Jump to content

Golf 6 GTI


blordc

Postare recomandată

Continui pe acest forum cu masina cea noua un golf 6 GTI pe care l-am achizitionat de curand. Dotarile sunt cele bine stiute in plus de cele standard mai am pe ea:

- RCD 500 cu 8 incinte si magazie de cd

- senzori de parcare fata, spate

- lumini cu pornire automata, senzori ploaie

- alarma plus cu supraveghere interioara

- geamuri fumurii si mai inchise pe spate si luneta

Masina merge foarte bine insa are cateva minusuri din punctul meu de vedere, nu ca, constructie ci ca dotare si cum a venit. In primul rand avea 34 km cand am luat masina de la reprezentanta si asta inseamna cam multe. Scuza lor a fost ca au dus-o la spalatorie ca era murdara ca cica ei nu au spalatorie acolo. Pana sa vina nu m-au contactat deloc eu a trebuit sa trec pe la ei sa ii intreb chiar in ziua cand trebuia sa vina daca vine sau mai am de asteptat. Dupa ce si-au luat banu (avansu) nu si-au mai dat interesul char atat. Asta e la noi in Romania. A doua problema au fost cauciucurile care au venit de vara si era in plina iarna cad am luat-o eu. Am trecut de la un golf 3 gti la un golf 6 gti. Nu sunt obisnuit cu turbina care are o mica intarziere cand apas acceleratia iar motorul nu e turat. Asta banuiesc ca e inca noua si deasta sa fie asa. La gti vechi aveam raspuns imediat indiferent de turatie (oricum era fara turbina deci aspirat). In rest merge foarte bine si sunt foarte multumit de ea pana acum. Povestea va continua..

post-17944-1263820783_thumb.jpg

Modificat de blordc
Link către comentariu

S-o stapanesti sanatos si iti doresc kilometri multi si placuti alaturi de furia rosie :Driver:

Link către comentariu

misto imi place , am urcat si eu in gti6 si e super fain , multi km in constinuare cu gti-ul tau

Link către comentariu

S-o stapanesti sanatos si fara incidente.

Referitor la cele relatate de tine mai devreme eu stiu ca motoarele mai puternice (GTI, S3, Octavia RS) se livreaza de noi, cu km un pic mai multi decat versiunile cu motoare fara pretentii sportive. Nu sunt foarte sigur totusi, asa ca poate ma corecteaza / completeaza colegii daca e cazul.

Si e normal sa vina cu cauciucuri de vara. Toate vin asa. Eu am fost inntr-o situatie similara (am luat masina pe 30 ian). - Optional la configurare poti cere all season dar nu recomand.

Modificat de iepumare
Link către comentariu

Frumoasa masina. Sa o conduci sanatos.

Referitor la raspunsul masinii mai asteapta sa treaca cei 1500km de rodaj si apoi vei vedea ce si cum. Oricum orice turbo are lag, mai mare sau mai mic in functie de turbina, presiune, etc.

Referitor la cauciucuri e normal sa iti vina cu anvelope de vara. Eu mi-am ridicat masina in 27 noiembrie si tot cu anvelope de vara era (produsa in 17 noiebmrie).

Referitor la dealer... ai luat-o din Cluj :icon_thumright:. Si eu am patit fix la fel.

Ceva planuri de tuning?

Modificat de rex
Link către comentariu

salut, frumos exemplar, pursange,sa il stapanesti sanatos, fara incidente! :icon_thumright: safe

Link către comentariu

Foarte frumoasa,se detaseaza complet de banalul Golf 6, sa o stapanesti sanatos si vrem mai multe poze!

Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos si multi km plini de satisfactie. Oricum as conduce masina asta si daca as sta pe un scaun de lemn numai sa aud motorul :lol:. Pacat ca nu ai faruri xenon dar stiu ca sunt destul de scumpe. :)

Link către comentariu

Super tare masinutza!s-o stapanesti sanatos si multi km fara probleme! :)

P.S:mai pune niste poze ca sa nu murim prosti! ;)

Link către comentariu

Turbo lag o sa ai intotdeauna si o sa te obisnuiesti cu el, poate chiar o sa ajunga sa-ti placa. GTI 6 are mai putin lag decat GTI 5 si mie nu mi s-a parut chiar deranjant niciodata

Link către comentariu

911-le compactelor .... :scratch:

Sa ai grija de ea si sa te faca fericit.

