Jump to content

Porsche Bucuresti Vest 2 (PBV2)


falken
 Share

Postare recomandată

Experienta mea de astazi: La masina din semnatura, cumparata in mai, de cateva sute de km a inceput sa imi curga motorina pe la filtru (mai exact intre capac si corpul filtrului). Dupa ce am vorbit cu mai multi mecanici care mi-au zis ca trebuie inlocuit filtrul cu totul pentru ca garnitura separat nu vine m-am indreptat catre PBV2 unde s-a facut ultima revizie completa (acum 12.000 km). Toate bune si frumoase pana ajung acolo. Atitudinea celui de la receptie service foarte ciudata (un tip plin de el, smecheras etc). Ii zic ce probleme are masina si ii spun ca sper ca nu o sa ma taxeze pentru asta. Imi raspunde pe un ton ironic "depinde ce are". Ce putea sa aiba, in fine. O baga in service si un tip din service se uita la filtru scoate garnitura, mi-o arata rupta si pleaca. La 3 minute vine cu un deviz de 180 lei (inlocuit filtru+degresat). Dupa ce i-am spus ca nu platesc nimic pentru ca nu e corect ca dupa 12.000 km sa imi curga motorina, imi spune ca ce garantie are el ca nu am umblat eu la filtru si nu am ciupit eu garnitura. La raspunsul dar voi ce garantie dati pentru cei 800 de lei cat costa o revizie in loc sa o fac la nea Nelu in garaj si sa imi ia 500 de lei, imi arunca o privire ciudata si pleaca. Se sfatuieste cu tipul de la receptie si vine si imi schimba doar garnitura precizand ca e normal sa se mai duca garnitura dupa 12k km chiar daca producatorul o garanteaza 30000 datorita calitatii motorinei. I-am explicat ca motorina proasta nu poate sa ciupeasca o garnitura de cauciuc, a urmat o alta privire si apoi mi-a scos masina din service.

Concluzie: la prima impresie neseriosi, incercari sa te traga in piept, explicatii puerile, nicidecum de oameni care sunt mecanici (sau poate m-a crezut dobitoc si ca o sa ii inghit galustile). Nu recomand.

P.S. Cat stateam dupa masina am mai stat de vorba cu un tip cu un q7 care era la fel de nemultumit de prestarile lor. Preturi cat casa, si probleme direct proportionale cu pretul.

Modificat de Robertofulgos
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!