Jump to content

New Beetle - the new one


broskana
 Share

Postare recomandată

  • Replies 119
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

  • Alex.C

    15

  • Rave

    14

  • The_Ego

    13

  • vlpix

    8

Top Posters In This Topic

Posted Images

Nu stiu daca ati vazut pozele spion, aici sau aici.

Insa mie mi s-a parut nereusit design-ul exterior comparativ cu versiunea anterioara.

Sunt curios daca chiar asa va arata.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Mda, m-am uitat pur si simplu la prezentare, fara nici un "Oau" din pacate! A durat putin si nimic palpitant...

Ceea ce nu mi-a placut deloc sunt farurile cu 'diamante' (precum modelele de la Audi) - mi se par foarte potrivite pentru 'fetite cu fundite', deci iar au sanse mari sa se indeparteze de targetul masculin pe care l-au dorit la New Beetle actual.

:nono:

post-14614-0-40003700-1303138266_thumb.j

post-14614-0-96389100-1303138269_thumb.j

post-14614-0-83359300-1303138273_thumb.j

post-14614-0-35058700-1303138278_thumb.j

post-14614-0-77047200-1303138282_thumb.j

post-14614-0-43071000-1303138286_thumb.j

post-14614-0-83585700-1303138290_thumb.j

Modificat de broskana
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru mine e 'Oau'. Mi se pare muuuuuuult mai reusit decat vechiul model. Pana una alta asta e si scopul. Un mare plus de la mine :icon_thumright:

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Si mie imi place cum a arata. :cool:

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Mie mi se pare o masina mult mai matura din toate punctele de vedere, incepand de la design care nu mai este asa rotund. Este un lucru bun din multe puncte de vedere: in primul rand spatiu mai mare in spate si in portbagaj (care intre noi fie vorba, la Beetle a fost o problema-.. nu-mi prea place cum suna "a fost" :D ), aerodinamica mai buna (consum si zgomot la rulare mai mici) si acum se poate spune de o masina unisex fara nici o retinere. Imi place foarte mult interiorul si ma bucur ca nu s-a mers pe un design a la Golf, s-a incercat sa se pastreze o nota aparte pentru Beetle. Un lucru imi pare rau ca nu s-a pastrat: vaza, facea parte din specificul lui Beetle. Oricum arata bine, chit ca s-a hotarat folosirea controversatelor leduri care, din cate am inteles, lumineaza mai bine decat xenonul. Privita din fata mi se pare ca seamana mult cu Porsche 911, iar asta e foarte cooooool :D

Sa speram ca si perfomantele sunt mai bune. In opinia mea cea mai buna alegere ar fi 2.0 TDI cu DSG.

Abea astept sa apara si in Romania. M-as baga la un drive test. :)

Niste filmulete (sper sa nu fie considerata reclama):

http://www.automarket.ro/stiri/primele-imagini-oficiale-ale-noului-volkswagen-beetle-37493.html

Modificat de LauCalin
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

E chiar OAU. Arata intr-un mare fel :)

daca ar face-o si 4 motion cred ca ar rupe piata :D

Va pupa tata si :Driver: Safe

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Este super reusit ! :icon_thumright: Acum sa vedeti kit-uri de design exterior pe banda rulanta ce o sa-i scoata diferiti tuneri :lol:

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

e frumos...:)

mai era un topic pe subiectul asta...

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Hmm... la inceput vazand-o alba... mi s-a parut ca stopurile spate sunt extraordinar de urate... apoi in culoare rosie cu jantele de 19" mi-a placut, interiorul, in afara de navi mi se pare super fain... navigatia mi se pare in plus si patrata....

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Salut.

Dragi colegi, terminati cu prostiile: ca nu stiu care masina e de femei si nu stiu care e de barbati! Depinde de fiecare cum isi accesorizeaza masina (uitati-va la poza "brotacului" meu si o sa ma intelegeti ;) ). In tarile civilizate fiecare isi alege masina care ii place si si-o poate permite, in schimb la noi am vazut de ex destui barbati (care merg la sala, se penseaza si se epileaza peste tot) cu audi tt roz sau femei ("bine barbat") cu land rover sau mercedes g class negru mat iar altii spun ca nu are importanta cum iti accesorizezi masina, ca oricum new beetle e de femei.

