu incap acolo.

Partea asta dupa ce se umple cu frunze, incep sa cada jos in aripa, deasupra pragului, si rugineste in timp.

 

 

IMG_20190715_160639.jpg

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!