Subscriu la spusele colegilor de mai sus cu anvelopele dar km se poate sa fi fost putini cam multi.

Modificat de spb
Link către comentariu

Eu zic ca au duso la spalatorie dupa ce au dat o tura cu ea. Parerea mea.... au fost multe cazuri de genu.

Link către comentariu

In privinta kilometrilor,mai las-o-n masa de spalatorie e vrajeala fiecare dealer are spalatoria lui :salut: Eu nu as fi ridicat-o. Niste jegosi.

Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatosi si sa o rodezi ca la carte :)

Legat de nr. de km la livrare.. parca scrie undeva in contract ca poate sa iti livreze masina, ca fiind noua pana la 100km pe bord :) Asa ca.. mai greu cu lasat-o in parcare acolo :)

Link către comentariu

da felicitari pentru masina si pentru pasul inainte ..

e o masina dorita de multi dar condusa de tine ...

sa te bucuri de ea si multi km fara probleme...

tu ai configurat-o ? cum de nu ai luat cateva din minunatiile cu care poate veni bestiuta asta ? in primul rand pentru confortul tau ...gen navi xenon samd....

drive safe anyway ! nice car dude!

Link către comentariu

Stai calm cu km. Bora mea cand am ridicat-o de la PBN in 2001 (din constanta venind) mi-a adus-o un mucos din spate cu frana de mana si chiar nu exagerez. Pe atunci o cumpara tata si i-a zis ce faci domle... si a primit raspunsul clasic "nimic" :). La fel in service cand am pus suspensia noua dadea unu ture prin parcare cu ea. Intreabrea mea "ce faci?" iar el... "sa vad cum se aseaza". Deci asta avem, n-avem ce face decat sa punem mana de la mana sa incarcam un container cu toti prostii astia si sa ii plasam intr-o tara bananiera :)

Link către comentariu

Masina vine standard din fabrica cu cauciuguri de vara indiferent de anotimp ( asa mi-o venit si mie in decembrie) ,referitor la partea cu kilometrii e vrajeala normal masina ar trebuie sa aiba 9 - 10 kilometrii cand vine !

Ce pot sa zic sa o folosesti sanatos , sa ai grija de ea si cati mai multi kilometrii ! ( e masina mea preferata si eu visez la una :) )

Link către comentariu

Multumesc pentru urari si acum sa raspund la cateva intrebari ale colegilor de pe forum.

Masina era pe stock asa si deci nu am mai avut rabdare sa astept daca as fi configurat-o eu si deci a venit fara navigatie (care am inteles ca inca nu e bine dezvoltata pt Romania iar pretu e destul de mare si decat sa o iau sa ma uit la ea mai bine nu) iar xenonu intradevar era bun insa si ce are momentan pe ea e super ca lumina seara. Iar in rest are tot ce mi-as fi dorit. La inceput imi parea rau ca are senzori de parcare fata spate insa isi fac toti banii si ajuta foarte mult la parcare iar cand e foarte jegoasa masina merg foarte bine mai putin cand ai gheata pe ea atunci tipa tot timpu. O sa revin cu alte detalii si poze.

Link către comentariu

E superba..stai linistit ca o sa te multumeasca din ce in ce mai mult..

Link către comentariu
S-o stapanesti sanatos si fara incidente.

Referitor la cele relatate de tine mai devreme eu stiu ca motoarele mai puternice (GTI, S3, Octavia RS) se livreaza de noi, cu km un pic mai multi decat versiunile cu motoare fara pretentii sportive. Nu sunt foarte sigur totusi, asa ca poate ma corecteaza / completeaza colegii daca e cazul.

.......

Si la mine cand am ridicat masina de la reprezentanta (octavia rs), avea 15km facuti. Oricum masinile sunt testate inainte de a le preda clientului. Asa ca nu exista o masina cu 0 km, cel putin asa stiu eu :blah_:

Link către comentariu

Arata bine masina, dar vreau sa te intreb ca as fi interesat si eu de un GTI, cum ti se pare masina dpdv al confortului? din cate vad ai jantele pe 17, te deranjeaza cu suspensia sport?

Si daca poti sa dai un pret, eventual ce discount ti-au facut, daca ti-au facut..

Mersi, si sa o stapanesti sanatos.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!