Jump to content

Sfaturi achizitie Polo 6R si 6C


bantina
 Share

Postare recomandată

Super atunci. De 10500 iti iei Polo 1.2TSI BlueMotion Comfortline, si iti mai raman bani sa ii mai pui si computer de bord si poate si proiectoare de ceata(sunt utile la viraje).

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Atunci da, este altceva :) merita polo ! poate mai obtii si un discount macar de 2-3%, incearca sa negociezi, sau macar ceva optionale in plus ! 

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Cu placere ... 10.500 EUR e suficient pentru un confortline 1.2TSI, 4 portiere ... ba chiar iti ramane ceva ... poti sa faci plinul si sa dai de baut prietenilor la majorat :)

Mult succes!

 

p.s. tichetul rabla presupune o reducere de 6500 RON din pretul masinii. Acest tichet il poti cumpara direct de la dealer cu aprox. 1500 RON, fara sa cauti tu masini vechi si fara batai de cap - iti trebuie doar o hartie la taxe locale care sa zica ca n-ai datorii acolo. Confortline-ul din oferta la 10.000 EUR include Remat+Rabla. Sau daca iti faci ceva pe configuratorul online mai poti sa scazi din pretul final cei 6500 RON (aprox. 1500 EUR).

 

p.s.2: vrei sa achizitionezi masina acum sau in februarie? Sa te interesezi de Remat ... e posibil sa fie o oferta pentru un numar limitat de masini sau pe o perioada limitata si sa nu cumva s-o pierzi pana in februarie.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Sincer, de skoda mi-e frica:

 

http://nuskoda.ro/am-iubit-aceasta-masina/

 

N-as vrea sa mi se intample acelasi lucru. Iar ibiza nu imi place deloc, am mai optat si pentru opel corsa, dar cam acelasi motor, deci nu e mare diferenta. Totusi, cu un imprumut la banca s-ar putea sa acopar diferenta de 1,000 euro si sa iau motorul 1.2 TSI, multumesc pentru sfaturi tuturor.

ste vb total de altceva...alt motor.

tocmai..ca 1.0 e motor nou..1.2TSI daca e cel pe curea..e f ok. 

 

bgd, dar sa stii ca lla VW obtii reduceri uneori mai amri ca la skoda..care se vinde mult mult mai bine... 

 

 

dar la un Polo as pune un RCD310 (are 4 boxe fata de 2), un BC, un A/C-klima..eventual...un volan/schimbatir piele..niste optiuni minime macar.

daca e asa mar eoferta la Polo..atunci merita

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Nu stiu daca o voi achizitiona pana in decembrie, deoarece nu am toti banii inca, am imprumutat o ruda si am ramas fara vreo 2,000 euro, o voi lua cand imi vor fi inapoiati banii, poate mai devreme de decembrie, dar in decembrie ii voi avea sigur. Voi merge totusi la reprezentanta si ma voi interesa de oferta, sa vad la ce pret o scot si pana cand este valabila.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Bre, scrie si tu cand esti sobru, trai-ti-ar famelia lu' matale, ca nu se intelege nimic.

:)) scuze... tastele la telefon sunt de vina. 

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Citind cele scrise mai sus am pornit aseara o discutie in urma careia a rezultat urmatoarea configuratie:

 

Polo 6C CL 1.2 TSI BMT 4 usi (din pacate oferta REMAT pare sa nu fie valabil si pentru modelul in doua usi)

Culoare flash red

Climatronic

Computer de bord Plus + Pachet Relax (senzori de parcare fata/spate, cruise control, computer de bord)

Pachet iarna (scaune incalzite,instalatie spalare faruri, duze incalzite, avertizor nivel lichid spalare parbriz)

Radio CD Composition media

Volan multifunctional piele 3 spite.

 

Astept sfaturi legate de eventuale alte dotari si raspunsul la intrebarea: duzele incalzite sunt cele pentru parbriz, cele pentru faruri, sau toate?

