Jump to content

Golf 6 GTI


blordc

Postare recomandată

Eu mereu am avut PFR7 si mi-au mers perfect, nu as schimba ceva ce functioneaza

Link către comentariu

Deocamdata ma mai interesez care sunt mai bune pentru puterea care o am. Ar fi o varianta si cele Iridium IFR7X8G (NGK 95820) sau NGK BKR7EIX.

Modificat de blordc
Link către comentariu

Eu tot pe ngk am mers și sunt mulțumit, însă nu mai știu exact care versiune. O sa caut factura,pentru stage 1 se pare că sunt ok deocamdată.

IMG-20190416-WA0011.jpeg

Link către comentariu
  • 2 months later...

Am incercat sa o vand pentru un pret correct din punctul meu de vedere pentru un model mai spatios insa citind despre modelele noi sh cu diferite tipuri de probleme am zis sa raman cu ce am ca sunt multumit cu ea si am rezolvat problemele cunoscute la modelu asta(intinzatorul de lant si admisia, ambele fiind schimbate cu ultima revizie) si pana la urma o sa ma descurc cu spatiul cum m-am descurcat si pana acum. Am mai adunat cativa km ajungand la 93400 km insa nu multi ca am 2 masini si trebuie sa le rotesc. O sa vand Golful 4 la vara (in August expira asigurarea) cuiva cunoscut ca e o masina care merita si apoi o sa fac ceva mai multi km cu GTIul. 

Modificat de blordc
Link către comentariu

Foarte bine ai făcut, era păcat să ajungă pe mâna vreunui cumpărător de carton, care nu poate întreţine o astfel de maşină, dar care se pricepe la a pune un preţ pe bunul tău. Cunoaştem. :)) Dacă nu ai alte constrângeri, păstreaz-o, va deveni o maşină rară. Eu regret uneori că l-am vândut, dar nici nu puteam ţine două maşini.

 

Mulţi km fără probleme!

Link către comentariu

Ce e ciudat ca nimeni nu a venit sa vada masina insa toti negociau la telefon sau prin mesaje.

 

Incep sa caut ce cauciucuri de vara sa imi cumpar avand Goodyear Eagle F1 Asymmetric care au fost bune pana anu trecut insa ca sa nu apara discutii multe despre cauciucuri voi posta in aria dedicata cauciucuri de vara 2021, aici. Sanse mari sa merg tot pe acelasi model comportanduse bine la puterea care o am eu, insa vor fi luate mai spre vara pentru a gasi cu DOT 2021.

Link către comentariu

Eu zic sa nu te necajesti ci sa te bucuri de masina. Stiu senzatia ca si eu am trecut prin ceea ce descrii tu in urma cu un an. Totusi la mine totul a fost ok pentru ca masina si-a gasit un posesor ok. 

Link către comentariu

Poate din acea cauza nu am vandut-o ca nu ii dau eu drumul. De fiecare data cand o conduc zambesc si nu mai vreau sa o dau ca sigur imi va lipsi plus ambreiajul sport in combinatie cu 300 cp e vis, momentan ma sadisface din multe puncte de vedere probabil doar un RS 3 ma va face sa ma razgandesc.

Link către comentariu
  • 5 weeks later...

Masina momentan sta ca am plecat cu munca si am inceput sa ii duc lipsa. Char ma bucur foarte tare ca nu am dat-o. Stand pe net am vazut un clip cu o fata care are un MK6 gti pe care am invitat-o pe forum sa vedem daca si accepta.

 

 

Link către comentariu

Nu sunt interesante forumurile pentru tinerii <25 ani. Cititul ii adoarme

Sunt foarte populare in schimb grupurile de facebook/ whatsapp unde fiecare scrie ce ii trece prin cap

Link către comentariu

Dupa cum vorbeste e pasionata de masini si vezi mai rar asa ceva dar vedem.

 

Cand imi e dor de masina mai stau pe net si ma uit la altii cu GTIuri sau ma uit pe filmuletele mele salvate pe card avand o camera de masina care isi face toti banii. Recomand si altora sa aibe una permanenta.