In fine nu stiu de ce ma mai mir, ca la noi romanul e bun la toate, suntem cei mai destepti si mai frumosi, dar pana la urma la o analiza mai amanuntita Romania e o tara superba, pacat ca e locuita.

Daca se simte cineva jignit imi cer scuze, e parea mea si mi-o pastrez!

Acum revenind la subiect: interiorul arata f frumos, consola centrala avea nevoie de o modificare, ca sa incapa o navigatie auto 2-din (la cele cu ecran "rabatabil" se duce acel mecanism de la drumurile "bune" de la noi si de la utilizare), sa puna climatronicul si ceasurile suplimentare, dar blocul de lumini e prost amplasat in spatele volanului (asta pt cei care nu folosesc masina doar in weekend -> parerea mea) -> la o privire din "avion". Cea mai importanta treaba o sa ramana fiabilitatea, care o sa se vada in timp -> poate ca unii nu sunt de acord cu mine pt ca masina a devenit ca si "hartia igienica", dar oricum masinii cum se faceau nu se mai fac (masinuta mea e din 2002 si la mine nu sunt "greieri").

Sa nu luati toata "vorbaria" mea de mai sus ca in povestea cu strugurii acrii, ca daca as avea fondurile necesare as lua una noua.

Iar cea mai importanta treaba de care vreau sa va scriu e: cum adica gandac? si la o cautare pe un dictionar online cunoscut, observ ca nu sunt "prost de geaba": "beetle - maşină Wolkswagen (tip broscuţa) [arg.]". Hai ca buburuza ar mai merge, dar gandac? si era vorba si de unul rapid :lol: -> e ca si cum ar incepe jaguar-ul sa faca reclame cu o pisica (e tot felina, dar nu e acelasi lucru).

Lasand la o parte tot, sa nu se ia comentariul meu ca unul acid la adresa cuiva de pe forum! E o simpla parere.

Da @Georgik - mai era un topic, dar ne-a luat valul.

@LauCalin - exista si leduri care vad la distanta (sunt f scumpe, cel mai ieftin costa 136ron/bucata), dar nu sunt implementate in industria auto inca (gaseti lanterne doar); cele de care vorbesti sunt de apropiere si nu vad mai bine ca xenonul -> poti sa incerci si tu, eu am drl cu led de 1 an, dar seara nu pot sa merg doar cu ele ca nu vad nimic (trece automat pe xenon la imbinarea dintre zi noapte ca sa vad ceva).

Modificat de h0m3s1ck
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

din lateral arata ca un tip cocarjat. dar interiorule foarte misto. stopurile imi plac. fata e cam la fel cu modelul vechi. sper sa se vanda mai bine decat modelul anterior care nu prea a prins la public.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 1 month later...

Salut.

Mai am ramas "sucit" ;) :D !

Vreau sa spun ca asta m-a ajutat sa raman asa ->

Bine ca sa recunoasc -> poate eram "sucit" dinainte :blah: :)

Iar piesa e tare rau de tot ->

Se potriveste mult mai bine decat cea din reclama cu gandacul, chiar si la titlu: Walking On A Dream

Si imi retrag cuvintele de mai sus legat de masinuta asta din 2011 cu posibilitate de cumparare 2012, e pur si simplu (chiar daca seamana cu un porsche) superba!

Sper sa va placa si voua!

O zi superba!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

nota 20+ pt postul de mai sus .

m-am indragostit

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Usile nu au rame. cooool :D

Dar capota motorului nu are un brat hidraulic pentru ridicare, ca portbagajul, ci o simpla bucata de metal. Ca la masinile de acum 15 ani, ceea ce mi se pare naspa. Daca s-a hotarat sa nu aiba brat hidraulic ma gandesc ca poate nu toate Beetle-urile au. Al meu are. :scratch:

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Salut.

Hai sa nu inducem oamenii in eroare: i se spune in engleza gas-filled strut = telescop umplut cu gaz (din cate stiu eu -> aer comprimat), deci nu este hidraulic (pentru ca nu are lichid in el). Tipul acesta de deschidere a capotei a fost luat de la golf IV si din ce am vazut eu, din 1998 si pana acum in 2011, toate new beetle au acest telescop.

