Jump to content

Golf 6 - Deschidere automata a portbagajului


Florinutzu
 Share

Postare recomandată

Codul de piesa de la inceputul topicului este actual?Adica asta 6YO 827 550 C.O sa ma duc la reprezentanta sa cumpar amortizoarele si sa stiu ce sa cer ca ma gandesc ca daca spun de Fabia poate e prea vag

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

mergi cu acesta si cu ajutorul lui, iti da codul actual, daca s-a modificat intre timp

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 5 months later...

Salut, am montat si eu zilele trecute amortizoarele de Skoda asa cum trebuie dar am observat ca atunci cand trec 2-3 zile in care nu deschid portbagajul, in momentul in care actionez butonul de deschidere de pe telecomanda se ridica doar un pic si ramane intr-un fel intepenit pana il ating putin cu mana.

Apoi daca il inchid si deschid la loc din buton se ridica complet fara nicio intarziere. Atinge ceva sau cum fac sa nu mai ramana intepenit?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 9 months later...

Salutare, 

Zilele astea amortizorul de la haion a cedat, pur si simplu copilul se juca cu haionul, inchidea-deschidea si la un moment dat am auzit cum iese gazul din el/ele si gata.

Ideea e ca m-am uitat sa cumpar altele noi, pretul ne fiind mare, doar ca ma lovesc de o problema. La codul inscris pe amortizor, 5K6 827 550 B 03S gasesc foarte multi producatori cu caracteristici aproape identice (difera 3 mm de la un producator la altul) dar si preturi intre 30 ron si 100 ron pe bucata.

Imi poate indica cineva care este producatorul mai bun. As merge pe principiul cel mai scump - cel mai bun, dar nu intotdeauna asta reflecta realitatea.

Multumesc,

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 11 months later...

Salutare, am vazut ca sunt niste kit-uri pentru deschiderea automata, si-a pus cineva de curand ? Vreau sa fac si eu modificarea si vreau sa stiu ce trebuie si de unde sa cumpar. 

Multumesc 

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 3 months later...
  • 1 year later...

Va salut. Vreau și eu sa montez amortizoarele de Fabia( 6Y0827550C)pe golf 6 pentru a se deschide portbagajul din cheie   Mai trebuie luate și alte piese sau trebuie montate și amortizoarele invers sau doar acei suporti care trebuie rotiți ?  Am citi dar multe păreri sunt împărțite, fie cele originale dar puse invers, fie cumpărare cele de Fabia dar mai trebuie niște piese  Mulțumesc 

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Revin. Nu  va trebuie decât amortizoarele, nu trebuie inversate balamalele sau orice altceva. Mie îmi merg perfect. Vedem la iarna 

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 8 months later...

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!