Jump to content

Montare geamuri electrice OEM pe masina fara


cristip
 Share

Postare recomandată

Trebuie modificat cablajul

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pai si um ar trebui facut mai eczact? Cate fire si de unde trebuie trase? ??MultumescMultumesc mult

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Mircea, inainte sa te apuci de desfacut, iti faci temele....daca faci o operatiune pe care nu ai mai facut-o pana acum...adică,  in cazul tau iei diagrama masinii tale la mana, a masinii donatoare, compari, vezi diferențele si faci modificarile.

Am facut asa ceva....dar cred ca acum vreo 6 ani ultima oara, lucrez preponderent modele mult mai noi, deci sa imi aduc aminte din cap exact ce ai de modificat, slabe sanse.

Cand o sa fiu la service si o sa am timp, incerc sa te ajut, voi studia diagramele si sa iti zoc ce ai de facut.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 9 months later...

Salut! Doresc si eu sa pun geamuri electrice, oglinzi electrice si incalzite pe masina din profil. Ca dotari are inchidere centralizata cu cheie telecomanda, confort module, e cel cu 3 mufe (nu am codul la indemana acum), am adunat si montat oglinzile cu motorase si cablurile pana in portiera, am motorasele cu calculatoare de usi, cablaj pentru portiera pana in stalp. de aici nu se mai potriveste, portiera vine cablata la doua mufe, una maro si una neagra, iar cablajul de la o masina donatoare e cu o singura mufa(neagra) as dori sa stiu de ce mai e nevoie in afara de releu 53 si doua sigurante. ce cablaj si in ce mod legat, nu am reusit sa descifrez din schemele electrice. Multumesc!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Trebuie schimbat modulul de inchidere cenralizata cu modul confort si refacute toate legaturile conform schemei electrice a unei masini cu geamuri electrice.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 2 weeks later...

Salutare! Dețin un golf4 1.9 alh cu geamuri manuale si ma bate gândul să pun geamuri electrice. Am văzut ca am pe mașină montat modulul de confort 1CO 962 258 N cu trei mufe. Acest modul suportă geamuri electrice? Dacă da, ce motorașe pentru geamuri ar trebui să cumpăr? 

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Nu. Acesta nu e modul confort, ci inchidere centralizata.

Nu suporta geamuri electrice. 

Ca sa faci retrofit la geamuri electrice, ai nevoie de modul confort compatibil cu masina,  calculatoare usi care sunt corp comun cu motorașele de geamuri, instalația aferenta pt usi pana la confort.....si modificat instalatia actuala pt modul confort 

Daca masina e pana in 2001 fabricata...ai nevoie de modul conf cod 1j0 959 799xx...si calculatoarele aferente. 

Daca este dupa 2002, ai nevoie de 1c0 959 799x....si calc usi aferente lui.

 

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 2 months later...

Salutare! As vrea sa montez si eu geamuri electrice, dorinta este mai mult a tatalui meu si el s-a interesat de piese si a achizitionat deja, macarale, fete usi + modul confort 1c0 959 799. Azi-noapte nu aveam somn si am dat de forumul vostru si sper sa gasesc la voi cateva sfaturi sau idei. Ideea este ca Masina mea este din 2002, dar am vazut ca in cartea de identitate a masinii scrie ca este Tipul varianta, 1J/ ... presupun ca trebuie schimbate macaralele + modului confort cu unul 1j ... ca sa evit complicatiile. Care ar fi cea mai usoara solutie fara batai prea mari de cap. Se poate evita, revinderea pieselor si continuarea cu modulul confort scris mai sus? Daca s-ar potrivi acest modul confort cu motorasele si tot trebuie sa iau instalatie electrica compatibila cu acest modul confort? Mai simplu formulata intrebarea ar fi daca instalatie electrica este la fel la toate modulele confort sau trebuie umblat la fire?

 

O sa las mai jos poza cu Cartea de identitate pentru ca sunt sofer nou si imi este teama ca nu va pot oferi toate detaliile, nu ca nu as vrea dar nu sunt cunoscator.

 

Am vazut pe youtube ca se monteaza destul de usor motorase pt geamuri electrice after market, dar tata deja a aruncat cu banii si daca am intrat in hora zic sa jucam pana la capat.

 

Daca aveti nevoie de alte informatii lasati-mi un mesaj aici sau in privat si cum le pot obtine. Multumesc anticipat!

WhatsApp Image 2020-12-16 at 1.21.59 PM.jpeg

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Daca masina ta e immo 3 si asta cred ca e, e ok ce a cumparat.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Am tot cautat sa vad diferentele dintre IMMO 2 si IMMO 3, dar nu am reusit sa-mi dau seama pe internet, dar din ce am gasit la prima vedere pare ca am IMMO 2.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

@eolaru asta e diferenta la prima vedere, La Immo 3 masina cu cheia e in partea cu kilometrajul, iar la Immo 2 e in partea cu rotatiile motorului.

image.thumb.png.d5e0b5e358b2630a265cd297b17699bc.png

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

F l o r i n

Daca masina e 2002, este immo3. Maine sa imi trimiti seria sasiu (sa imi aduci aminte)  si iti fac o filtrare după aceasta, sa vedem exact ce ai pe masina 

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Va multumesc pentru raspunsuri, tuturor! @F l o r i n aceasta este seria sasiului: WVWZZZ1JZ2W424137. Mai tarziu cand dau cheie la masina si se aprind martorii o sa fiu pe faza sa-i fac si o poza si sa compar cu ce s-a dat mai sus in raspunsuri.

 

Ar fi bine sa fie immo3 pentru ca deja am investit cativa banuti in piese si ar fi bine sa o facem.

Modificat de R_a_z_v_a_n
Renunta la QUOTE pentru mesajul anterior
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!