Link către comentariu

Am vazut ca multa lume critica acest motor ca fiind cu probleme, nu e chiar asa iar cei care vor sa achizitioneze un Golf 6 GTI au sansa sa gaseasca mai multe informatii. Pentru cei ce nu stiu ce probleme ar avea un MK6 gti, am facut un rezumat si tot odata am deschis un nou topic in aria tehnica (nu am gasit unul care sa le adune pe toate) cam ce probleme am avut eu de cand am masina din Decembrie 2009 si ce rezolvari ar fi, aici.:
 

 

Rog frumos un modelator sa ii dea Pinned la topicu facut Golf 6 GTI probleme/rezolvari si upgraduri, ca sa fie usor accesibil celor interesati.

Modificat de Rave
Link catre post, nu catre topic
Link către comentariu
  • 4 months later...

Sa mai sterg praful pe aici, am schimbat pivotii ca aveau cauciucul imbatranit nu bateau insa ii cumpărasem si ii tineam in porbagaj. Am mers tot pe OEM ca au tinut destul si am refacut si unghiu de fuga(parca asa ii zice) iar cei de au făcut-o au fost mirati ca e prima data cand o fac de cand am masina si era inca in parametri. 

 

Apoi am zis sa trag o fuga pana la munte si am mers la Vulcanii noroiosi ca nu mai fusesem de ceva ani. Si cateva poze. 1177459819_IMG_20210826_1031563.thumb.jpg.4485fd23f201849735b52f6af8d979b5.jpg1388129789_IMG_20210826_1238582.thumb.jpg.4aca2e4f2053f522d1bf592d75488339.jpg

Modificat de blordc
Link către comentariu

Un mic incident cu bara spate, o vecina a iesit din parcare si a luat-o in scurt, rezultatul... 933048754_IMG_20210807_1622072.thumb.jpg.3809075175c6ea4156d630f69a5808be.jpg

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Pentru cine e inca curios de consum 7,6% la 132 km/h real, dupa atatia ani, ca in prima zi. IMG_20210824_104600.thumb.jpg.7e42f352303b2658c207448739f5b65c.jpg

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Multumesc!

 

Asta la viteza constanta si cateva accelerari, insa daca te dai la pedala ajuni pe la 8-9 la exterior pe autostrada. Inca imi place cum trage si merge, daca o intreti cum trebuie iti da un zambet de fiecare data cand o conduci.

Link către comentariu
  • 2 months later...

Am mers pe bujii originale si surpriza au venit Bosch. Am schimbat si scutul cu unul intreg(pentru cei care nu stiu scutul original e jumate din cel actual), schimb ulei cutie pe oem si schimbul de filtre si ulei motor Motul specific. 

IMG_20211218_182304.jpg

IMG_20211213_151634.jpg

Modificat de blordc
Link către comentariu

Se simte vreo diferența după ce ai schimbat uleiul în cutie? Arata rau cel scos? Câți km are masina? 

Link către comentariu

97000 km are masina. Uleiul era putin inchis la culoare fata de cel din bidon insa am zis ca au trecut 12 ani de cand am masina si sa nu fie vreo problema e mai bine sa il schimb. Diferenta inca nu am simtit la cutie dupa schimb, schimba la fel de bine. Ca orice ulei se deterioreaza in timp. La bujii e al treilea schiimb insa au fost numai NGK pe original iar acum au venit Bosch.

Link către comentariu

Inainte de Bosch au fost NGK PFR7S 8EG au mers bine fiind made in Japan, acum se gasesc mai greu fiind facute prin Malaesia. Masina merge bine, ii place aerul mai rece si bujii noi.

Link către comentariu
  • 3 months later...

Masina mai mult sta ca merg momentan cu Golfu 4 care e la vanzare. O mai scot ocazional si merge frumos. Insa a inceput sa se extinda saritul lacului de pe vopsea dupa 12 ani. Tot procesul a inceput cam acum 2 ani pe oglinizi apoi pe capota si bara fata. Atunci le-am vopsit la reprezentanta ca mai aveam Casco. Acum a ajuns pe plafoniera am 2 zone mici insa se vor extinde de fiecare data cand merg la spalatorie se face mai mare zona. O sa trebuiasca sa o vopsesc insa o sa vad daca o fac total sau doar plafoniera, vedem ce buget avem atunci.

Link către comentariu
  • 1 month later...
Publicat (modificat)

Am scos masina la vanzare din nou se gaseste in aria dedicata aici. Am 2 masini la vanzare care se vinde prima cealalta ramane in familie pana la una electrica.

Modificat de blordc
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!