Jump to content

Problema putere a4 1.8t 2002


spy22
 Share

Postare recomandată

am achizitonat recent un a4 1.8t 150 cp,2002 180.000 km ,a fost adus din germania .2 zile a mers perfect insa in seara aceasta la putin timp dupa ce am alimnetat din petrom 95 vreo 9 litri dupa aproximativ 10 km de mers a inceput sa palpaie sonda lambda si motoru cred ca merge in 3 cilindrii,mentionez ca sonda nu palpaie tot timpul,ce s-a intamplat ce sa ii fac?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

am incercat astazi si cand am incercat prima data numa una facea figuri,dupa incercari repetate de pornire a masini am distrus de tot bateria si scanteie mai da una singura ce as mai putea face

si apropo cat costa o bobina?ms

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Salut

O bobina costa 158 RON si e in stocul Porsche Bucuresti Vest 2.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

pot fi verificate intr-un fel bobinele sau numai cu bujia in cap sa vezi daca dau scantei?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Daca ai pe cineva cu Vag-Com poti vedea pe care cilindru nu ai aprindere. Dupa asta, schimbi intre ele bobina de la cilindrul cu probleme cu alta de la alt cilindru. Pornesti motorul si vezi iar cu Vag Com unde nu ai aprindere.In functie de asta stii daca este vb de bobine sau de bujii. Metoda asta merge daca eroarea de pe Vag Com este "Cylinder Misfire Detected".

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 2 weeks later...

am rezolvat ms.erau 3 bobine ,de fapt a fost una apoi s-au dus celalalte.....nu am stiut si am tot fortat-o si s-au dus pana la urma 3 in loc de una.asta e. a costa 130 ron una

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 10 years later...

Salut , mașina are momente când trage bine cum trebuie și momente când nu trage deloc zici ca este 1.8 fără turbo , dimineața din ce am văzut parca trage puțin mai ok și când nu trage cum trebuie , masina are problema asta de când am cumpărat o , de curând i am făcut un stage 1 și acum simt și mai rău lipsa de putere in comparație când trage si când nu , când trage mașina te bagă in scaune de la 2000 și un pic de ture , am tester vcds , m am uitat in mare la valori dar nu prea știu la ce sa ma uit și ce valori ar trebuii , turbo bagă cât cere , am încercat sa i scot debitmetru trage și mai prost , pe tester nu are erori , doar una de la senzorul de pe termostat ( map controlled thermostat ceva de genul )
Mulțumesc !

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 7 months later...

Salut, postez aici pentru ca am probleme cu un 1.8T. Motorul merge impecabil la relanti si chiar si in mers daca nu apesi tare pe acceleratie. Problema este ca in momentul in care apesi tare pe acceleratie(aproape de kickdown sau chiar kickdown) masina trage, accelereaza dar ca si in niste suturi. Efectiv se simte ca si cum as apasa si as lasa acceleratia intr-una. Este cutie multitronic, motorul de 163cp. 


Atasez o poza cu erorile de pe engine, erori pe care le sterg si tot reapar.

 

Vreo idee ce ar putea fi? Dupa eroarea de vacum de la frana suspectez ceva pe traseul de vacuum dar astept o parere. Daca e posibil poate chiar si o schita cu traseele de vacuum daca se poate.

WhatsApp Image 2020-09-22 at 18.09.29.jpeg

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 1 month later...

Am rezolvat problema de mai sus, am schimbat diverter valve si supapa n75 si merge acum, dupa 3 zile de verificari si o supapa unisens rupta.

 

Mai jos aveti si schema de vacuum daca are cineva nevoie de ea.

pic-5510977311002334591-1600x1200.jpeg

Modificat de mmveracruz
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • cogdao changed the title to Problema putere a4 1.8t 2002

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!