Avand in vedere ca masina va fi condusa de prietena mea si ca existe ceva sanse sa circule destul de mult in afara localitatilor sunt indecis in privinta pachetului asistenta sofer compus din Adaptive Cruise Control si Front assist.

Comanda va fi lansata luna aceasta.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Adaptive Cruise Control in Romania este o cheltuiala absolut inutila, cu atat mai mult cu cat masina nu va fi DSG. Personal, cred ca ACC ar trebui sa fie oferit exclusiv pentru DSG, insa mno... de 500 Euro e mult mai rezonabil sa iei pachetul de lumini si vizibilitate la 180 Euro si Privacy Glass la 220. Si raman 100 :) eventual, de suta aia eu as lua cotiera centrala fata.

 

Eu as mai bifa si o alarma la 208 Euro. Pe langa ca aduce puncte bune la asigurarea Casco, e chiar utila. Oricum, o alarma pe masina face sens si va trebui instalata mai devreme sau mai tarziu si AM+instalare, tot pe la 200 Euro duce.

 

Toate astea ar trebui sa coste cca. 13.782 Euro, daca am calculat eu bine. Ne-negociat. In banii astia, masina pare destul de OK, fara fitze gen trapa panoramica sau faruri cu LED.

As da banii astia pe un Polo? Dupa experienta avuta cu al meu, nu. M-as uita la o Mazda 2, care in fix aceiasi bani vine cu 5 ani garantie sau 150.000 km., si la Mazda se dau discounturi, nu ca la VW. In fine, nu e locul de "versus", asa ca revin: e o masina configurata civilizat, in banii aia asta as pune si eu pe ea :)

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Mda ... ok.

Pentru "aplicatia" asta nu ne intereseaza nici cotiera, nici privacy glass. Aia cu luminile ma tenteaza, dar in banii aia de i-am zis eu nu are loc inaintea celorlalte optiuni. Iar cu alarma .. .ce sa zic ... eu nu am si nici nu ii vad rostul. Dar poate ma poate convinge cineva.

 

Farurile cu  LED le-as lua pentru mine. Ma gandesc.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Iti sugerez sa nu te intinzi prea mult cu dotarile. Toti banii investiti in ele se vor pierde cand vei vinde masina. Te sfatuiesc sa iei doar ce e util, nu ce "arata bine" pt ca te vei plictisi de ele. 1200-1500 e suma maxima pe care iti sugerez sa o investesti fata de dotarile standard CL, pentru ca altfel te apropii de pretul unei jetta, si deja nu se mai merita.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

1. Corect se spune "nu mai merita". "A merita" nu este verb reflexiv in limba romana.

2. Poate nu toata lumea vrea Jetta. Poate nu toata lumea vrea Golf. Poate el are alte planuri cu Polo-ul decat doar sa se plimbe din A in B.

:) just saying...

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

1. Domnule "DEX", imi cer scuze ca am folosit o exprimare gresita, dar avand in vedere ca suntem pe un forum, pot presupune ca astfel de greseli sunt tolerate. Totusi cred ca se intelegea ideea.

2. Dupa cum probabil vezi, eu doar i-am sugerat omului si i-am pus in vedere ca va pierde mai mult la revanzare daca opteaza pentru multe dotari. Din cate stiam asta e rolul forumului, sa aflii parerea altora si in functie de aceasta sa iei o decizie.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru o utilizare de minim patru ani eu zic sa te gandesti in felul urmator: 1500 E / 1460 zile = 1.02 E/zi = 4.5 lei/zi. Daca ma gandesc ca un fumator cheltuie cel putin 12 lei pe zi mi se pare "ca confortul" pe care mi-l va aduce zilnic masina mea, prin dotarile pe care le va avea, este chiar ieftin :).

