Jump to content

Probleme Scaune


hallucinogen
 Share

Postare recomandată

Salutare,

Am un new beetle En Vogue 2002

De ceva timp incoace scaunul dreapta in timpul mersului se "zgaltaie" in mers. Poate anii masinii isi spun cuvantul habar n-am dar poate exista o solutie.

Pe langa asta tot un zgomot foarte enervant se aude si de la torpedou !!

Se poate face ceva in privinta asta ? A mai patit cineva ceva de genul asta ?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Salut.

Datorita drumurilor foarte bune de la noi si probabil de la curatatoria unde iti faci interiorul la masina, exista posibilitatea sa fi slabit niste suruburi sau mai rau sa se fi rupt ceva de la mecanismul de rabatare a scaunul sau de dat fata spate.

Iti atasez o schema de montare, demontare scaune fata.

Legat de torpedo, posibil sa fie un surub destrans sau in urma diferitilor mecanici "grijulii" sa fie vreun surub cazut prin spatele plasticelor sau chiar sa miste ceva prin torpedo :lol: .

Iti atasez si o schema de montare, demontare a bordului in intregime.

Sper sa-ti fie respectivele materiale de ajutor!

O zi frumoasa.

BeetleFRONTseat.pdf

DashDisassemble.pdf

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Inca o data multumesc pentru ajutor h0m3s1ck

Am fost la un service cu ea si mi-au spus ca nu am ce sa fac in privinta zgomotului - si ca in cel mai rau caz sa schimb scaunele sau sa le iau de la dezmembrari. "Domne scaunele si-au facut joc in sina si n-ai ce sa le faci"

In legatura cu torpedoul cand il tin impins cu masina nu se mai aude nimic. O fi ceva inauntru dar nu pot sa imi dau seama. Este foarte enervant zgomotul de imi vine sa dau jos torpedoul cu totu` si sa merg fara.

Nu dau si eu de un tip priceput sa se priceapa sa imi repare toate problemele astea :(

Multumesc pentru materiale ;) o seara frumoasa

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Sa fie cu folos si sper sa pot ajuta si alta data!

In legatura cu jocul facut -> eu cred ca se poate face, dar trebuie un meserias serios care sa vrea sa te ajute.

Din pacate nu stiu pe nimeni de "profil" in Bucuresti, doar in Transilvania -> dar in B am vazut si cele mai "frumoase" executii, numai ca la voi e si cea mai scumpa mana de lucru!

Sa auzim numai de bine.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 5 years later...

Recent, am inlocuit scaunele si bancheta la Broasca si, spre surprinderea mea, daca rabatez scaunul de la sofer, la revenire nu se mai blocheaza in pozitia de jos ci are tendinta de a se ridica pe verticala. Nu l-am demontat din nou sa ma uit care ar fi defectul, de fapt sa-l caut. Daca a mai patit cineva si a remediat si poate sa-mi dea un indiciu despre partea cu defect, i-as fi recunoscator. M-ar scuti de niste timp pierdut cu cautari. 

Multumesc !

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 2 years later...

Cu respect, va salut!

Am in atelier un VW Beetle, pentru curatenie (detaliata). In masura in care pot, mai repar mici defecte estetice sau mecanice. La aceasta, am gasit parghia de rabatare scaun pasager dreapta intr-o pozitie "nefireasca" 🙂 (vezi foto atasat). Nu coboara/nu se aliniaza in masca suport, desi functioneaza/rabateaza corect(!). Am incercat sa-i caut (putin fortat) o pozitie in care sa revina in pozitia corecta (identica cu cea de la scaunul soferului) fara rezultat. Ma tem sa fortez prea tare. Aveti idee cum as putea remedia problema (scaunul/scaunele va/vor fi demontat/e pentru curatenie detaliata)?

IMG_20210403_192112.jpg

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Update: am reusit! De fapt, de la manevrarea insistenta a manerului, acesta iesise de pe tija metalica iar proprietarul (ca un meserias :) ) o infipsese rasucita la 180 de grade...

Tot incercand sa vad ce si cum, am ramas cu ea in mana! Am pozitionat-o corect si acum e ok. Tinand cont ca e improbabila si foarte costisitoare o reparatie a unui asemenea ansamblu, am decis sa pun si putin adeziv in tija, incat sa nu mai iasa altadata.

Multumesc pentru gazduire! Toate cele bune!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!