Jump to content

 Funcționarea acestui site este susținută de cele 3-4 firme ce afișează bannere între posturi. Ar fi o plăcere pentru noi dacă ar fi adăugat site-ul nostru în lista de excepții ad-block. Ne-ar ajuta foarte mult susținerea acestei comunități. Promitem și veți vedea că nu avem reclame intruzive și nici deranjante. Mulțumim! :) 

h0m3s1ck

DIY cod pin (SKC 4 cifre)

1 postare în acest subiect de discuţie

h0m3s1ck

Salut.

Deschid acest topic, pt a da o mana de ajutor tuturor celor care au nevoie sa readapteze cheile la imobilizatorul masinii sau au nevoie sa-si faca o noua cheie, din divese motive (care nu fac parte din acest topic si deci nu vor fi discutate aici!).

In atentia celor care doresc sa-si faca o noua cheie: trebuie copiata lama si formatat cipul (transponder) care se potriveste la bord Magneti Marelli de new beetle (cred ca e vorba de id48) ->nu este suficienta cumpararea unui cip, vandut gol de cele mai multe ori, deoarece acesta nu va fi recunoscut de imobilizator!

Download-ati tutorialul de mai jos, urmati cu atentie pasii si dupa ce aveti codul intrati pe: http://www.ross-tech.com/vag-com/cars/key-matching-4digit.html pt procedura de readaptare a cheilor iar in situatia in care se face o noua cheie cu telecomanda (la masinile care vin din fabrica cu inchidere centralizata pe telecomanda tip briceag) mai puteti intra pe: http://www.ross-tech.com/vag-com/cars/vw-remote-matching.html .

Daca prin ce am postat incalc vreo regula, atunci rog un moderator sa stearga acest topic si imi cer scuze -> nu am intentii "negative". Am ruganintea catre un moderator sa faca lock topic, daca se poate -> totul e verificat de mine si functionaza 100%.

Sper ca am fost de folos. Va doresc o zi buna.

P.S. Acest tutorial este valabil doar pentru vw new beetle si audi tt cu bord Magneti Marelli M73!

Tutorial SKC new beetle - TT.pdf

Modificat de h0m3s1ck

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.

  • Activi pe această pagină   0 membri

    Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.

×