Jump to content

FIY: discounturi la piese originale practicate de catre reteaua de dealeri Skoda din Romania


BLiTZ
 Share

Postare recomandată

In perioada 2011 in reteaua de dealeri Skoda este in derulare o promotie de discounturi semnificative la piesele si accesoriile originale, dupa cum urmeaza:

-pentru auto fabricate in perioada 2004-2006: discounturi intre 12-25% pentru elemente de directie, rulare frana, suspensie SI consumabile (filtru ulei etc) insa DOAR daca montajul se face in service din retea

-pentru auto fabricate pana in 2003: discounturi intre 12-25% pentru piese (nu se precizeaza care, va trebui sa intrebati) montate in reteaua de service-uri autorizate SAU pentru piesele cumparate direct de la tejghea.

Pe langa cele de mai sus pe la dealerii din reteaua noastra mai sunt si alte promotii, de ex. la inlocuirea kit distributie, la placute frana etc etc.

Am vazut cu ceva vreme in urma un astfel de pliant si am zis ca este bine sa postez aici (chiar si alti useri au propus treaba asta) ca sa cunoasteti aceste lucruri si sa puteti cumpara in cunostinta de cauza. Nu ezitati sa consultati voi insiva pliantele prezente in showroom-urile in cauza la dept. piese-accesorii.

Daca sunati sa intrebati dealerul local e bine sa aveti la indemana seria de sasiu a auto.

Cheers!

Modificat de BLiTZ
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!