Numai bine.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Salut.

i se spune in engleza gas-filled strut = telescop umplut cu gaz (din cate stiu eu -> aer comprimat), deci nu este hidraulic (pentru ca nu are lichid in el).

Ai dreptate, imi cer scuze. Oricum tot aiurea mi se pare... adica vorbim de o masina care nu e tocmai ieftina, e shick... adica nu e un simplu Polo.

Ceva de genu am si eu la Beetle. In stndard nu are geamuri electrice, in schimb are ESP si jante de aliaj, dotari care sunt aproape 1000 de euro. Si in cazul asta chiar asa de mult crestea pretul daca puneau standard si niste geamuri electrice de 15-200 de euro?! Mai mult si fostul proprietar a facut o miscare "inteligenta": a comandat trapa de 900 de euro si s-a zgarcit de 150 de euro pentru niste geamuri electrice...

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Salut.

Nu trebuie sa-ti ceri scuze! Nici eu nu stiu multe si nu am stiut multe lucruri ;) .

Intr-un fel esti norocos pt ca e un lucru in minus care sa crape -> la cele cu manivela nu ai nimic electronic.

Daca stai si te gandesti, sunt niste lucruri care tin de confort si nu sunt scumpe si totusi nu se regasesc la marea majoritate a variantelor de new beetle; in strainatate, din cate am vazut eu, sunt destui care se grabesc sa ia masina chiar daca respectiva nu are toate dotarile, deoarece ei le schimba destul de des si atunci cand li se pune pata nu mai au rabdare.

P.S. daca esti curios poti sa-ti pui geamuri electrice -> s-ar putea sa gasesti la dezmembrari tot ce-ti trebuie sau sa cauti pe net un kit: http://www.a1electric.com/vw.htm

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 2 months later...

Salut.

Am mai gasit niste poze cu detalii.

Daca sunt persoane care le-au mai vazut, imi cer scuze daca v-am pierdut timpul liber.

Numai bine.

post-26058-0-75588300-1316018722_thumb.j

post-26058-0-33916500-1316018730_thumb.j

post-26058-0-48992700-1316018736_thumb.j

post-26058-0-97714300-1316018742_thumb.j

post-26058-0-09131000-1316018749_thumb.j

post-26058-0-09259900-1316018755_thumb.j

post-26058-0-50506900-1316018855_thumb.j

post-26058-0-58350200-1316018856_thumb.j

post-26058-0-52991600-1316018857_thumb.j

post-26058-0-47351800-1316018858_thumb.j

post-26058-0-09127100-1316018859_thumb.j

post-26058-0-09049500-1316018860_thumb.j

post-26058-0-18757900-1316018861_thumb.j

post-26058-0-81154200-1316018861_thumb.j

post-26058-0-42902400-1316018862_thumb.j

post-26058-0-92202900-1316018862_thumb.j

post-26058-0-66591800-1316018890_thumb.j

post-26058-0-58740100-1316018891_thumb.j

post-26058-0-58272400-1316018892_thumb.j

post-26058-0-52906400-1316018893_thumb.j

post-26058-0-54201500-1316018894_thumb.j

post-26058-0-05313700-1316018895_thumb.j

post-26058-0-18303000-1316018896_thumb.j

post-26058-0-10503500-1316018897_thumb.j

post-26058-0-64432700-1316018897_thumb.j

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 1 month later...

Au aparut deja preturile in configurator, mai putin versiunea de 2.0tsi

Sper sa ma bag saptamana viitorare si eu la un drive test cu dsg-ul :D

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Salut.

D.p.m.d.v. o veste buna!

Daca ai timp sau are cineva timp si chef, sa intrebati (va rog) de cand incepe test drive-ul. Din pacate momentan eu stau f prost cu timpul liber si nu pot ajunge pe la volkswagen.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Si eu mi-am zis ca trebuie sa fac un drive test, insa nu stiu cand voi avea timp. Saptamana viitoare mai mult ca sigur nu.

Sunt tare curios sa o conduc mai ales ca multi zic ca este o devarat evolutie fata de fosta generatie in privinta tinutei de drum, tinuta care la Beetle mi se pare una dintre cele mai bune dintre masinile pe care le-am condus, evident la nivelul asta de pret si pretentii. Si am condus cateva. :)

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • loghy a închis acest topic
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!