Jump to content

Decizie Phaeton vs A8


tiberyu
 Share

Postare recomandată

In China se pare ca VW are o piata ptr Phaeton. Si mai cred ca ptr VW sa faca Phaeton a fost destul de ieftin deoarece au dezvoltat oricum platforma ptr Bentley (care s-a vandut masiv dupa si inca se mai vinde)... La fel cu Leon , Golf si Octavia, tehnica asemanatoare, caractere diferite...

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Phateon, masina cu cea mai mare depreciere de pe piata second hand. O afacere buna :))

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 4 months later...

DA, desi ma trezesc cam greu, topicul a fost interesant, omul voia 3.2, care e problema????

- ca se depreciaza, ca S-ul e tata lor, ca exista n variante....

phaeton ramane o masina in clasa ei, ca din 100k nu ramane nimc?, vad ca si din 100K de la S nu ramane mare lucru...cu 17-18K gasesti pe piata, e corect ca acelasi an este phaeton la 9-10K (sau mai jos ....) unde-i maretia????

 

intr-un cerc cu stea sau intr-un cerc cu W..

 

Sunt diferite dar fiecare are viata ei ca masina.

Deprecieri maxime avem in RO, unde masinile sunt din bucati si au ani buni, merita vandute in Germania ca poate castigam ceva.

Pacat ca nu stim ce a ales colegul.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 2 weeks later...

Pana la urma Phaeton este un VW din clasa limuzinelor de lux care nu are de gand sa se bata cu nici un Seria 7 sau Clasa S. Pentru asta exista Audi A8 si Porsche Panamera.

Phaeton mi se pare o masina finisata mai bine, mai confortabila si mult mai bine dotata. Cam aici cred ca se opresc avantajele ei. Si chiar si asa nu a fost suficient pentru multi sa renunte la un Seria 5, o Clasa E sau un A6 pentru el, pentru ca preturile unui Phaeton pe-acolo bateau. Oricum e bine ca dupa ce VW a intors situatia lui Phaeton pe toate partile pentru ca vanzarile au fost slabe, s-au hotarat sa-i mai acorde o sansa printr-o generatie noua si care sa aiba in vedere mai mult piata din America si din China. In Europa cartile cam sunt facute de ceva ani buni.

Parerea mea este ca un Phaeton poate fi o afacere foarte buna la mana a doua insa, pentru ca masina este buna si valoarea la revanzare slaba.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Phaeton nu era gandit sa se bata cu Mercedes si BMW ci sa le depaseasca. Cam aceasta a fost ambitia lui Ferdinand Piech acum 15 ani.

Comparativ cu fostul BMW Seria 7, VW mi se pare mai OK din absolut toate punctele de vedere (mai ales design unde Bangle si-a batut joc de bietul BMW)

Platforma, electronica, instalatia de clima revolutionara (cea mai performanta pana la momentul aparitiei) au fost preluate de Bentley pe gama Continental, Silver Spur aparuta ulterior.

Sunt destui oameni bogati in UK care au ales Phaeton in detrimentul Bentley pe motiv ca primesc acelasi lucru la bani mai putini, fara sa faca rabat de la calitate.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 2 years later...

Ce ai ales pana la urma? Sunt in aceeasi dilema as dori sa achizitionez a8 3.0 sau vw phaeton 3.0d

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!