Am rugamintea sa pastram discutiile in spiritul acestui topic si sa nu mai comparam prune coapte cu piersici verzi.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

+1 vlad10 ; unii pentru asta sunt aici, sa corecteze orice chichita si sa para mai inteligenti ;

ca si dotari pt o masina din clasa ei, eu as alege climatronic + geamuri + oglinzi electr + sistemele de siguranta aferente ; echiparea CL este destul de ok ; acum depinde cati bani ai si cat iti permiti sa ii ridicu pretul, insa si mai important este daca merita toate astea si daca le vei folosi ; spre exemplu navigatia ( care o poti folosi pe orice smartphone ), jantele de aliaj ( care le poti cumpara ulterior ), pilot automat, etc…

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru o masina cu care se va merge mult pe afara, pilotul automat este de mare folos. Te disciplineaza, te ajuta sa mergi in limita legala.

 

De ce discutam despre navigatie si jante? Am zis eu ceva?

Chiar nu putem pastra discutiile astea intr-o zona strict informativa, la subiect, care sa ii ajute si pe altii care vor veni si vor citi pe aici in viitor? Nu vad cu ce ajuta sa discutam aici despre Jetta sau cat de multi bani merita bagati in optionale la un CL. Am impresia ca nu tineti cont ca in momentul de fata echiparea asta vine cu un discount de 1989 de E.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Da pt ACC si FA. Acc pt ca merge mult ext si FA poate ajuta in situatie de neatentie.
Led-uri daca nu merge noaptea si nu mergi tu cu masina atunci nu are sens. Pui banii deoparte pt retrofit pe Maur.

Modificat de The_Ego
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

ia masina pt tine/ea nu pt revanzare.

bixenonul merita pe deplin. eu l-am pus si e genial. pe 6R nu era xenon..ci bixenon ...

am mai pus pachetul cu privacy si interior negru (dar am masina alba) si RCD 310. volan piele...cu schimbator (e pacat de volanul ala de plastic..zici ca e de curierat masina)...

 

bogdan, vorbeai de mazda...dar daca tot vorbim de asta...ia in calcul si cat pierde la revanzare...ca dupa 3 ani o iei jumate din valoarea de noua... 

OT: asa ma uitam si eu la Giulietta...care de noua costa 23...dar sh dupa 1 an in Germania o iei cu 16-17..

 

duzele incalzite sunt cele de la parbriz. la faruri nu e nevoie..am si eu pachet iarna si e super. 

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Farurile alea depasesc bugetul acestei masini. Le-as lua strict pentru mine, ca sa le mut pe masina mea. 896 E pentru instalatie completa, noua, este un pret excelent.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Nu te hazarda ca poate e ceva mai complicat cu instalatia de mutat. Daca era bixenon de 6R era bolt-on sigur si stiai ce piese.

Apoi daca te apuci sa intervii asupra masinii s-a terminat cu garantia.

Modificat de The_Ego
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

@bgd_b92 & vlad10: as vrea sa intelegeti ca Regulamentul prevede faptul ca pentru a activa pe acest forum, e necesara o foarte buna cunoastere a limbii romane. Pentru faptul ca sunteti corectati nu ar trebui sa va zburliti, ci sa fiti recunoscatori, in fond educatia tuturor suporta imbunatatiri.

 

End of off-topic.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Daca iei un numar mai mare de optionale pe CL se justifica in final sa iei un HL cu mai putine optiuni, avand in final aceleasi dotari sau chiar mai multe in cazul HL.

Asa am plecat si eu in decembrie cand am comandat POLO-ul sotiei de la un 1.2 TSI CL + optiuni, apoi la recomandarea dealerului am trecul la HL + ceva optiuni, in aceeasi bani.

Cu discount cu tot am scos-o la 13500 euro. Daca te intereseaza configuratia, iti pot spune.

Modificat de CristiM
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Ehee ... am primit și eu mașinuța ... e extraordinar de faină. Vă mulțumesc tuturor pentru sfaturi, a fost o alegere foarte bună.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 6 months later...

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!